Arama sonuçlarınız

1. akileyla

Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları 2015 içinde birliktelikler yaparız inşallah teşekkür ederiz...

2. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Cengiz bey, resimler için teşekkür ederiz...emeğinize sağlık.. . Yeni organizasyonlar bekliyoruz... ;) ;)
  3. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Enver dede teşekkür ederiz düşüncelerimizi dile getirdiğiniz için... Emre bey, bu buluşma tamamen spontane gelişti... Yıl içinde sıkça kullandığımız ve doğasına hayran kaldığımız Adrasan'da bir yer...ve küçük bir mekan... Ama ilginize teşekkür...

4. akileyla

Mutlu Yıllar

Ynt: Mutlu Yıllar Erdal bey, teşekkür ederiz iyi dileklerinize... Selam ve saygılarımızla ,
  5. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Allah aşkına .... Nelerle uğraşıyoruz...Negatif sözler yazmamak için kendimi çok zorladım ama kızdım da tabiiii.. ... Biz tüm gücümüzle ( Dernek olarak) Karavan ve Karavan turizminde Türkiye'de neler yapabiliriz.. Tüm Karavan camiasına nasıl...

6. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Sn.Tugay58 Bu olumsuz yazınızı okuyunca size özelden mesaj yazmıştım çünki belirttiğimiz buluşma yerine geldiğinizde gösterdiğimiz yeri beğenmemeniz sadece sizlerin ve bizim bildiğimiz bir davranıştı. Size önem verdiğimi özelden mesaj...

7. akileyla

Antalya Kamp Ve Karavan Derneği Gezileri

Ynt: Antalya Kamp Ve Karavan Derneği Gezileri Derneğimiz üyesi sevgili arkadaşlarımızın bu sene yaptıkları yurtdışı gezilerine ait Selen Özyurt Aydın'a ait bloc 'u sizlerle paylaşmak istedim.. Selam ve saygılarımla ... http://karavanlayolculuk.blogspot.com/2014/12/hedef-fransa.html?spref=fb
  8. akileyla

Avrupa Birliği Temel Eğitim Programı

Ynt: Avrupa Birliği Temel Eğitim Programı Erdal bey. İyı dilekleriniz icin tsk ederiz. Sizlerle birlikte basarmak hedefimiz Saygılarımla
  9. akileyla

Avrupa Birliği Temel Eğitim Programı

Ynt: Avrupa Birliği Temel Eğitim Programı Levent bey, Teşekkür ederim gelişmeleri bu topic te paylaşacağım. ilk haberim resimlerle paylaşacağım bu günkü aldığımız sertfika.. Antalya Üniversitesi kampüste düzenlenen Avrupa birliği uzmanının "Türkiye'nin Avrupa Birliği Projeleri " konusunda...

10. akileyla

Çok keyifli geçirdiğimiz birlikteliklerimizden birini daha yaşadık . katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Çalıştıkları için aramızda olamayan karavancı arkadaşlarımızı sevgiyle andık sohbetlerimizde. Hafta sonuna rastlayan güzel bir kış gününde daha kalabalık olarak birlikte olmak...

11. akileyla

Akdeniz Motosiklet Kulübü - Antalya Rutin Haftasonu Gezi Fotografları

Ynt: Akdeniz Motosiklet Kulübü - Antalya Rutin Haftasonu Gezi Fotografları Biz bazen üyesi bulunduğumuz Motosiklet Kulübü ile bazende Karavan cı arkadaşlarımızla Antalya'da doğanın keyfini çıkartıyoruz.. Sizlere 09.11.2014 Pazar günü muhteşem bir rota ile .. Bucak - Saglassos 'a gittiğimiz...
  12. akileyla

Cengiz bey, paylaşım için teşekkürler... Bir iki kelam da ben yazmak istedim. müsaadenle ;) ;) Bu mevsimde Antalya havasının bize izin verdiği sürelerde sıkça yaptığımız bu birliktelikler de Antalya'da yaşayan derneğimize üye olan yada olmayan karavancı dostlarımızı da aramızda görmekten...

13. akileyla

Akdeniz Motosiklet Kulübü - Antalya Rutin Haftasonu Gezi Fotografları

Ynt: Akdeniz Motosiklet Kulübü - Antalya Rutin Haftasonu Gezi Fotografları Yorumlarınıza üzülerek belirtmek isterimki, paylaştığım resimlerin devamını sizlerle paylaşmaları için üyesi bulunduğum kulübün yönetimine iletmiştim. Ancak tercihlerini web sayfalarında Akdeniz Motosiklet Kulübü.org...
  14. akileyla

Antalya'dan Tokmak Ailesi Yolda Bünyamin&gül Hn.

Derneğimiz Yönetim Kurulu Bşk.Yrd. mız Bünyamin arkadaşımız eşi ile yollarda .... https://www.facebook.com/sumeyya.koca?fref=hovercard https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152577062898550&set=a.125164213549.102516.643333549&type=1&relevant_count=1...
  15. akileyla

Motosiklet Camiasının Acı Kaybı

Ynt: Motosiklet Camiasının Acı Kaybı Allah rahmet eylesin .. :( Nasıl bir vahşettir akıl almıyor... İnsan kendi ülkesinde bunu yaşarmı...Allah yakınlarına gerçekten sabırlar versin....

16. akileyla

Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 Paylaştıklarımızı takip ettiğiniz için biz teşekkür ederiz.... Antalya KKD. Bşk. Leyla Özdağ
  17. akileyla

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 Cengiz Kaya , ve Tüm katılımcı arkadaşlar... Şükürler olsun , Sağlıkla gidip geldiniz bizde resimleri sizin adınıza paylaşırken keyif aldık sizinle birlikte olduğumuzu düşündürdünüz . her gün takipteydik... Görüşmek dileğiyle... Selamlar.
  18. akileyla

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 21/06/2014 Cumartesi Ağva

19. akileyla

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 Amasra'da iki güzel gece konakladıktan sonra Rotamızı Zonguldak üzerinden Karasu ve Ağva'ya yönlendirdik. Zonguldak yol üstü gemiler Karasu'da geceledik(geceleri çok hareketli geçiyor) Kandıra son durak üstü alışveriş
  20. akileyla

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 Amasra'da iki güzel gece konakladıktan sonra Rotamızı Zonguldak üzerinden Karasu ve Ağva'ya yönlendirdik. 21.06.2014 .....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri