Arama sonuçlarınız

1. nosibis

Kaş Kamping Fiyatı 500 Tl Yapmış

-Pandemiden, depremlerden sonra karavana olan ilginin artması, araç üstü çadırlarda, kamp malzemelerinde satış patlaması yaşanmasının ardından bu sektörde her ürün ve hizmette fiyat artışının yaşanması da maalesef normal gibi görünüyor. Evet, kamping ülkemizde büyük bir eksiklikti. Ama sırf...

2. nosibis

Abant 2020 Karavan Konaklama

-Benim korkum, talep olan her şeyin bir gelir kapısı gibi görüldüğü ülkemizde, son dönemde pandemiden ötürü halkın büyük bir ilgi ve alaka gösterdiği kamp ve karavan sektörününde bir rant kapısı gibi görülerek ücretlendirmeye tabi tutulmasıdır. Yarın her canımızın istediği yerde kamp...
  3. nosibis

Karavanda Konfor Tercihi Için Anket

-Birkaç satırla tercih sebeplerini de yazsak. Ben mesela, her ne kadar artık yeter çiçeklerin, ormanın, doğanın kokusunu içime çekmek, sesini duymak, manzaranın keyfini sürmek istiyorum desem de maalesef hayat bizi kendisinden koparmıyor. Yani manzaraya karşı uyanırken bir yandan dünyada olan...

4. nosibis

Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

-Karavan fiyatları uçunca, pick-up'ların vergisi ve muayenesi sorun olunca ben overlander yapmak için yeni aldım, 1998 pinin io. Bildiğiniz pajero, km'si kaç olursa olsun bir arazi aracı kullanıyorsunuz ve sizi istediğiniz yere götürebileceğinden eminsiniz. Lakin bir çok kişi tarafından...
  5. nosibis

2021 De Çekme Ve Motokaravancıları Neler Bekliyor

Pandemi ile birlikte tabi ki imkanı olanlar ve hayalini kuranlar karavan ve kamp olayı ile daha fazla ilgilenmeye başladılar ve bu sektörde her geçen gün daha çok ilgi görmeye başladı. İnsanlar otel yerine daha izole bir tatili, doğayı tercih etmek istediler. Dediğiniz gibi karavan sayısında...

6. nosibis

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Bütün gezenlere, doğa severlere selamlar. Yıllardır, iş hayatı boyunca gezenleri imrenerek takip ettik. Masa başında otururken bir dağ, deniz, nehir veya göl kenarında, bir çadırın altında, bir kamp sandalyesinde, yanan ateşin sıcaklığında, odun ateşinde çayı yudumlamanın, güneşi üzerimize...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,090
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri