Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vites H olmuş ola bilir 1
Viteste hızlanmışsa H olunca araç atak olur dokunduğun gibi şahlanır hararet mi yükseldi ust kapak contası yandı biraz karmaşıkmı yazmışsınız debriyaj dan ayağınızı çektiğinizde mi motor bağırıyor
Sanayi olarak tanıdığım iyi ustalar var parçada bol defenderi sevdikten sonra herşeyi üstesinde gelirsiniz dizel tercihiniz olsun düz dizel yeterli olur
Van için doğru bi seçim defender benimde 89 model defender ve 73 model Series 3 araçlarım var vanın hangi ilçesine gideceksiniz sanayi olarak sıkıntı defender için ama yol şartları için çok güzel van güzel ve tarihi bir şehir hafta sonları gezmek için ideal bir araç defender
En iyi usta benim ustam :))) hararet ten dolayı motoru komple yeniledim fazladan bi para gitti dedim en temizi olsun topladı aracı kapıya çektim sabah baktım yerlerde yağ damlarından geçilmiyor bi daha gittim yine uğraştı yağlar kesildi soğuklar başladı araç çalışmıyordu boş yere yeni akû...