Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2017 Yılı Amatör Telsizcilik Sınavının birincisi 14 Mayıs 2017 Pazar günü Saat 14:00’da yapılacaktır.
Amatör Telsizcilik Sınav başvuru ve sınav giriş ücreti ödemeleri 27 Nisan 2017 günü mesai bitiminde sona erecektir.
Sınav Afyon, Ankara, Antalya, Çanakkale, Çorum, Denizli, Erzurum...
Sn. Farazicosmos.
Matı yurtdışından getirtmenize gerek yok. Hele ki decathlon hepsiburada gibi seçeneklerimiz varken. Av bayilerinde 20-30 liraya satılan yeşil askeri mat gayet dayanıklı ve zemini pek hissettirmez ancak biraz sert geldi bana. Decathlon da iki çeşit sünger mat var. Ucuz olan 1cm...
Bahsettiniz sanırım ecolink. Bu konuda çok bilgim yok. Ancak bahsettiğiniz kadar büyük bir ağ kurulmuyor düşündüğünüz gibi bir kargaşa yaşanmıyor. Röle frekanslarını arama motoruna sorduğunuzda radyo amatörleri sayfasından bulabilirsiniz. Echo yazanlar ekolink bağlı röleler.
Bahsettiniz sanırım ecolink. Bu konuda çok bilgim yok. Ancak bahsettiğiniz kadar büyük bir ağ kurulmuyor düşündüğünüz gibi bir kargaşa yaşanmıyor. Röle frekanslarını arama motoruna sorduğunuzda radyo amatörleri sayfasından bulabilirsiniz. Echo yazanlar ekolink bağlı röleler.
Utkubilal güzelce cevaplamış, ekleme yapayım istedim.
1- sınav tarihi bahsedildiği gibi kıyı emniyetinden duyuruluyor. 2016 yılında Nisan ve ekim aylarında yapıldı, muhtemelen aynı aylarda yapılır. Tarihi takip etmenin en kolay yollarından biri de sosyal medyadan birkaç telsiz sayfasını takip...
Ben çadır araştırırken husky bizonu istiyordum ama Loap ben aldığımda 330 liraydı. Fiyatından dolayı onu tercih ettim. Arada bayağı fiyat farkı vardı. Az fiyat farkı olsaydı kesinlikle loap yerine husky alırdım. Husky'yi incelemedim ama loap melbu ile evolite excamp arasında dağlar kadar fark...
Ben bu sezonun başında Evolite (bakınız) ile Loap (bakınız) arasında kaldım. İkisini de Hepsiburada dan sipariş verdim evde kurup denedim. Aralarında bariz bir kalite farkı göremedim. Ama çek markası olmasından dolayı loap çadırı tercih ettim. Bahsettiğiniz Evolite çadır hakkında fikrim yok...
Bu sınav dönemiyle birlikte lisans almaya hak kazanmış bulunmaktayım. Ben de sizin gibi kartımın gönderilmesini bekliyorum. Boş durmamak için de akşamları duyabildiğim röleleri dinliyorum.
Sn halbay, Bende sünger kestirmeyi düşünüyorum ama bagajda çok yer kaplar diye kararsız kalıyorum. Sizin sünger yatağı kaç cm kalınlıkta ve taşırken ne kadar yer kaplıyor?
Bim aktüelden bir adet paslanmaz çelik matara 0,7 lt 13,90 tl :)
Hazır bim'deyken alacağım havalı yatağa lazım olacak ne de olsa diyerek yatak pompası aldım. 6,90 tl
Tüm forumdaşlara selam olsun.
Kampçılık bölümü forum çok aktif bir bölüm. Bu bölümdeki başlıkların birçoğu malzeme teminiyle ilgili. Böyle bir başlık açılırsa konular az da olsa toparlanabilir, başlık açmaya değmeyecek olan malzemeler (ip, düdük, sinek losyonu vs) hakkında bilgi alışverişi...
Sn omnitemporal, yorumunuz için teşekkür ederim. Herhalde şişme yatakların en büyük sıkıntısı hiç ummadık bir yerde yarı yolda bırakmasıdır. Sanırım şişme yatak alırsam, yatağa takviye olarak altına mat yada ince sünger de almam gerekecek.
Sn bozoo, yorumunuz için teşekkür ederim. Alacağım yatağın 100-110 cm civarı olması lazım. Çadırın içinde üst baş değiştirmek için dikilecek alan kalsın istiyorum. Sünger konusunda ise sert sünger kullanılırsa yere temas olmayacaktır ama bu sefer de katlayıp kıvırmak zorlaşacaktır diye düşünüyorum.