Arama sonuçlarınız

1. mcemsah

2017 Yılı 1. Dönem (mayıs) Amatör Telsizcilik Sınavı

Hala ulaşamayan varsa; - Amatör Telsiz Soru Bankası için tıklayınız - Sınav öncesinde ve sonrasında amatörlerin işine yarayacak kaynak için tıklayınız

2. mcemsah

Ben kayıt yaptığım dönemde diplomamın fotoğrafına ulaşma şansım olmadığından öğrenim kısmına ilkokul yazmıştım. Herhangi bir sıkıntıya yol açmadı.
  3. mcemsah

2017 Yılı Amatör Telsizcilik Sınavının birincisi 14 Mayıs 2017 Pazar günü Saat 14:00’da yapılacaktır. Amatör Telsizcilik Sınav başvuru ve sınav giriş ücreti ödemeleri 27 Nisan 2017 günü mesai bitiminde sona erecektir. Sınav Afyon, Ankara, Antalya, Çanakkale, Çorum, Denizli, Erzurum...

4. mcemsah

Mat Seçimi Konusunda Yardımcı Olabilirmisiniz ?

Sn. Farazicosmos. Matı yurtdışından getirtmenize gerek yok. Hele ki decathlon hepsiburada gibi seçeneklerimiz varken. Av bayilerinde 20-30 liraya satılan yeşil askeri mat gayet dayanıklı ve zemini pek hissettirmez ancak biraz sert geldi bana. Decathlon da iki çeşit sünger mat var. Ucuz olan 1cm...
  5. mcemsah

Telsizler Hakkında Güncel Birkaç Soru

Bahsettiniz sanırım ecolink. Bu konuda çok bilgim yok. Ancak bahsettiğiniz kadar büyük bir ağ kurulmuyor düşündüğünüz gibi bir kargaşa yaşanmıyor. Röle frekanslarını arama motoruna sorduğunuzda radyo amatörleri sayfasından bulabilirsiniz. Echo yazanlar ekolink bağlı röleler.

6. mcemsah

Bahsettiniz sanırım ecolink. Bu konuda çok bilgim yok. Ancak bahsettiğiniz kadar büyük bir ağ kurulmuyor düşündüğünüz gibi bir kargaşa yaşanmıyor. Röle frekanslarını arama motoruna sorduğunuzda radyo amatörleri sayfasından bulabilirsiniz. Echo yazanlar ekolink bağlı röleler.

7. mcemsah

Utkubilal güzelce cevaplamış, ekleme yapayım istedim. 1- sınav tarihi bahsedildiği gibi kıyı emniyetinden duyuruluyor. 2016 yılında Nisan ve ekim aylarında yapıldı, muhtemelen aynı aylarda yapılır. Tarihi takip etmenin en kolay yollarından biri de sosyal medyadan birkaç telsiz sayfasını takip...
  8. mcemsah

Baofeng Uv5r Ve Baofeng 888s

Merhaba. Hoşgeldiniz. Teyit etmek için soruyorum ; radyo amatörü müsünüz? Çünkü bu cihazlar belge gerektiriyor.
  9. mcemsah

Makalu Mu? Evolite Mi?

Ben çadır araştırırken husky bizonu istiyordum ama Loap ben aldığımda 330 liraydı. Fiyatından dolayı onu tercih ettim. Arada bayağı fiyat farkı vardı. Az fiyat farkı olsaydı kesinlikle loap yerine husky alırdım. Husky'yi incelemedim ama loap melbu ile evolite excamp arasında dağlar kadar fark...

10. mcemsah

Makalu Mu? Evolite Mi?

Ben bu sezonun başında Evolite (bakınız) ile Loap (bakınız) arasında kaldım. İkisini de Hepsiburada dan sipariş verdim evde kurup denedim. Aralarında bariz bir kalite farkı göremedim. Ama çek markası olmasından dolayı loap çadırı tercih ettim. Bahsettiğiniz Evolite çadır hakkında fikrim yok...

11. mcemsah

2016-2 Amatör Telsizcilik Belgesi

Bu sınav dönemiyle birlikte lisans almaya hak kazanmış bulunmaktayım. Ben de sizin gibi kartımın gönderilmesini bekliyorum. Boş durmamak için de akşamları duyabildiğim röleleri dinliyorum.
  12. mcemsah

En Son Ne Aldınız?

Sn halbay, Bende sünger kestirmeyi düşünüyorum ama bagajda çok yer kaplar diye kararsız kalıyorum. Sizin sünger yatağı kaç cm kalınlıkta ve taşırken ne kadar yer kaplıyor?

13. mcemsah

En Son Ne Aldınız?

Bim aktüelden bir adet paslanmaz çelik matara 0,7 lt 13,90 tl :) Hazır bim'deyken alacağım havalı yatağa lazım olacak ne de olsa diyerek yatak pompası aldım. 6,90 tl
  14. mcemsah

Hangi Şişme Yatak Veya Mat?

Sn kaderaniz, izlenimlerinizi bekliyorum. Hangi yatağı şipariş etmiştiniz?
  15. mcemsah

Sn legolas, tavsiyeleriniz için teşekkürler.

16. mcemsah

Sn omnitemporal, tavsiyeniz için teşekkürler.
  17. mcemsah

Nereden Temin Edebilirim.

Bu konuyu off road bölümünde de sormalısınız. Offroad bölümüyle daha çok ilgili gibi.
  18. mcemsah

En Son Ne Aldınız?

Tüm forumdaşlara selam olsun. Kampçılık bölümü forum çok aktif bir bölüm. Bu bölümdeki başlıkların birçoğu malzeme teminiyle ilgili. Böyle bir başlık açılırsa konular az da olsa toparlanabilir, başlık açmaya değmeyecek olan malzemeler (ip, düdük, sinek losyonu vs) hakkında bilgi alışverişi...

19. mcemsah

Sn omnitemporal, yorumunuz için teşekkür ederim. Herhalde şişme yatakların en büyük sıkıntısı hiç ummadık bir yerde yarı yolda bırakmasıdır. Sanırım şişme yatak alırsam, yatağa takviye olarak altına mat yada ince sünger de almam gerekecek.
  20. mcemsah

Sn bozoo, yorumunuz için teşekkür ederim. Alacağım yatağın 100-110 cm civarı olması lazım. Çadırın içinde üst baş değiştirmek için dikilecek alan kalsın istiyorum. Sünger konusunda ise sert sünger kullanılırsa yere temas olmayacaktır ama bu sefer de katlayıp kıvırmak zorlaşacaktır diye düşünüyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR