Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları
Antalya Kamp ve Karavan Derneği birlikteliklerini hemen hemen her hafta sonu gerçekleştiriyor.. Üyelerimizle kaynaşmalarımız gün geçtikçe büyümekte.. :) :)
Cengiz Kaya arkadaşımız paylaşmlar için teşekkür ederiz, Yine müsaadenle Gezenbilir...
Biraz gecikmeli olarak ,,, bende birkaç resim paylaşmak isterim..
Cuma akşamı erken giden gurup resimleri..Arkadaşlarımızı beklerken ..
Ynt: Reis Camping,beldibi/antalya
Cengiz Kaya teşekkür ederiz üyemiz Sn. İ.Halil Çiçek 'in işlettiği kampı tanıttığın için. Bir iki detay da ben belirtmek isterim. Kamp alanı şu anda günübirlik gelenler için düzenlenmiş ama biz karavancıları da kabul etmekte. Şu anda tuvaletleri ve bulaşık...
Cengiz Kaya öncelikle paylaşımlar için teşekkür ederim.. Gerçekten üyelerimiz arası birlikteliğin sağlandığı keyifli geçen 2 gündü... Katılan tüm üyelerimize ve misafirimiz Raci Hoca ve eşine sonsuz teşekkürler... Yapacağımız bir sonraki...
Paylaşım için teşekkürler Cengiz .. Hakikaten çok güzel bir akşamdı ve çokk eğlendik..
Ve de artık Antalya'da dış mekanlarda olma zamanı geldiiii. dedik ve bir plan yaptık.
21.3 - 22.03 Hafta sonu Dernek üyemiz İ.Halil Çiçek beyin işlettiği...
Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına
Fatih gezi raporunu zevkle takip ettim... Müsadenle Derneğimizin facebook sayfasına link yapacağım.. görüşmek üzere arkadaşım..
Sevgiyle kal.
Yeni haberimize Levent beye ve Haşmet beye teşekkürlerimle başlamak istiyorum..
Dernek olarak gezilerimiz dışında biz dahil yeni üyelerimizi de yeni Karavanlar edinmeye devam ediyoruz.. Yeni üyemiz Zafer Oka ve eşi Gülçin Oka ile birlikte...
Derneğimiz buluşmalarına Antalya'mızdaki yağışlardan dolayı biraz ara verdikse de bu arada boş durmadık Yönetim Kurulu Üyemiz, sevgili arkadaşımız Cengiz Kaya nın sevgili kızı Seda Kaya'yı evlendirdik... Karavancı dostlarla birlikte olduk.
Hakan bey teşekkür ederiz yolunuz Antalya ya düşerse bizi arayın lütfen tanışmak isteriz..
Selam ve saygılarımızla ,
Saim bey merhaba , tanışmak isteğinizi keyifle karşıladık..teşekkür ederiz. tel numaranızı kaydettiğimizi bildirmek isterim. Bizim buluşma bildirilerimizi yayınladığımız " Antalya Kamp ve Karavan Derneği " adı ile facebook sayfamızı da beğeni...
Cengiz, tekrar teşekkür ederim... Celal hocanın karavanı da çıkmış resimde ;-) gezenbilir'e girerse görür umarım.
Enver bu bizim özel hattımız oldu sanki.. demek istediğim iyiki varsın .. Mücahit dün akşam döndü..tutamadık işim var dedi.
Cengiz, kıskanırdık valla bu birlikteliği iyiki bizi de aradında bu gün Celal hoca ve sevgili eşi Perihan hanımla Antalyalı Karavancılar buluştuk...Sen resimleri yüklemeden peşinen teşekkür edeyim dedim... Sohbetimiz çok güzeldi tekrarını...
Teşekkür ederiz...sizinle buluşup sohbet etmek bizlerinde dileği .. kısmet ,, biraz daha hava şartları hep beraber geliriz inşallah...
Bizdende selam olsun ...
Dostlar resimlerle konuşmalarınıza bayıldım... .. müsaadenizle Konyaaltı keyfimizden birkaç kare de ben ilave edeyim... Enver dede haklısın güzel bir gün sonrası havamıza nazar değdi... Cuma günü de birlikte olamayacağız..Belki iyi de oldu Enver...