Arama sonuçlarınız

1. akileyla

Ukkf Yönetim Kurulu Toplantısını Antalya'da Yaptı.

İstanbul'dan Şehrimize gelen UKKF. Yönetim Kurulu Sn. Erdal Ötügen , Sn.Birol Ansa ve Sn.Cevdet Çelikörs , Federasyon üyemiz Sn. Ali Demirkol'unda katıldığı Federasyon Yönetim Kurulu toplantısını Gazeteciler evinde gerçekleştirmişlerdir. Antalya KKD Yönetim Kurulu arkadaşlarımla birlikte...

2. akileyla

İçişleri Bakanlığı Bütçesinden Derneklere Yönelik Proje Yardımları.

Ynt: İçişleri Bakanlığı Bütçesinden Derneklere Yönelik Proje Yardımları. Levent bey, Türkiyenin her şehrini dolaştıklarını söylediler , bir kaç grup oluşmuşlar. Birçok proje destek alınabilen yer var elbette... Bu sadece İçişleri Bakanlığının STK mali destek anlamındaki proje yardımı. siz...
  3. akileyla

Ynt: İçişleri Bakanlığı Bütçesinden Derneklere Yönelik Proje Yardımları. Evet .. Toplantıya bu sabah katıldım sizlerden cevap alamadığıma göre henüz bu çalışmanın sizin bulunduğunuz şehirlere gelmemesi. Zira toplantıda konuşmacı ; İçişleri Bakanlığından görevlilerin bir kaç grup halinde Tüm...

4. akileyla

Karavan Dünyası Yönetim Kadromuz

Ynt: Karavan Dünyası Yönetim Kadromuz Emeği geçen ve geçecek olan herkese teşekkür eder,kolaylıklar dileriz. Yolunuz açık olsun. Antalya KKD. Ebru hn. gezenbilir forum sayfasında kendimi yalnız hissederken sizin çok net ve olumlu görüşünüzü belirtmeniz çok hoşuma gitti.... Levent Bey'in...
  5. akileyla

Arkadaşlar merhaba , İl Dernekler Müdürlüğünde kayıtlı telefonuma 27.03 tr.de gelen mesaj ile ; " Derneklere Yönelik Proje yardımları ve Proje Destek Sistemi " PRODES " 'in tanıtımı ve eğitiminin verileceği şeklinde yarın saat 09.45- 12.30 saatleri arası İçişleri Bakanlığının düzenlediği...

6. akileyla

Market Ve Akaryakıt İstasyonlarında Karavancı Üniteleri Yapımı

Ynt: Market Ve Akaryakıt İstasyonlarında Karavancı Üniteleri Yapımı Mesut bey merhaba , konuya olan ilginizden dolayı teşekkür ederim elbette rahatsız etmiyorsunuz ancak biz bu konuda biraz tembel çıktık. görüşmelerimizin ardında olamadık birde ortalık karışıklığı vede seçimler derken zaman bu...

7. akileyla

Merhaba

Ynt: Merhaba Sedat bey, teşekkür ederim. Gezenbilir grubu ile burdan tanışmış olduk. Görüşmek dileğiyle. selamlar Antalya KKD.
  8. akileyla

Merhaba

Ynt: Merhaba Arkadaşlar , Harikasınız tebrik ediyorum . Moderatorler görevde .. ;-);-) Ve tekrar teşekkür ediyorum. İnşaallah bu alan Dernekler arasındaki birlikteliği güçlendirir ,, güzel ve verimli konular paylaşmamıza vesile olur. iyi akşamlar. leyla Özdağ
  9. akileyla

Merhaba

Gezenbilir .... Antalya'dan üyelerimiz adına tüm üye Derneklere merhaba ... Teşekkür ederiz. :) :) Antalya KKD leyla Özdağ

10. akileyla

Tmf Türkiye Motorsiklet Federasyonu Davraz Da

http://attapirati.com/blog/davraz-motosnow-22-23-subatta-ispartada/ Akdeniz Motorsiklet Kulübü bu etkinliğe 2 otobüs ( 90 kişi ) katılıyor.. yarın sabah 07.00 hareket gün boyu keyif... :) resimleri paylaşacağım. Leyla Özdağ

11. akileyla

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Allah rahmetini esirgemesin. Geride kalan yakınlarına sabır dileklerimizle..
  12. akileyla

Antalya'da Karavancılar Mevsim Tanımıyor...

Ynt: Antalya'da Karavancılar Mevsim Tanımıyor... İyi dilekleriniz ,, bizlerin enerjisi olacaktır. :) :) Teşekkür ederiz. Bu günlerde beklenilen yağmurlar geldi sadece plan yapabiliyoruz işimizde gücümüzdeyiz ;) ;) Antalya KKD.Yön.Krl.Bşk. Leyla Özdağ

13. akileyla

Ynt: Antalya'da Karavancılar Mevsim Tanımıyor... teşekkür ederiz samimi dilekleriniz için Antalya kış aylarında bile doğa da olmaya en müsait yer.. bizde yavaş yavaş birlikte olmaya dostlukları pekiştirmeye ve de imtina ile çoğalmaya devam edeceğiz.. Antalya'ya yolunuz düştüğünde bizi...
  14. akileyla

Ynt: Antalya'da Karavancılar Mevsim Tanımıyor... Derneğimizi simgeleyen kupalarımızla ,,, Lara plajındaki Cumartesi günü keyfimizin resimlerine devam .... S.Oğur Orhan ve ailesi...
  15. akileyla

Ynt: Antalya'da Karavancılar Mevsim Tanımıyor... Cumartesi sabah... Larakent sitesi kampında ;) uyanıldı ve ; Sabah kahvaltısı lara plajlarında yapıldı ...

16. akileyla

Ynt: Antalya'da Karavancılar Mevsim Tanımıyor... Antalya'lı karavancılar gezmeye devam ediyorlar...keyfimizi sizlerle paylaşmak istedik. :) :) Cuma Günü .... Larakent sitesinde Kamp... ;) -Ali Demirkol evinde keyif ...
  17. akileyla

Antalya'daki Karavancılar

Ynt: Antalya'daki Karavancılar Sayın Göç , hoşgeldiniz...bu topic te yazdığınız için Antalya'da olduğunuzu düşündüm. Bize katılırsanız memnun oluruz. mail adresimiz antalyakkd @ hotmail.com. selamlar..
  18. akileyla

Ynt: Antalya'daki Karavancılar Raci bey bizi takip ettiğiniz için teşekkürler, Size de kolay gelsin.. sözünü ettiğiniz kasaba Antalya'ya 45 km. uzaklıkta olan kasaba öyle değilmi. 1994 senesinde oğlumuzun Antalya'da okuması sebebiyle Eşimle ist./Antalya arasında gidip gelirken çok...

19. akileyla

Ynt: Antalya'daki Karavancılar Raci bey merhabalar... Gezenbilir forum sayfasını yeni yeni takip etmeye ve alışmaya başladığım için yazınızı tesadüfen gördüm nerdeyse 1 sene olacakmış .. Biz Antalya Kamp ve Karavan Derneği olarak gezenbilir forum sayfasında da yayınlayarak 2013/Ekim ayında...
  20. akileyla

Ynt: Antalya'da Karavancılar Mevsim Tanımıyor... Karavancılar ,, evlerine henüz dönmediler Kamp yapmaya devam ediyorlar... bizim karavanımız çekme karavan olduğu için elektrik ihtiyacımızı karşılayamıyoruz... bu sebeplede birlikte olmak için motorsiklet sevdalısı eşimle gündüzleri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

SON KONULAR

Geri