Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kartalkaya'da Lift Kazası
yazıyı şimdi gördüm baya önceden olan bir olay ama yeni başlamış biri olarak ürpertti beni. 8 mt den botlarla atlamak ta tehlikeli. tibia fibula nın kırılması işten değil.
oralarda son durumlar nasıl acaba? sıkıntı yaşayanların yazması iyi olur.
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
motor , mekaniği iyi ise ve porya kilitleri çalışıyorsa bana yeterlidir. aracı kullanırken keyif veren ya da bozuk olduğunda can sıkan tarafları bunlardır diye düşünüyorum. aksesuarları boşvermek lazım.deri koltuk, far yıkama vs vs olsa da olmasa da benim...
Ynt: Kış Sporları Malzemeleri Hakkında
boy 182 kilo 95 (yakında kilo düşecek :) ) kayakların üzerinde 180 yazıyor.alnımınüst kenarına filan geliyor. üstte blizzard sacura altında da racing yazıyordu . başlangıç için uygunmudur bilmiyorum.
uygun değilse başka birşeyler bakayım. bu zaten...
ben kayaklar kısa olsaydı daha kolay ilerleme gösterebilirmiydim acaba diye düşündüm. daha bilmediğim bir sürü şey var. acaba kısa kayaklarla paralel kayış ve manevra yapmak daha mı kolay oluyor?
diğer malzemeleri de almam lazım. ben de bot almak...
Ynt: Akaryakıt İstasyonlarında Müşteri Beklentileri
ben genelde hep aynı yerden alırım. düzgün yakıt satsın yeterli.
ama değişik yerden aldığım zamanlarda sinir bozucu olan bir durum var. bütün pompalarda eurodizel yazıyor birinde durup eurodizel deyince başka pompayı işaret ediyorlar.benzin...
arkadaşlar bugün bir kayağım oldu ve bugün ilk kayak deneyimini kartalkaya da yaşadım. :) kayağımın boyu sanırım 180 cm civarı. boyuma göre bunu kullanmamın uygun olduğu söylendi.
bu kayakla işin alfabesini öğrendim inişler dönüşler ve durmada sıkıntım...
Ynt: En Çok Neden Korkarsınız?
ferdane hanım ortaya bir başlık attınız, yazan yazana.
herkes çok şeyden korkuyormuş gördüğüm kadaryla. ama korku zaaflarını yazmaktan kimse korkmuyor.:)
yağ ,yağ filtresi,hava filtresi vs değişiminden bahsediyorsanız basit şeyler onlar.yağ fiyatı zaten her araç için belli diğerleri de 10-20 tl filandır sanırım. yanılıyormuyum ? servislerde ne kadar bilmiyorum ama herhangi biryerde de bu işler...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
merhabalar ben eski üyeyim. aslında kendimi tanıtmak filan da istemiyorum.
bu tanışma sayfasından haberdar edilmemek için ayarları değiştirmemin de faydası olmuyor, sürekli mesaj geldi iletisi görünüyor
sadece kısa tanıtma için açılmasına rağmen de...
Ynt: Hangi Ekipman İyidir?
arkadaşlar ben kayağa yeni merak saldım ama pistlerde filan kaymak istemiyorum. arazi de keşif amaçlı geziler yapmak istiyoruz.
sanırım bu iş için bize gerekli olan kros kayağı. bu kayağın bağlamaları dışında bir özelliği var mıdır?
elimizdeki kayakların...
çok uzakmış bize. sizin iş tamirci işi. tabi kilit yapısını bilmesi gerekir.
değiştirme yoluna giderseniz eskileri bırakmayın. çıkma diye başka araca takarlar. o aracın sahibi de uğraşmak zorunda kalır.
aynı mesaj tekrar gitmiş değiştiriyorum :)
tamirciniz yakınsa ve gerçekten bu işi yapmışsa tamir yolunu denemelisiniz yoksa can sıkıcı olabiliyor :)
eski kazanı yeni peteğin üzerine kaynak yapıp takıyorlar işçilik vs dahil yaklaşık 350-400 tl arası mal oluyor. petekler çok iyi bir marka . kazansa, zaten sizin ki kullanılıyor.sorun olursa yazarsınız
krank devir sensörü olarak isimlendirdiğimiz aslında ekzantrik açı sensörü diye adlandırılmalıymış. başka arabalarda 10-30 tl bizim marka arabanın ki içinse 450-500 tl arası fiyatlar söyleniyor. çalışma prensipleri aynıymış.
benimki tamir oldu. aslında...
Ynt: Eski Bilgisayar ve Oyun Konsolları Arıyorum; Commodore, Atari, Nintendo...
ben de çocukken bir heves almıştım. ama birkaç oyun oynadık sonra izin vermediler. bir kaldırdık dolaba unutuldu gitti. geçen baktım kutusunda duruyor hatta o eski oyunların yüklü olduğu kasetleri de gördüm. bir de...
hoşgeldiniz.
araç hararet yaptığı için çıkmış problemler anladığım kadarıyla..
gene aynı sorunu yaşamamanız için hatırlatmak istedim;
arkadaşınız radyatörü değiştirmiş ama eski iki petekli radyatörün aynısının yenisini taktıysa yeterli gelir mi...
98 terrano 2.7 tdi kullanıyorum. sadece eurodizel kullanmanızı tavsiye ederim.. asla başka bir yakıta yönelmeyin derim.
evet aynı sensör. sensörü sökmek de çok zor değil aslında...benimkini hemen alıyorlardı.birkaç kez bu nedir diye söküp bakmıştık.ilkinde zorlandık ama şimdi ben bile sökebilirim. uygun aletle daha kolay oluyor
. ama benim demek istediğim bu sensör...