Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Torpido üstünü söktüm ama çıkaramadım çok torpidoda boş yerleri siyah silikon ile doldurdum siyah deri ile kaplıyacam torpido yanlarını ve kalorifer kapaklarını söktüm siyaha boyadım
Series kısa şasi 88 lik defender 110 kıyaslamam bendeki iki araç arası serieslerde uzun şasi var
109
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serieslerde hub ile 4x4 giriyor hup olmasa şaft sökülür eski serieste şaft sökerdim bu series te hub var aç kapat Manuel kilit defender sürekli dört çeker
Şasi kaporta olsun yeter :)) işte o zaman defenderdir gerisi bütçeye göre diyecem bütçeye göre olmuyor a101 gibi harca harca bitmez ama sonuç her zaman istediğiniz gibi bir defender olur
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Defender de beni mutsuz eden birşey yok gayet memnunum gündelik kullanıyorum series tamamen hastalık oldu ilk aracım series ti ondan hayalimdi seires toplamak series te çift ön cam ön panjurun içerde olması kelebek cam olması cezbediyor bu söylediklerim beni :) fark desek aralarında bir fark...
Sıra sinyal ve parklara geldi birşey öğrendin sinyal lambaları bağlı olmazsa çalışmaz flaşör bozuk sandım elektrik verdim çalıştı lamba kablolarını başladıktan sonra sinyal sesi geldi
Şanzıman üzerindeki sac sonrada uydurulmuş ve çok geniş buda gereksiz bir işlem olmuş sacı söktük orjinal olan şanzıman üzerindeki iki parçayıda bulduk sacın otura bilmesi için temsili resimdeki gibi bir çıkıntı olması lazım benim araçta çıkıntı yok kesilmiş söktüğüm sacı keserek boşluk olan...
Akünün oturduğu yuvasıa dörtgen bir demir kaynak edilmişti hava filtresi takılmış hava filtresi attım demiri zorda olsa söktüm motor üzerindeki şase bağlantısını sola aldım yetişemiyordu ama daha akü sabitlemedim
Sonunda kapıda gereksiz sandığı söktük sökene kadar parmak kalmadı şasiye kaynatılmış oluşan boşluğa önceden hediye edilmiş sacı yerine takacaz sonraki iş akü içeri alma