Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hoş geldiniz.
Karavancılığı çok da gözünüzde büyütmeyin. İçinde yatabileceğiniz herhangi bir araç, bir küçük tüp, bir musluklu bidon: İşte size karavan. Maksat yolda olmak. Gerisi ayrıntı. Önemli olan eşinizin bu işe sıcak bakıyor olması.
Motokaravanımın trafik sigortasını yenileme vakti geliyor. Hanımın sigortacısının verdiği teklif 6673 TL.
Kamil Bayram sigortanın verdiği teklif 2661 TL. İyi ki Kamil Bayram var. Yoksa yanmışız.
Benim hasarsızlığım 7. basamakta. Sizinki farklı çıkabilir. Yaptırmak isterseniz telefonu...
Ne cins bir ampül kullanıyorsunuz bilemiyorum. Evlerde kullanılan (220V) led ampullerin içinde minik bir elektronik devre vardır. Bu devrenin içindeki bir kondansatör alternatif akımı doğru akıma çevirme işlevi görür. Bu kondansatör bozulursa ampul göz kırpmaya başlar diye biliyorum. Ama akü...
Benim aracım aynı zamanda bir afet haberleşme aracı olarak tasarlandığı için enerjisinin kesilmemesi gerekiyor. Bu yüzden ben üçlü bir sistem kurdum. Yani hem solar panel, hem ikinci alternatör, hem 220V ile şarj alternatifleri var. Sistemin karmaşıklaşmaması için iki tane büyük şalterim var...
Teşekkürler. Muhtemelen Kaspersky engelliyormuş. gezenbilir reklamlarına izin verdim. Bence site yöneticileri talimatlara bunu eklemeli.
Site içi reklam bence de daha mantıklı.
Her sayfada otomatik çıkan "Reklamlara izin verin" penceresindeki talimatları izledim ama bende o tür bir eklenti göremedim. Dahası hiç bir eklenti yok görünüyor. Mozilla (son versiyon) kullanıyorum. Kaspersky engelliyor olabilir mi?
Bence evet.
Mevzuatı düzelttirmek onların değil vatandaşın işi. Harekete geçmesi gereken bizleriz. Ama bizim sesimizi kim dinliyor? Hiç kimse! Neden? Çünkü 3-5 kişi dışında kimse yumuşak bir tarafını kaldırıp uğraşmıyor. :(
Yanlış düşünüyorsunuz. Emniyet payı yok. Üzerinden zaman geçtikçe lastik sertleşiyor ve özelliğini yitiriyor. Bu, özellikle kış lastikleri için daha da önemli. Geçen sene kış lastiklerim 6. senesine girdiği için yazın da kullandım. Yaz sonunda yeni kış lastikleri almaya gittiğimde, eski...
Bu bir yıl mı iki yıl mı meselesi uzuun bir süredir tartışılıyor. Hatta bir ara (ismini vermeyeyim) bir forumdaşımız kendi karavanını iki yılda bir muayeneye soktuğunu öne sürmüştü. Giresun'daki muayene istasyonunun yetkilisiyle konuyu uzunca tartıştım. Gezenbilir'deki ilgili mesajı açıp...
220V buzdolabı için kalkış kondansatörü eklemiş miydiniz? Daha önce forumda bazı mesajlarda yazılmıştı.
Kışlık lastikleri yazın da kullanırsanız çoğunu asfaltta bırakırsınız. Lastikler eski tarihli ise zaten sertleşip yaz lastiği gibi olmuştur, yazın sorun olmaz, kışın ise bir işe yaramaz.