Arama sonuçlarınız

1. erdal484

Series 3 Hastalık Konu Şart (series Kolik)

Üst torpido bitti

2. erdal484

Torpido üstünü söktüm ama çıkaramadım çok torpidoda boş yerleri siyah silikon ile doldurdum siyah deri ile kaplıyacam torpido yanlarını ve kalorifer kapaklarını söktüm siyaha boyadım
  3. erdal484

Series kısa şasi 88 lik defender 110 kıyaslamam bendeki iki araç arası serieslerde uzun şasi var 109 TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. erdal484

Hub TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. erdal484

Serieslerde hub ile 4x4 giriyor hup olmasa şaft sökülür eski serieste şaft sökerdim bu series te hub var aç kapat Manuel kilit defender sürekli dört çeker

6. erdal484

Defender Toplama Planı

Şasi kaporta olsun yeter :)) işte o zaman defenderdir gerisi bütçeye göre diyecem bütçeye göre olmuyor a101 gibi harca harca bitmez ama sonuç her zaman istediğiniz gibi bir defender olur TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. erdal484

Defender de beni mutsuz eden birşey yok gayet memnunum gündelik kullanıyorum series tamamen hastalık oldu ilk aracım series ti ondan hayalimdi seires toplamak series te çift ön cam ön panjurun içerde olması kelebek cam olması cezbediyor bu söylediklerim beni :) fark desek aralarında bir fark...
  8. erdal484

Teşekkür ederim TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. erdal484

Gerçek aşk TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. erdal484

Far tellerini taktım

11. erdal484

Sıra sinyal ve parklara geldi birşey öğrendin sinyal lambaları bağlı olmazsa çalışmaz flaşör bozuk sandım elektrik verdim çalıştı lamba kablolarını başladıktan sonra sinyal sesi geldi
  12. erdal484

Her şeyimiz var

13. erdal484

Akü sabitleştirdim geri gelmemesi için arkasına L şeklinde parça yaptım artık yerinde oynamaz
  14. erdal484

Şanzıman üzerindeki sac sonrada uydurulmuş ve çok geniş buda gereksiz bir işlem olmuş sacı söktük orjinal olan şanzıman üzerindeki iki parçayıda bulduk sacın otura bilmesi için temsili resimdeki gibi bir çıkıntı olması lazım benim araçta çıkıntı yok kesilmiş söktüğüm sacı keserek boşluk olan...
  15. erdal484

Akünün oturduğu yuvasıa dörtgen bir demir kaynak edilmişti hava filtresi takılmış hava filtresi attım demiri zorda olsa söktüm motor üzerindeki şase bağlantısını sola aldım yetişemiyordu ama daha akü sabitlemedim

16. erdal484

Sonunda kapıda gereksiz sandığı söktük sökene kadar parmak kalmadı şasiye kaynatılmış oluşan boşluğa önceden hediye edilmiş sacı yerine takacaz sonraki iş akü içeri alma
  17. erdal484

Ön panjur önündeki sandık ne amaçla yapılmış anlamadım ne gerek var akünün orda olmasına
  18. erdal484

Boyadan çıktı hoşuma gitmeyen arka bahçe kapısı

19. erdal484

hayalim adım adım
  20. erdal484

Boya için hazır artık

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

SON KONULAR

Geri