Arama sonuçlarınız

1. deeperdiver

Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul

2. deeperdiver

Çinili Göl Tırmanışı ve Kraterden Çıkış

Ynt: Çinili Göl Tırmanışı ve Kraterden Çıkış E gayet normal, hiç şaşırmadım. G serisinden bahsediyorsunuz.. Saygılar,
  3. deeperdiver

GPS ile Araç Hız Göstergeleri Neden Farklı Ölçer?

Ynt: GPS ile Araç Hız Göstergeleri Neden Farklı Ölçer? Merhaba, Bu ( bu demek yanlış, bazı araçların, ama genelleme yapmak yanlış olmaz sanırım) araçların AR-GE'sinde çalışan (yurtdışında) ağabeyimin söylediğine göre, 50-60 km/saat seviyesinde araç göstergeleri doğruyu gösteriyor, artan...

4. deeperdiver

Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı

Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı Hüseyin bak bu roof rack ı arıyorum.ve merdivenini tabii. istediğim zaman söküp takabileceğim birşey olsun istiyorum. Saygılar,
  5. deeperdiver

Google Earth' ı Çalıştırmanın Bir Yolunu Bilen Var mı?

Ynt: Google Earth' ı Çalıştırmanın Bir Yolunu Bilen Var mı? Bu işe yaradı, çok teşekkürler. Saygılar,

6. deeperdiver

Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı

Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı Merhaba Hüseyin, Bana ""expedition roof rack" bulaileceğim birkaç site adresi verebilirmisin? ayrıca vinç tampon örnekleri varmı, orijinal tamponu bozmadan vinç takabilirmiyim. Saygılar,

7. deeperdiver

Google Earth' ı Çalıştırmanın Bir Yolunu Bilen Var mı?

Selamlar, Bildiğiniz gibi bir süredir Google Earth çalışmıyor, çalıştırmanın, bir yolu, "trick" i var mı acaba? Saygılar,
  8. deeperdiver

16 Yaşında İki Sırtçantalı Gezginin Soruları?

Ynt: 16 Yaşında İki Sırtçantalı Gezginin Soruları? Merhaba Arkadaşlar, Bu iki hanım kızımız ve hedefleri, endişeleriniz, yazdığınız herşeye katılıyorum, ancak, bu gençleri çok güzel ifade eden, ve başka hiçbir dilde varolmayan, olsa bile anlamı bu kadar güçlü olmayan bir terimimiz var...
  9. deeperdiver

3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Selamlar, Kamp yerinin koordinatları varmı acaba, Saygılar,

10. deeperdiver

G serisi Mercedes

Ynt: G serisi Mercedes Selamlar, Naçizane tecrübelerimi paylaşayım, Altina bakacaksinız, siyah kalin borular- tasiyici kisimlari ve tasiyici kisim ile karoseri arasindaki- lastik yaliticilar- karoseriyi tasiyici cerceveden isole eden tasiyici lastik parcalar- cürük ve pasli dagillerse alın...

11. deeperdiver

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Google earth'a giremiyorum, kamp yerinin koordinatları varmı? Saygılar,
  12. deeperdiver

1997 Disco 1 3.9 V8 Otomatik için Hangi LPG Sistem

Ynt: 1997 Disco 1 3.9 V8 Otomatik için Hangi LPG Sistem Haklısınız, bu gibi konulara fazla hassas olduğumdan acele etmişim. "Smiley" işaretini bile yeni farkettim. Neyse, o yazı da bu şekilde uyanıklık yapmak isteyenlere gitsin o zaman.(forumda böyle kişilerin olmadığını umuyorum.) Saygılar,

13. deeperdiver

1997 Disco 1 3.9 V8 Otomatik için Hangi LPG Sistem

Ynt: 1997 Disco 1 3.9 V8 Otomatik için Hangi LPG Sistem Selamlar, Biz Türk Milleti olarak niçin kuralları uygulamak yerine hep uyanıklık yapıp sistemin bir açığını bulmaya çalışırız merak ediyorum. Bir Alman tüp taktırdıysa, kesinlikle kapalı garaja girmez, veya feribota binmez, yasak olan bir...
  14. deeperdiver

Yamaç Paraşütü Ücreti

Ynt: Yamaç Paraşütü Ücreti Selamlar, Türkkuşu, yamaç paraşütü eğitimi de veriyor, ben Eskişehir-İnönü de bu eğitimi almıştım, ücretsiz, şartları yukarıdaki arkadaşın verdiği linkten öğrenebilirsin. Saygılar,
  15. deeperdiver

Mercedes G Serisini Böyle Gördünüz mü?

Ynt: Mercedes G Serisini Böyle Gördünüz mü? Hilkat garibesine çevirmişler güzelim G yi. Bence bu bu şekilde kalsın, bir G nasıl maymun edilir'e cevap olarak. Saygılar,

16. deeperdiver

Haberdar Edilmek için İşaretlediğim Konu Haber Vermiyor:))

Ynt: Haberdar Edilmek için İşaretlediğim Konu Haber Vermiyor:)) Aynı dertten muzdaribim...
  17. deeperdiver

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? Selamlar, Ben kendi ölçümü şu şekilde belirliyorum, tabiiki model, tip vs. belirlendikten sonraki hacim ölçüsünden bahsediyorum, ihtiyacım olan hacmin 1/3 eksiği... çünkü ne kadar yer olursa çantada, hepsini dolduruyorum ister istemez. bu şekilde sınırlıyorum...
  18. deeperdiver

Land Rover Defender Ambulans kasa ölçüler

Ynt: Land Rover Defender Ambulans kasa ölçüler Pardon linki eklemeyi unutmuşum. http://www.otokar.com.tr/db/tr/urunler/t/Teknik_LR110_tr.pdf

19. deeperdiver

Land Rover Defender Ambulans kasa ölçüler

Ynt: Land Rover Defender Ambulans kasa ölçüler Selamlar, Otokar'ın sitesinde verilen ölçüler aşağıda, belki yardımı olur. Saygılar,
  20. deeperdiver

Tekirdağ Yamaç Paraşüt'ü Şenlikleri

Ynt: Tekirdağ Yamaç Paraşüt'ü Şenlikleri Bir işaret koyayım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri