Arama sonuçlarınız

1. arcaved

Konya-Akşehir.

Ynt: Konya-Akşehir. bir akşehirli olarak akşehir ve akşehirlilere selam olsun. saygılar.

2. arcaved

Dik Tırmanışlarda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ynt: Dik Tırmanışlarda Dikkat Edilmesi Gerekenler konu açılalı bayağı olmuş. lakin bilginin eskisi olmaz. faydalı bilgiler için teşekkürler.
  3. arcaved

TUZLA YAPIM AŞAMASI

Ynt: TUZLA YAPIM AŞAMASI bir araç daha hayat buluyor anlaşılan. emeklerinize sağlık.

4. arcaved

bu da bizim emsalsiz çocuk

Ynt: bu da bizim emsalsiz çocuk cj'lerin havası bir başka. aracınız güzel güle güle kullanın.
  5. arcaved

İşte bu.... Benim Aşkım CJ-5

Ynt: İşte bu.... Benim Aşkım CJ-5 gerçekten çok hoş. allah kaza bela vermesin.

6. arcaved

2. Karoff Offroad Oyunları KAHRAMANMARAŞ 13/14 Nisan 2013

Ynt: 2. Karoff Offroad Oyunları KAHRAMANMARAŞ 13/14 Nisan 2013 hayırlı olsun. gelemesekte takip edeceğiz. paylaşımlarınızı eksik etmezseniz seviniriz.selamlar.

7. arcaved

2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !..

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. selamlar. sökülüp bu şekilde tiner veya bu tip temizleyici ile temizlenen her gaz kelebeği potansiyometresi yanar mı? çünkü yaklaşık iki ay önce gaz kelebeği bu şekilde sökülüp temizlendi ve şu an sıkıntı yok gibi.arızalı olsa araç stop etmez...
  8. arcaved

YAKIT KATKISI HAKKINDA

Ynt: YAKIT KATKISI HAKKINDA carbon clean yaptırdım. daha önce niye araştırmadım diye kızdım kendime. çünkü yaptırdığım yere en az 300 araç yazın bu uygulamayı yaptırmış. ben çok ama çok memnun kaldım. internette yetkili servislerin adreslerini bulmak mümkün. ben de oradan buldum. pişman olmazsınız.
  9. arcaved

63 Model Willy's, Ford, Cj Karması Bir Aracın Tadilatları

Ynt: 63 Model Willy's, Ford, Cj Karması Bir Aracın Tadilatları tolga kardeşim selamlar. çalışmalarını takip ediyorum.ben izlemekten ve okumaktan çok zevk aldım. eğer ihtiyacın varsa direksiyon pompası hediye edebilirim. senin hidrolik pompasının kasnağı kırılmıştı sanırım. elimde fazla var...

10. arcaved

El Yapımı Buggy Projesi

Ynt: El Yapımı Buggy Projesi her yeni proje ilgiyle ve sabırla takip. kolay gelsin.

11. arcaved

Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual ben de aldım teşekkür ederim.
  12. arcaved

harici dijital hararet ve devir saati

Ynt: harici dijital hararet ve devir saati ellerinize sağlık. başarılı bir çalışma olmakla birlikte beklenen bir çalışma. çok yakından takip :)

13. arcaved

Satılık sanzıman, diferansiyel,motor vs

Ynt: Satılık sanzıman, diferansiyel,motor vs selamlar. 77 model cj5 im var. fiyatlarını gönderebilirseniz sevinirim. bana ve dostlarımıza da yardımcı olabilir.kolay gelsin.
  14. arcaved

Jeep Wrangler

Ynt: Jeep Wrangler gerçekten son zamanlarda gördüğüm en güzel araçlardan biri. özenle hazırlanmış ve çok güzel bir görsellik çıkmış ortaya. tamponlara hasta oldum. kazasız belasız güle güle kullanın.
  15. arcaved

Cj7

Ynt: Cj7 aracın özelliklerine ve yapılanlara bakınca olur gibi duruyor. yine de yakından bakmakta fayda var. araç görsel olarak gayet iyi. kendiniz yapmaya kalksanız söylenildiği gibi daha fazla tutar.

16. arcaved

2014 Chrokee

Ynt: 2014 Chrokee klasik amerikan çizgisinden uzaklaşılmış gibi.biraz uzakdoğu, biraz alman, biraz japonvari olmuş gibi. yoruma açık değişik bir tarz.
  17. arcaved

Opel Frontera için Yedek Parçacıları Hakkında

Ynt: Opel Frontera için Yedek Parçacıları Hakkında buraya da bir göz atarsanız belki ihtiyacı olan vardır. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-frontera-b-3.2-tum-parcalari-115826057/detay
  18. arcaved

CJ'ler İçin Parabolik Makas Uygulaması

Ynt: CJ'ler İçin Parabolik Makas Uygulaması yeni sanayi girişinde çelik motor var. o araba onların diye biliyorum. gidip bir bakmak ve sormak lazım.

19. arcaved

LADA NİVA DT989 toplanıyor.

Ynt: LADA NİVA DT989 toplanıyor. kolaylıklar diliyorum. emeklerinize sağlık.
  20. arcaved

CJ'ler İçin Parabolik Makas Uygulaması

Ynt: CJ'ler İçin Parabolik Makas Uygulaması konu takip selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes