Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sn halbay, fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Benim de ilk düşündüğüm çözüm sert süngerdi. Her ne kadar arabayla kampa gidecek olsam da sünger bagajda çok yer kaplar diye düşünüyorum. O yüzden bu fikri kenara koymuştum. Belki sünger yatağı hurça koyup elektrikli süpürgeyle...
Hocam, kamp alanları daha güvenliği olacağı kesin ama biber gazı ayı domuz gibi tehlikelere karşı da kullanılabilir. Kamp alanı dışında kamp yaparsanız elektrik çözümü için İnverter temin ederseniz çok işinize yarayacaktır.
Uzun soluklu bir yolculuk olacak gibi. Bence güvenliğinizi ve sağlığınızı da düşünün. Biber gazı veya elektro şok gibi taşınabilir bir güvenlik ekipmanı ve zengin bir ilk yardım-müdahale çantası da edinin.
Herkese yeniden merhaba.
Loap melbu 3 ile çadır işi tamamdır.:) Sıra geldi çadırın içine sereceğimiz mat yada yatağa.
Her ne kadar kampçılığın doğasına uymasa da eşim ve ben rahatımıza biraz düşkünüz. Bu yüzden 1~1,5 cm'lik poliüretan matların bizi rahat ettireceğini sanmıyorum. Çift kişilik...
Herkese yeniden merhaba.
Daha önceden söylediğim gibi yapıp Loap melbu 4 ve Evolite excamp 4 çadırlarını sipariş verdim. Çadırlar geldi ve ikisini de evde kurup denedim. Benim gibi bu çadırları düşünen ve hiç fikri olmayan kişilerin işine yarar diye izlenimlerimi paylaşmak istiyorum...
Sn. Arcroarx ve Sn. Yago yorumlarınız için teşekkür ederim. Sanırım kararını çadırlar a dokunursam daha rahat veririm. Birkaç çadırı sipariş verop, aralarından hangisi beğenirsem onu tutup gerisini iade etme planım var. Hepsiburada'yı aradığımda sıkıntı olmayacağını söylediler. Şuan için biraz...
Sn. Erenersoyy, tecrübelerinizi paylaştığınızdan dolayı teşekkür ederim.
Amacım ayıracağım en ufak bütçeyle alabildiğimin iyisini almak. Husky güzel görünüyor ve muhtemelen söylendiği gibi kalitelidir. Fakat alternatifleri iş görüyorsa iki katı para vermeden ihtiyacımı gidereyim...
Cevabınız için teşekkürler. Arpenaz 4.1 hakkında beni en çok düşündüren hava akışının iyi olmadığını belirten yorumlar. Sizin çadırı sıcak iklimde kullanma deneyiminiz oldu mu? Havalandırması yeterli mi?
Sn.Yugun, cevabınız için teşekkür ederim. Beni düşündüren arpenaz 4.1'in sağlamlığı. Aldıktan sonra "keşke 200 lira daha verseydim de felan çadırı alsaydım" diye pişman olmak istemiyorum. Arpenaz kullanıcısı olduğunuzdan sormak isterim. Benzer çadırlarla karşılaştırıldığında Arpenaz ın kalitesi...
Herkese merhaba. Öncelikle kendimi tanıtayım, 26 yaşındayım, evliyim, Sakarya'lıyım, Diyarbakır'da öğretmenlik yapıyorum. Uzunca bir süredir foruma üyeyim ancak ilk defa yazıyorum.
Ava ve doğaya meraklıyım. Eşimle birlikte yaz tatilinde arabamıza atlayıp, yurdun çeşitli yerlerinde kamp...