Arama sonuçlarınız

1. deeperdiver

23 Aralık 1930 Şehit Kubilay Olayı

Ynt: 23 Aralık 1930 Şehit Kubilay Olayı .

2. deeperdiver

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Selamlar, Etkinliği organize eden Ender arkadaşım başta olmak üzere, yeni tanıştığım, eskiden tanıdıdığım tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Çok keyifliydi... Seneye de "Land sempatizanları"...
  3. deeperdiver

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' 1 Ender KURUTLU Otel 2 İstanbul 1996 Discovery V8 İES OK 2 Turkan/Reha YURDAKUL Otel 2 İstanbul 1992 Defender OK 3...

4. deeperdiver

GD 240 - GD 300

Ynt: GD 240 - GD 300 Selamlar, Aşağıdaki link yardımcı olabilir sanırım. http://www.g4rce.net/engl/models-w463.html Saygılar,
  5. deeperdiver

Webasto Air Top 2000 kullanimi

Ynt: Webasto Air Top 2000 kullanimi Selam, Benim aracımdaki de 60 dk. sonra kendiliğinden kapanıyor. Kullanım kitabında bu şekilde olması gerektiği yazıyor, bir güvenlik önlemi olarak. Sanırım sizinki de aynı çalışıyor.. Saygılar,

6. deeperdiver

Trans-Siberia gezisi

Ynt: Trans-Siberia gezisi Selamlar, Aşağıdaki linki inceleyin isterseniz, deneyimlerini anlatan arkadaşların blog adresi de var. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58189.0 Saygılar,

7. deeperdiver

G Serisi Cadde Otomobiliı Olmaya Başladı

Ynt: G Serisi Cadde Otomobiliı Olmaya Başladı Selamlar, Bir G kullanıcısı olarak pek katılmıyorum yukarıdaki cümlenize, sadece "arazi, ve offroad" kavramlarımız farklı bence, mesela ben sadece aracımı sadece test etmek veya salt çamura girme amaçlı kullanmam, hedefime ulaşmak için, çamur...
  8. deeperdiver

Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010) .
  9. deeperdiver

10 KASIM

Ynt: 10 KASIM O yüce İnsan için ne söylense yinede eksik kalıyor... Işıklar içinde yat, ve bizi affet Atam. Bize verdiğin görevi yapamadık....

10. deeperdiver

G serisi Mercedes

Ynt: G serisi Mercedes Selam, Herşeyden önce 24 yaşında bir araç için 140000 km. pek inandırıcı gelmiyor..Kuvvetle muhtemel, km. si doğru değil. Bu da başka soruları getirmeli akla derim.. Eğer doğru ise, araç sıfır sayılır bence, iyice bir kontrol ettirilip takas düşünülebilir tabii. Saygılar,

11. deeperdiver

4x4 kış lastiği mi ? bggoodrich T/A

Ynt: 4x4 kış lastiği mi ? bggoodrich T/A Elbette kış lastiği..
  12. deeperdiver

G Serisi Cadde Otomobiliı Olmaya Başladı

Ynt: G Serisi Cadde Otomobiliı Olmaya Başladı Bunlar paralarını ne yapacağını bilemeyen petrol zengini Araplar için üretilen şeyler ( nasıl tanımlayacağımı bilemediğimden "şeyler" dedim) . Hiçbir gerçek "G" severin parası olsa bile bunlardan alacağını sanmam.. Saygılar,

13. deeperdiver

Dağlara Tırmanmak için En İyi Nedenler?

Ynt: Dağlara Tırmanmak için En İyi Nedenler? Çünkü oradalar..
  14. deeperdiver

Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010) (.)
  15. deeperdiver

Outdoor el GPS almak istiyorum ama ne almalıyım karar veremiyorum

Ynt: Outdoor el GPS almak istiyorum ama ne almalıyım karar veremiyorum Nüvi 500 kullanıyorum, iz kaydı, pusula, yürüyüş, bisiklet, off road modu var. şehir kullanımı +outdoor için üretilmiş bir model. Memnunum. Ama kullanış amacınıza bağlı olarak , 60 csx in yerini tutmaz tabii Saygılar,

16. deeperdiver

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) (.)
  17. deeperdiver

G serisi Mercedes

Ynt: G serisi Mercedes Selam, Aşağıdaki linkte gerekli bilgiler var. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22091.0
  18. deeperdiver

G serisi Mercedes

Ynt: G serisi Mercedes Selam, Öncelikle güle güle kullanın, arazi araçlarının kralını almışınız, fotoğraf ve özelliklerini yazarsanız iyi olur. Botaş G lerinde diff. lock yok bildiğim kadarıyla, yanlışmıyım? Bakım ve parça sıkıntısı yaşayacağınızı sanmam, motorlar standart zaten, ben kendi...

19. deeperdiver

Yamaç Parasütü Egitimi Almak İstiyorum

Ynt: Yamaç Parasütü Egitimi Almak İstiyorum Selamlar, THK (Türk Hava Kurumu) yamaç paraşütü ve diğer havacılık dalları ile ilgili eğitimleri ücretsiz veriyor, ben İnönü kampında almıştım bu eğitimi, sanırım Ankara ve Denizli de de veriliyor, ayrıca bildiğim kadarıyla sertifika vermeye yetkili...
  20. deeperdiver

G serisi Mercedes

Ynt: G serisi Mercedes Selamlar, Dizelde GD300 ün altına düşmemek lazım, biraz zayıf bence...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR