Arama sonuçlarınız

1. erdal484

Overland Anatolia // Orca

Emre bey yeni aracınız hayırlı olsun bende sizden ve ozan abiden esinlenerek kapılara nat geo logosu yapmıştım nereye gitseydim belgesel mi çekiyorsunuz diyorlardı turist diyorlardı bi ara aramızda Kürtçe konuşuyorduk bir kaç kişi bizden biraz uzaktaydı birbirlerine diyorlardı bu turistler...

2. erdal484

Kişiye Özel Satilik Defender Araçlar

bd30 veya bd25 hakkında bilginiz varmı :)) -20 derecede bd25 tek marşta çalışıyor :D
  3. erdal484

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Serdar abi jantlar süper uymus resimi bi ara çevir :) GT-N8005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. erdal484

Defender 110 Düz Dizel Kapalı Kasa

:D :D Yarım değil tam def sahibisiniz aynen anlattığınız gibi bide şu içerideki motor sesini unutmayalım :)))) GT-N8005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. erdal484

Garaj bölüm de derya turanın konusu var oraya baka bilirsiniz

6. erdal484

İşin şakası şöyle diyeyim daha önce series 3 aracımda bd25 dizel vardı rampayı 4 le çıkıyordum defender 2.5 dizel rampayı 2 ile çıkıyorum arabayı zorlasan rampada siyah duman atar bağırtsan atar devirli kullanınca atmaz örnek :D avazın çıktığı kadar bağırsan boğazın yanar defenderde aynı :D :D...

7. erdal484

Trafikte genelde sağdan sollarlar beni en sinir olduğum konu sağ şeritteyim emniyet şeridinden solluyorlar bir gün birine geçirecem :D :D dumanda kara duman gaza yüklenince arkada siyah bir sis oluşuyor devirli kullanınca olmuyor duman herşeye rağmen defender süper benim için eksisi fazla olsa...
  8. erdal484

merhaba defender çok farklı bir araç mekanik işi kolay kendin tak sök zevkli olanda o ya parçayı kendin sökmen yağlı eller parçanın tamirini kendin yapınca zafer kazanmış gibi oluyorsun mekanikten hiç anlamazdım seridef sahibi olduktan sonra yarım usta oldum kasa aynı ama bütün defenderler...

9. erdal484

Haydi Kendimiz Yapalım..... ;)

Takip takip takip

10. erdal484

Serdar jantlar güzel olmuş
  11. erdal484

Avukat bey nasılsınız önce benim defenderi toprağa gömdünüz :D sıra Nissan'a geldi :D :D fırsat bulsam ssangyong bayisine gidecem bakacam bu Kore araçlarına :)

12. erdal484

Ve 2. Series 3 Aracımızı Aldık Series Candır Can :)

kırmızı beyaz olacak
  13. erdal484

Ve 2. Series 3 Aracımızı Aldık Series Candır Can :)

Elektrik işleri bitti sıra kaporta boyada
  14. erdal484

Series Lll Bmc

şanzımana direk takılır mı

15. erdal484

Series Lll Bmc

başlıklar •1975’de, İLK dizel motor üretimi gerçekleştirildi. Dizel Motor üretme yetkisi bir kararname ile şirketimize verildi. •İLK 4x4 araç (Land Rover) üretildi. BMC TM-30, BMC tarafından 1964 yılında üretilmeye başlanan hafif ticari araç serisi. İlerleyen yıllarda adı Leyland TM 30...
  16. erdal484

Serifender Bizon

Ben söküyorum taktığımda üşeniyorum bir kaç cıvata eksik takıyorum hele şu paslanan açılmayanlar kesiyorum söktüğümde hemen bi keyif zafer sigarası içiyorum :D :D
  17. erdal484

Defender Yeni Model Göğüs(konsol)

Sahibinden vardı resimleri

18. erdal484

Defender Için Lastik

235 85 16 candır 85 yükseltir aracı standart lastik defender için nankang mud star lastik aldım memnunum arazide güzel daha çamura girmedim
  19. erdal484

Defender Kahn

Forumda defender bölümde şuan yapan biri var

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes