Arama sonuçlarınız

1. deeperdiver

Mercedes G yağlanması gereken noktalar

Ynt: Mercedes G yağlanması gereken noktalar Nadir Bey, Hüseyin, çok mu bilinen bir şey sordum, yoksa buralarda değilmisiniz? Saygılar..

2. deeperdiver

Off Road Kullanımı için Yapılmış G

Ynt: Off Road Kullanımı için Yapılmış G Evet ön tampon orjinal ve bildiğiniz gibi yaklaşık 3 mm den belki kalın ve iç içe geçme 2 profilden oluşuyor.Vincin içine oturduğu sacı ön barın alt orta bağlantısını keserek oraya oturttuk sadece delik delmek gerekti.Yardımcı olacaksa yakın fotoğraf...
  3. deeperdiver

Araçlarda gücü en çok ne etkiler?

Ynt: Araçlarda gücü en çok ne etkiler? Selam, Burada sadece aracın kategorisi durumu belirler bence, binek araçta motor gücü, BG olarak 0-100 km hızlanmayı, (doğru lastik ve şartlarda) verir bu da zaten aracın fabrika verilerinde belirtilir. Ama iş arazi aracına gelince 50 bg lik bir Unimog...

4. deeperdiver

Araçlarda gücü en çok ne etkiler?

Ynt: Araçlarda gücü en çok ne etkiler? Selam, Eğer konumuz arazi ve arazi araçlarıysa, tork herşeydir, ama bir önceki arkadaşımın bahsettiği gibi bu torkun tekerlere aktarılması önemli, eğer daimi 4 çeker bir araçte tek teker patinajda kalıyorsa,ve diff kilitleri yoksa aracın torku isterse...
  5. deeperdiver

Mercedes G yağlanması gereken noktalar

Selam Arkadaşlar, Bakımlarda G lerin nereleri ,hangi zamanlarda hangi tip yağ ile yağlanmalı, mesela benim 1996 TD 350 için bu noktalar nelerdir? Bunun dışında periyodik bakımlarda dikkat edilecek noktalar nelerdir? Bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılar,

6. deeperdiver

Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması

Ynt: Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması Selamlar, Benim G ye şnorkel takmayı düşünen birisi olarak ilgiyle tüm aşamaları izledim. Güzel bir çalışma oldu. Kullandıktan sonra izlenimlerinizi de paylaşırsanız sevinirim. Saygılar,

7. deeperdiver

Sizce Arazide Başarılı Olmak İçin Doğru Sıralama Hangisi Olmalı ?

Ynt: Sizce Arazide Başarılı Olmak İçin Doğru Sıralama Hangisi Olmalı ? Selam, Bence "G" seçeneği de olmalıydı.. O zaman onu seçerdim..Mercedes "G" yani.. ;) Saygılar,
  8. deeperdiver

Dünya'nın En Hızlı 4x4 Aracı?

Ynt: Dünya'nın En Hızlı 4x4 Aracı? Doğru söze diyecek birşey yok.. Bu "malumun ilamı" dır..Ve noktadır. Saygılar,
  9. deeperdiver

25, kare gerçeği

Ynt: 25, kare gerçeği Bilinçaltımızı nasıl koruyabiliriz? Bilinçaltımızı korumak için televizyon seyrederken çok seçici olunması gerekiyor. Mümkün olduğu kadar minimalist yaşamak ve teknolojiyi bilinçli kullanmak önemli. Kur’an, Cevşen okumak da bilinçaltının düzenlenmesi ve korunmasına etki...

10. deeperdiver

Dünya'nın En Hızlı 4x4 Aracı?

Ynt: Dünya'nın En Hızlı 4x4 Aracı? Selam Hüseyin, Zaten dil uzatan yoktu ki.. ;) Saygılar,

11. deeperdiver

Off Road Kullanımı için Yapılmış G

Ynt: Off Road Kullanımı için Yapılmış G Selam, Tampon orijinal gibi gözüküyor , vinci nasıl taktınız?
  12. deeperdiver

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) Hakan Hocam, sınav yapacaksan, ben hasta olacağım o gün sanırım:-) Saygılar,

13. deeperdiver

1986 model gd240 nasıldır iç-dış 2010

Ynt: 1986 model gd240 nasıldır iç-dış 2010 Selam, Aşağıdaki araç, yapım aşamalarını izleyebilirsiniz.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21308.0 Saygılar,
  14. deeperdiver

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) CEnk, sen gelmiyormusun?
  15. deeperdiver

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) CEnk, sen gelmiyormusun?

16. deeperdiver

İleri ve Güvenli Sürüş Eğtimi

Ynt: İleri ve Güvenli Sürüş Eğtimi Selam, Dereseki atış poligonu nerededir acaba? koordinat bilgileri vs. verebilirmisiniz.. Saygılar,
  17. deeperdiver

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) Selam Cenk, Ajandama not aldım, ama iş güç işte, belli olmuyorki..Ama büyük ihtimalle gelirim, geçen seneki kamp çok keyifliydi, (sarhoşluktan tuluma giremeyip donacaktım o ayrı mesele:-)) Saygılar,
  18. deeperdiver

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) Takip....

19. deeperdiver

GPS Kullanımı hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirlermi?

Ynt: GPS Kullanımı hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirlermi? Selam, Önce siz sorunuzu sorsanız, yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkar mutlaka... Saygılar,
  20. deeperdiver

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Bu iyiymiş....:-)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR