Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bd30 nissan motoru 3000 defendere uyumlu ve kolay takılan 105bg gücünde yakıt ta ekonomik -20 derece bile tek marşta çalışıyor motor kendim kullandım çok güzel motor levent minibüs ve kamyonetlerden sökülür :)) kısaca harika bir motor bd30
Aracın rengini turuncuya boyattım yakında resimleri eklerim hep hayalimdi turuncu siyah def orjinal rengi de güzeldi hava şartları el vermediği için değiştirdim rengini :))
Bu aracımın motorunu toplayan usta sözde çok iyi usta marş motor soğukta çalışmaz şase almaz hararet sorunuda aynı şase almıyor anlamadım ilk defa duydum şase almaz hararet yükselir artık motorda sıkıntı olursa bakarım nerden şase almıyor bu sefer farklı ustaya götürdüm aracı motoru toplayana...