Arama sonuçlarınız

1. R

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey osman bey sizi görmek güzel. elinizde hub da mı var , tamir setleri mi? varsa hublar kullanılmış mı. özelden de yazabilirsiniz. teşekkürler

2. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey arkadaşlar üşenmedim hepimiz için servise gidip sordum. en çok bozulan parça hub taki bilezik,tırnak ve bazen yay olabilirmiş.tek hub için bunların da fiyatı toplam 200 tl ... saygılar
  3. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey fiyat nedir ? ben herşeyi yedekliyorum :)

4. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey rica ederim. ama zaten yokuş aşağı inerken, hele ki vites boşa alınırsa radyatördeki su derecesi zaten orta seviyeden daha fazla düşmez mi? viteste inerken daha az bi miktar düşüp makul bir derece aralığında kalıyor. eğer termostat sorunlu olsa araçta...
  5. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey ben de 2.7 TDİ var ,araçta 4 sıralı petek var. yokuş aşağı inerken hiç gaza basmayınca 1/4 e düştüğü oluyor ama diğer zamanlar ortada kalıyor. termometrenin alt hizasının 1-2 mm yukarısına kadar çıkıyor o seviyede fan hızlanınca ve termostat açınca...

6. R

BOLU DA LADA NİVA USTASI

Ynt: BOLU DA LADA NİVA USTASI araç boludaysa ve üşenmezseniz düzceye gidip orda yaptırmanızı tavsiye ederim...

7. R

satılık webasto

Ynt: satılık webasto oralarda çok ucuzdur. sulu tip webasto varsa ben talip olabilirim. tabi uygun fiyat olursa. ikinci el de olabilir. ben de gürcistandan getirtmeyi düşünüyordum. tırcılar ikinci ellerin orada 100-200 tl gibi çok düşük fiyata satıldığını söylediler. ama bununla uğraşacak ve...
  8. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey ben bilmiyorum ,yoksa cevap verirdim :)
  9. R

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi içmeyeli 15 gün kadar oldu. eksikliği belli oluyor... ama direneceğim.

10. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey hararetten dolayı motor yapmışlardır diye düşünüyorum. harareti çözemeyeceklerini düşündükleri için daha fazla masraf etmeden araçlarını satıyor olabilirler. radyatörü daha büyükle değiştirince sorun çözülüyor ama pek çoğu bunu bilmiyor. bir de bu tip...

11. R

satılık webasto

Ynt: satılık webasto ben de takip edeyim. soğuktan kapılar dondu bu sene .
  12. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey evet. şimdi baktım ben araçla ilgili bişiler yazmaya başlayalı 2 yıl olmuş ::) zaman nasıl da geçiyor. :o

13. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. başka araçlarda kullanılan, nissan terranolar için de uyumlu olan parçaları bilgi paylaşımına açmayı öneriyorum. böylece hem daha ucuz hem de daha kolay parça bulmak mümkün olacaktır.
  14. R

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi ben de eklesem mi kendimi acaba. daha birkaç gün oldu.
  15. R

Anadolu Çoban Köpekleri / 7 Irk / FCI Çalışmaları

Ynt: Anadolu Çoban Köpekleri / 7 Irk / FCI Çalışmaları selamlar , yazılara cevap gelmiş epey olmuştu bunları yazalı :) farklı düşünceler olması doğal. şehirde de kangal besleyenler olabilir elbette ama ben kangalı şehire uygun görmeyenlerdenim. her köpeğe birşeyler öğretmek mümkündür ama...

16. R

90 model sorunsuz pajero

Ynt: 90 model sorunsuz pajero araç nerde? bi arkadaşıma önerebilirim. bu siteden baksın.
  17. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey bendeki eski kazanlar kullanıldı ama onlar plastik değildi sanırım. yoksa kaynak olmazdı.demekki benden önce orjinal radyatörü değiştirmişler.
  18. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey düzce den geçerken ölçüsünü bir radyatörcüde ölçüsünü aldırdım, iki -üç gün sonra yetsandan petek gelmişti. dönüşümde de uğradım iki saat içinde filan montajı yaptı usta. güneyde filan baya sıcak koşullarda kullandım. hiç sorun yaşamadım. usta da baya...

19. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey benimkinde 4 sıralı petek koyunca hararet sorunu bitti. radyatörcü ölçüyü alıp sipariş edebilir .yaptırdığımdan beri hararetle ilgili hiçbir sorun yaşamadım.
  20. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey arkadaşlar bu sene nissan terrano aracımda bir takım değişiklikler düşünüyorum. yapılacak işler pek görünür modifikasyonlar olmayacak daha çok bazı parçaların daha sağlam ve bozulmayacak şekilde modifikasyonu şeklinde olacak. ancak henüz vaktim yok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR