Arama sonuçlarınız

1. Erem

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Tamam, yaparım.. aklında olan varsa bana detayları gönder, modeller ve yaparım. Aklına başka imalat fiirleri gelenlere de elimden gelen herşeyi imal ederim, bilginize.

2. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erkan'ım.. dert etme.. CNC'de yaparım ben sana..
  3. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Burak bu görüntüde lastiğin önemini kavrıyoruz sanırım. Patinaj yapan güç güç değildir. Adam bir tane bile denk getiremedi ..:)

4. Erem

Re: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu bana da öyle dediler, kütük gibiymiş hatta. ama neredeyse hiç yakmıyormuş :)
  5. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Büroda kullanım için birisi ucuza araç arıyordu.. Bak bunu kullanabilirsin.. Az da yakar...

6. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Hepinize çok teşekkürler... İyi ki varsınız.... Sizlerle böyle bir ortamı oluşturmuş olmaktan çok keyif alıyorum, umarım hiçbir şey tadımızın bozulmasına sebep olmaz... Selamlar...

7. Erem

Duster Facelift Fotoğrafları

Ynt: Duster Facelift Fotoğrafları takip.
  8. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Kardeşş.. inanacağın adamı yanlış seçmişsen, ben ne yapayım... "Aha bu bana ders olsun" demiş ya Laz, o hesap seninki de..
  9. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savaş geçmiş olsun... Yükseltme yaptıktan hemen sonra orta dif.'i de 5 cm aşağı alarak şaft mafsal açılarını korusaydın bu sıkıntıların olmazdı.

10. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Çok doğru. Hatta Tecrübe için "yenilen kazıkların bileşkesi" de deniyordu sanırım. Burada bu kadar okuyan, araştıran, bilen, deneyen ve yapabilen varken, sonucunu anlatıp sızlananına da hiç üzülmemek lazım...

11. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Polo'ya 4x4 kiti arıyorum internette :p
  12. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Güzel arkadaşım Erkan, canım-cicim ikilemesi ile bu seferi de savuşturduğunu görüyorum.. hadi bakalım.. Gününüz güzel olsun tüm arkadaşlar....

13. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu demez mi.. sanki tüm buluşmalara geliyor da kendisi... Dönem arası aktivitelerde hep YOK yazıldın. Bir de büyük aktiviteyi aksat, senin üyeliğinin sorgulanmasını gündeme getireceğim...
  14. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Küreği bulursan...
  15. Erem

XJ Cherokee için Dodik,Snorkel,Ön alınlık

Ynt: XJ Cherokee için Dodik,Snorkel,Ön alınlık Merhaba, Dodikler için boya ve montaj dahil sizin fiyatınızın altında fiyatlar var. Fiyatınızı revize ederseniz ilgileniyorum. Selamlar. Satıcı ile hiçbir tanışıklığım yoktur ama emsal vermek için ekliyorum ...

16. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Merhaba, Sanırım önceki mesajınızda aracınızı hazırladığınızı söylemiştiniz. Bence hazırlanacak pek birşey kalmamış ki..:) Daha ne yapmayı planlamıştınız merak ettim. Görüşmek üzere, selamlar.
  17. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu arada, Erkan (Jeep) arkadaşımın desteği, yardımı ve motivasyonu ile Renegade kasaya geçmeye karar verdim. Kara kare kasa'mı ona iyi bakacak birine vermeyi düşünüyorum. Detaylar...
  18. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Gördü valla... :) mşllh diyelim.

19. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Çiğdem Merhaba.. Go-Pro ile çekilen vıdeolardan haber yok mu? Yalan oldu deme sakın...
  20. Erem

2006 < -- Grand Vitara'larda klimanın ısıtma özelliği var mı?

Ynt: 2006 < -- Grand Vitara'larda klimanın ısıtma özelliği var mı? Merhaba, Bahsi geçen sorunuzun net cevabı : hayır. Zira evlerimizde kullandığımız klimaların aynı zamanda heat pump özelliği olup, içerisindeki soğutucu gaz ile ısınma da sağlanabilmektedir. Araçlarımızda ise, zaten yakıtın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR