Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araç mı kalmamış millettin işine taş koymayın adam aracı yapıp satıyor yalnız askeri ihale yok devlettin bir çok kurumunda land ihaleleri var yalnış düşünüyorsunuz herkesde ihaleye gire biliyor fiyatlarda masrafa göredir şuan kendi aracımın ederi 35 bin 89 model def yaptığım masrafa ve aracın...
Öncelik araç ne için kullanacaksınız o önemli bir alın binin motor sonra ki iş belki 2500 düz dizel işinizi görür düz dizelde basit motor değil o aracı taşıyacak bir motor şuan ki motorla bile hız desek 130 yaptım arazide rahatlıkla kullandığım motor AMA ben kafayı taktım bd30 :)) bana artısı...
Düz dizel motordan hiç hayır görmedim şuanda hararet ile uğraşıyorum kafayı taktım bd30 a imkanlarım el verse bd30 alacam çok canımı sıktı bu def motoru geçen yazda hararet yükseldi üst kapak yandı şimdi de düz yolda hararet yükseliyor termostatı değiştirdim daha kotu oldu sinirden elimde balta...