Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş olsun başıma gelmişti tepeyi çıktım arazide acemi olduğum halde ancak aracı dik yamaçta çevire bildim cesaret etmedim geri geri ineyim dik yamaçta dönene kadar canımdan can gitti indim daha öyle dik yamaçlara çıkmadım aracı çeviriken devrilseydi aşağıya kadar aracın parçaları kalmazdı...
1-Parça ucuz bi ara iki dolu 110 kapıyı 150 tl almıştım :))
2-araç yürür duruma gelsin derseniz parça ucuz yani masraf değil farklı bir def olsun derseniz tabi masraf çok plastik orta bir konsol fiyatı 700 tl bana göre bir konsol için çok ;)
3-ingiliz olup olmadığı web site vardı wın diye şasi...
O defender bende de 87 def var düz dizel satmıyorum satsam fiyatı 30 bin iki araç bir değil güzel toplanmış bir 70 model series de 20 bine alıcı bula bilir defender piyasası farkı modeline göre değil donanımına göre
Yok abi bir kaç kablo biri enjektöre bir akü biri kontak şeması var kutusunda geçen ay değiştirmiştim zorlandığım yer gösterge paneli orda boş bi lambaya takayım derken anlamadım yağ müşiri yandı akü yağ lambasını bozdum sakin kafa ile diğer gün yaptım ama yağ müşiri aldım
Defender den çok memnunum van sanayi yolunu unuttum :D series le başladım 5 sene usta oldum streç filmle series debriyajını yaptım :D :D :D westing hauos fren sistemini seriese taktım :D varsın elektronikten anlamıyalım bulaştı bana ikinci araç series 3 aldım 73 model orjinal ingiliz hemidee :D...
Uyumlu bulmak zor adaptörü her aracın farklı fm transmitter al aux girişli frekanstan bağlan aux tan tablette bağlaya bilirsin öyle bir çalışmam olmuştu benim aracın teybinde aux girişi yoktu fm ile bağlantı sağladım tabletti araca monte ettim