Arama sonuçlarınız

1. TA2RX

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Hoş geldiniz. Karavancılığı çok da gözünüzde büyütmeyin. İçinde yatabileceğiniz herhangi bir araç, bir küçük tüp, bir musluklu bidon: İşte size karavan. Maksat yolda olmak. Gerisi ayrıntı. Önemli olan eşinizin bu işe sıcak bakıyor olması.

2. TA2RX

Karavan Mizah "Biraz da Gülelim" Bizi Gülümsetecek Herşey Buraya ...

Yedigöller - Mengen arası bir köyden geçerken gördüm.
  3. TA2RX

Karavan Mizah "Biraz da Gülelim" Bizi Gülümsetecek Herşey Buraya ...

Yine Facebook'tan... Toyota, iki aracın birbirine kablosuz bağlandığı "Sorunsuz çekiş" üzerine çalışıyormuş.

4. TA2RX

Doldurun Mazotu, Yollara Çağırıyorum..

Gez(e)meyen ev...
  5. TA2RX

Mobilden Fotoğraf Yükleme Sorunu

Bilgisayardan da yüklenmiyor. Sunucu hatası diye bir mesaj çıkıyor.

6. TA2RX

Firmadan Firmaya Trafik Sigorta Primleri Arasındaki Uçurum

Hiç sanmıyorum. Size sigorta firmalarının edepsizlikleriyle ilgili pek çok örnek anlatabilirim.

7. TA2RX

Firmadan Firmaya Trafik Sigorta Primleri Arasındaki Uçurum

Motokaravanımın trafik sigortasını yenileme vakti geliyor. Hanımın sigortacısının verdiği teklif 6673 TL. Kamil Bayram sigortanın verdiği teklif 2661 TL. İyi ki Kamil Bayram var. Yoksa yanmışız. Benim hasarsızlığım 7. basamakta. Sizinki farklı çıkabilir. Yaptırmak isterseniz telefonu...
  8. TA2RX

12 Volt Kuru Akü 12 Volt Ampül Problemi

İçindeki AC devresi sorun yaratıyor olabilir. Bence ampulü değiştirip bir deneyin.
  9. TA2RX

12 Volt Kuru Akü 12 Volt Ampül Problemi

Ne cins bir ampül kullanıyorsunuz bilemiyorum. Evlerde kullanılan (220V) led ampullerin içinde minik bir elektronik devre vardır. Bu devrenin içindeki bir kondansatör alternatif akımı doğru akıma çevirme işlevi görür. Bu kondansatör bozulursa ampul göz kırpmaya başlar diye biliyorum. Ama akü...

10. TA2RX

Marş Aküsü 12v Yaşam Aküleri 24v Sistemlerde Şase Durumu

Benim aracım aynı zamanda bir afet haberleşme aracı olarak tasarlandığı için enerjisinin kesilmemesi gerekiyor. Bu yüzden ben üçlü bir sistem kurdum. Yani hem solar panel, hem ikinci alternatör, hem 220V ile şarj alternatifleri var. Sistemin karmaşıklaşmaması için iki tane büyük şalterim var...

11. TA2RX

Reklam Engelleyici Üzerine

Teşekkürler. Muhtemelen Kaspersky engelliyormuş. gezenbilir reklamlarına izin verdim. Bence site yöneticileri talimatlara bunu eklemeli. Site içi reklam bence de daha mantıklı.
  12. TA2RX

Reklam Engelleyici Üzerine

Her sayfada otomatik çıkan "Reklamlara izin verin" penceresindeki talimatları izledim ama bende o tür bir eklenti göremedim. Dahası hiç bir eklenti yok görünüyor. Mozilla (son versiyon) kullanıyorum. Kaspersky engelliyor olabilir mi?

13. TA2RX

Baofeng Uv 82 Yardim

Ankara'da olduğunuz görülüyor. Mesela Ankara'daki ANTRAK derneği ile görüşebilirsiniz. Orada CİDDİ boyutta tecrübeli ve bilgili amatörler var.
  14. TA2RX

Sonunda Karavanda Tam Zamanlı Yaşama Hazırız

Hayırlı, uğurlu olsun. Allah kazasız, belasız, keyifle gezmeyi ve içinde yaşamayı nasip etsin.
  15. TA2RX

Motokaravanda Dört Mevsim Lastikleri

Sorun şu ki, Allah göstermesin, o kayma sonunda sizin de işiniz bitmiş olabilir. Ben o riske değmeyeceğini düşünenlerdenim.

16. TA2RX

Mevzuat Kimin Için Var?

Bence evet. Mevzuatı düzelttirmek onların değil vatandaşın işi. Harekete geçmesi gereken bizleriz. Ama bizim sesimizi kim dinliyor? Hiç kimse! Neden? Çünkü 3-5 kişi dışında kimse yumuşak bir tarafını kaldırıp uğraşmıyor. :(
  17. TA2RX

Sizin ustayı benim lastikçi ağabeyle karşı karşıya getirip bu konudaki bilgilerini/fikirlerini çarpıştırmalarını isterdim.
  18. TA2RX

Yanlış düşünüyorsunuz. Emniyet payı yok. Üzerinden zaman geçtikçe lastik sertleşiyor ve özelliğini yitiriyor. Bu, özellikle kış lastikleri için daha da önemli. Geçen sene kış lastiklerim 6. senesine girdiği için yazın da kullandım. Yaz sonunda yeni kış lastikleri almaya gittiğimde, eski...

19. TA2RX

Mevzuat Kimin Için Var?

Bu bir yıl mı iki yıl mı meselesi uzuun bir süredir tartışılıyor. Hatta bir ara (ismini vermeyeyim) bir forumdaşımız kendi karavanını iki yılda bir muayeneye soktuğunu öne sürmüştü. Giresun'daki muayene istasyonunun yetkilisiyle konuyu uzunca tartıştım. Gezenbilir'deki ilgili mesajı açıp...
  20. TA2RX

Karavan Yapımı Hikayemiz

220V buzdolabı için kalkış kondansatörü eklemiş miydiniz? Daha önce forumda bazı mesajlarda yazılmıştı. Kışlık lastikleri yazın da kullanırsanız çoğunu asfaltta bırakırsınız. Lastikler eski tarihli ise zaten sertleşip yaz lastiği gibi olmuştur, yazın sorun olmaz, kışın ise bir işe yaramaz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri