Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
osman bey sizi görmek güzel.
elinizde hub da mı var , tamir setleri mi? varsa hublar kullanılmış mı. özelden de yazabilirsiniz.
teşekkürler
arkadaşlar üşenmedim hepimiz için servise gidip sordum.
en çok bozulan parça hub taki bilezik,tırnak ve bazen yay olabilirmiş.tek hub için bunların da fiyatı toplam 200 tl ...
saygılar
rica ederim.
ama zaten yokuş aşağı inerken, hele ki vites boşa alınırsa radyatördeki su derecesi zaten orta seviyeden daha fazla düşmez mi? viteste inerken daha az bi miktar düşüp makul bir derece aralığında kalıyor. eğer termostat sorunlu olsa araçta...
ben de 2.7 TDİ var ,araçta 4 sıralı petek var. yokuş aşağı inerken hiç gaza basmayınca 1/4 e düştüğü oluyor ama diğer zamanlar ortada kalıyor. termometrenin alt hizasının 1-2 mm yukarısına kadar çıkıyor o seviyede fan hızlanınca ve termostat açınca...
Ynt: satılık webasto
oralarda çok ucuzdur. sulu tip webasto varsa ben talip olabilirim. tabi uygun fiyat olursa. ikinci el de olabilir. ben de gürcistandan getirtmeyi düşünüyordum. tırcılar ikinci ellerin orada 100-200 tl gibi çok düşük fiyata satıldığını söylediler. ama bununla uğraşacak ve...
hararetten dolayı motor yapmışlardır diye düşünüyorum. harareti çözemeyeceklerini düşündükleri için daha fazla masraf etmeden araçlarını satıyor olabilirler. radyatörü daha büyükle değiştirince sorun çözülüyor ama pek çoğu bunu bilmiyor.
bir de bu tip...
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.
başka araçlarda kullanılan, nissan terranolar için de uyumlu olan parçaları bilgi paylaşımına açmayı öneriyorum. böylece hem daha ucuz hem de daha kolay parça bulmak mümkün olacaktır.
Ynt: Anadolu Çoban Köpekleri / 7 Irk / FCI Çalışmaları
selamlar , yazılara cevap gelmiş epey olmuştu bunları yazalı :)
farklı düşünceler olması doğal. şehirde de kangal besleyenler olabilir elbette ama ben kangalı şehire uygun görmeyenlerdenim.
her köpeğe birşeyler öğretmek mümkündür ama...
bendeki eski kazanlar kullanıldı ama onlar plastik değildi sanırım. yoksa kaynak olmazdı.demekki benden önce orjinal radyatörü değiştirmişler.
düzce den geçerken ölçüsünü bir radyatörcüde ölçüsünü aldırdım, iki -üç gün sonra yetsandan petek gelmişti. dönüşümde de uğradım iki saat içinde filan montajı yaptı usta. güneyde filan baya sıcak koşullarda kullandım. hiç sorun yaşamadım. usta da baya...
benimkinde 4 sıralı petek koyunca hararet sorunu bitti. radyatörcü ölçüyü alıp sipariş edebilir .yaptırdığımdan beri hararetle ilgili hiçbir sorun yaşamadım.
arkadaşlar bu sene nissan terrano aracımda bir takım değişiklikler düşünüyorum. yapılacak işler pek görünür modifikasyonlar olmayacak daha çok bazı parçaların daha sağlam ve bozulmayacak şekilde modifikasyonu şeklinde olacak. ancak henüz vaktim yok...