Arama sonuçlarınız

1. deeperdiver

BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI

Ynt: BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI Nurlar içinde uyusun. Başınız sağolsun.

2. deeperdiver

Serbest Atlayış

Ynt: Serbest Atlayış ben düşüşlerde bir türlü o allahın cezası taklayı atmayı beceremedim de... Hep çuval gibi düşerdim, herhangi bir tarafım sakatlanmadığı için çokşanslıyım.. Saygılar,
  3. deeperdiver

Serbest Atlayış

Ynt: Serbest Atlayış İnönüde başlangıç atlayışlarını hala T10 larla mı yaptırıyorlar? Eğer öyleyse, kimseye tavsiye etmem.. Saygılar,

4. deeperdiver

Erciyes icin otel tavsiyesi

Ynt: Erciyes icin otel tavsiyesi Grand Eras tan telesiyejlere yaklaşık 500 m. yol var, ve yol da yer yer 50 cm. kar, ve buz.. otelden size vasıta ayarlamasını kesinlikle talep edin, yoksa kıyafetler, kayaklar, batonlar vs, hele bir de çoluk çocuk varsa, ... kolay gelsin. Saygılar,
  5. deeperdiver

Erciyes icin otel tavsiyesi

Ynt: Erciyes icin otel tavsiyesi Selam, Ben 2 yıl önce Erciyes s gittim, bir daha da gitmeyi düşünmüyorum en azından oradaki otel işletmecileri kayak turizmini ve kayakçıların beklentilerini öğrenene kadar . Saygılar,

6. deeperdiver

G nin kaderi

Ynt: G nin kaderi SElam, Şu ana kadar pek bir parça ihtiyacım olmadı ama , olduğu zamanlarda da bulamadığım olmadı. Saygılar,

7. deeperdiver

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri Üzüldüm, Geçmiş olsun, umarım fazla masraf çıkartmaz..
  8. deeperdiver

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri Teşekkürler, tekrar bir bakayım , muayenede hafifi kusur yazdılar bu yüzden, anlamadığım şey, bu adamlar bilmek zorunda değillermi hangi numara nerede yazar?
  9. deeperdiver

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri Hüseyin selam, Birşey sorayım, benim araç için motor numarası nerede yazar, muayenede bulamadık ta? bir fikrin varmı? Saygılar,

10. deeperdiver

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri 1996

11. deeperdiver

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri 4-W463 350 TD (5 Kapı) Seyhan Karaca/0532 2558630/seyhan.karaca@besmuhendislik.com/İST
  12. deeperdiver

G sahipleri biraz hareketlenelim mi

Ynt: G sahipleri biraz hareketlenelim mi Selamlar, Bende hazırım....

13. deeperdiver

Mercedes 300 gd motor yenileme saftlar on arka diferansiyel bakim vs

Ynt: Mercedes 300 gd motor yenileme saftlar on arka diferansiyel bakim vs Selam Motogezgin, Selahattin Bey in iletişim bilgilerini yazarsan sevinirim, elimizin altında olsun ne olur ne olmaz. Saygılar,
  14. deeperdiver

Uzun süreli Schengen Vizesi alabilecek miyim bir sürü evrak verdim???

Ynt: Uzun süreli Schengen Vizesi alabilecek miyim bir sürü evrak verdim??? Selam, Sayın Ayaz, siz gezmeye mi kalmaya mı gideceksiniz anlamadım, gezmek için verilen süre gayet makul, ama kalmak içinse az tabii. Saygılar,
  15. deeperdiver

200 tdi 300 tdi arasında ki farklar

Ynt: 200 tdi 300 tdi arasında ki farklar Selam, Tam da bu konuda açılan konuyu gördüm tesadüfen. Umarım işinize yarar. Saygılar, http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12996.0

16. deeperdiver

kimler g lerini offroad da kullanıyor

Ynt: kimler g lerini offroad da kullanıyor
  17. deeperdiver

iç çamaşır.??

Ynt: iç çamaşır.?? Selam, Aynı spor yaparken giydiğimiz sentetik ve teri dışarı atan kumaşlardan yapılan iç çamaşırları var. Spor mağazalarında satılıyor. Saygılar,
  18. deeperdiver

Mercedes G yağlanması gereken noktalar

Ynt: Mercedes G yağlanması gereken noktalar Teşekkürler Hüseyin, Linkler açılıyor, problem yok. Selamlar,

19. deeperdiver

Trans Sibirya gezimiz

Trans sibirya gezimizle ilgili blog burada, ayrıza gezenbilir sayfasına da vaktimiz olduğunca yükleyeceğiz. http://transsiberia2011.blogspot.com/2011/07/cok-yakinda-trasn-sibirya-turu-hakkinda.html Saygılar,
  20. deeperdiver

Araçlarda gücü en çok ne etkiler?

Ynt: Araçlarda gücü en çok ne etkiler? Arkadaşlar, Konu mu yanlış yerde ben mi yanlış yerdeyim anlamadım, off road bölümünde değilmiyiz? o zaman 3 - 5 kiloluk tesisatın güçle ne alakası var, eğer off road bölümündeysek hızla ne alakamız var, bizim için önemli olan tork değilmi? HP nin ne önemi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri