Arama sonuçlarınız

1. deeperdiver

86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?..

Ynt: 86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?.. Pardon linki girmeyi unutmuşum.. http://old.mbclub.ru/mb/vin/?lng=eng Saygılar,

2. deeperdiver

86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?..

Ynt: 86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?.. Merhaba, Gayet güzel bir siteye rastladım, vin numarasını (şase no) girince G nin fabrika çıkışındaki tüm donanımını döküyor. Saygılar,
  3. deeperdiver

Sizce de Kamp Bu Değil mi?

Ynt: Sizce de Kamp Bu Değil mi? Bütün yazılanlara gönülden katılıyorum. Ama bence ikisinin de yeri ayrı, elma ile armut karıştırılıyor gibi geliyor bana. Saygılar,

4. deeperdiver

Nasıl Bir GPS Almalı?

Ynt: Nasıl Bir GPS Almalı? Selamlar, Acemi bir GPS kullanıcısı olarak, kısa bir araştırmadan sonra, ( bu arada Reha Beyin forumdaki sorulara yanıtlarının da çok yararlı olduğunu belirtir ve kendisine teşekkür ederim) Garmin Nüvi 500 aldım, hem şehir içi kullanım, hem de outdoor için...
  5. deeperdiver

Mercedes G Serisi Araç Sahibi Varmı? Birkaç Sorum Olacak...

Ynt: Mercedes G Serisi Araç Sahibi Varmı? Birkaç Sorum Olacak... Bence pişman olmazsın.

6. deeperdiver

Ynt: Mercedes G Serisi Araç Sahibi Varmı? Birkaç Sorum Olacak... Bilgi ve tavsiyeler için teşekkürler, en kısa zamanda gelişmeleri paylaşacağım. abu arada raconu bilmediğim için kusurlarımı affedin, resimler ekte. Saygılar,

7. deeperdiver

Ynt: Mercedes G Serisi Araç Sahibi Varmı? Birkaç Sorum Olacak... Tekrar Merhaba, Aslında bu konuda kafam karışık, pek birşey yapmadım, hem vakitsizlikten, hem de değişik cevaplar aldığımdan, şöyleki, Mercedes yetkili servisindeki usta, ibrenin kırmızıya bitişik beyaz çizgiye kadar...
  8. deeperdiver

G-anavar Bitti.

Ynt: G-anavar Bitti. Kırmızı bonbon şekeri gibi olmuş. Güle güle , zevkini çıkara çıkara kullanın....
  9. deeperdiver

Mercedes G

Ynt: Mercedes G

10. deeperdiver

Kadınlar Neden Yarışıyor ?

Ynt: Kadınlar Neden Yarışıyor ? Ne kadar yorucu, ne kadar bunaltıcı bir yaşam. Üzüldüm.Biz erkeklerin bu kadar basit yapıları olduğu halde, beni okurken yoran ve içime fenalıklar basmasına sebep olan bu karmaşık yapıya sahip olan kadınların neden ömür ortalamalarının bizden uzun olduğunu...

11. deeperdiver

Garmin Nuvi 500 kullanan varmı? tavsiye edermisiniz.?

Selanlar, Garmin Nuvi 500 almayı düşünüyorum, kullanan arkadaş varmı? yorumlarınızı bekliyorum... Saygılar,
  12. deeperdiver

Ynt: Mercedes G Serisi Araç Sahibi Varmı? Birkaç Sorum Olacak... Tüm bilgi ve tavsiyeler için teşekkürler...

13. deeperdiver

Ynt: Mercedes G Serisi Araç Sahibi Varmı? Birkaç Sorum Olacak... yo, geçmedi , yani buna fırsat vermedim daha doğrusu.
  14. deeperdiver

Ynt: Mercedes G Serisi Araç Sahibi Varmı? Birkaç Sorum Olacak... Biraz önce yetkili servisten bir arkadaşla konuştum, almadan önce aracın expertizini yapmıştı, şöyle birşey dedi bilmiyorum doğru mu? "ibre, kırmızı bölgenin hemen öncesindeki beyaz çizgiye kadar yükselebilir, bu normal" dedi. ne...
  15. deeperdiver

Ynt: Mercedes G Serisi Araç Sahibi Varmı? Birkaç Sorum Olacak... Radyatör suyu tamam, sensörde de sorun olduğunu sanmıyorum, ama baktırmadım.

16. deeperdiver

Ynt: Mercedes G Serisi Araç Sahibi Varmı? Birkaç Sorum Olacak... Teşekkürler Nadir Bey.. Bu arada Hus55 arkadaşımın sorularını yanıtlamak isterim; -,Hararet ile, radyatör soğutma sıvısının sıcaklığının yükseldiğini ifade etmek istemiştim, panelde en sol üst köşedeki göstergeyi kastediyorum...
  17. deeperdiver

Ynt: Mercedes G Serisi Araç Sahibi Varmı? Birkaç Sorum Olacak... Merhaba, Evet önce sorunu anlatmak daha doğru galiba, araç 1996 model TD 350, rampa çıkarken hararet göstergesi neredeyse üst limite kadar yükseliyor, rampa dediğimde dağ tırmanışı değil, % 5, % 6 eğimli rampa, 4-5 km. tırmanınca...
  18. deeperdiver

Gezenbilir İstanbul Grubu

Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu Ad - Soyad: Seyhan Karaca Doğum Tarihi ve Yeri: Memleket: Semt: Ataşehir İlgi Alanı: Doğayı yaşamak Araç: Mercedes G TD 350

19. deeperdiver

Herkese Merhaba, Gezenbilir grubu içinde Mercedes G sahibi olan varmı acaba? Bilgi alışverişine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
  20. deeperdiver

G Wagen 350 TD Motor Devir Göstergesi ?..

Selam, G 350 TD (1996) aracımın motor devir göstergesi çalışmıyor, İstanbul'dan bir usta ya da servis tavsiyesi olan varmı.? Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR