Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km
Öncelikle merhaba ve yine görüşmek ne güzel diyorum. :)
Yukarıdaki satırların benzerlerini artık daha az yerde görebiliyor ve üzülüyorum. Böyle nesnel ve sağlıklı gözlem ile değerlendirmelere, kişilerin ve ülkemizin çook...
Ynt: 4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 )
Her türlü hava koşullarında yıllardır bu etkinliği gerçekleştiren arkadaşları kutlarım; nicelerine olsun. ;)
Ferhat, fotoğraflar güzel; birkaç tanesi duvar kağıdı olur, emeğine sağlık. :)
Cavid Sezen
Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk"
Güzele benziyor; ederi de iyiymiş. Araçta, kış mevsiminde güzel koltuk minderi olur gibi... :-\
*Evet, dostların yardımıyla bir yolbul (navigasyon) edineceğiz artık... :)
*Harita ve atlas, yurtdışında çok zengin ve güzel örnekler...
İspanya ve Portekiz’de karavanla 3 bin kilometre yaptım, en çok Cascais’i sevdim
Serhan Yedig / syedig@hurriyet.com.tr
3 Aralık 2012
Yurtdışında karavan kiralamak çoğu gezgine zor gelen bir seyahat biçimi. Oysa İstanbullu işadamı Umut Taçkın (34), pek çok avantajının olduğunu söylüyor...
Ferhat, atlas olarak ne kullanıyorsun? Tek Avrupa mı yoksa ülkelerin ayrı ayrı atlas&haritalarını mı? Soruma birkaç yanıt verilebilir ama... :-\
Bende, Marco Polo'nun Avrupa Atlası var. 1:2.000.000 ölçekli, 184 sayfa; haritalar...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS
Kışın Simav'a uğramak yasak!.. :D Hele bir bahar olsun bakalım, belli mi olur?... ;) Aslında sizin bana uğramanız daha kolay; malum İzmir yolu... :) ;)
Kolay gelsin. :)
Cavid Sezen
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Teknik konuda söz söyleyemem ama çabanızı takdirle karşıladığımı söylemeliyim; "eski kuşak" böyle işte!... ;) :)
Cavid Sezen
Divriği, Hekimhan ... dendiğinde aklınıza demir cevheri nasıl geliyorsa (başka özellikleri de var kuşkusuz ...), Kiruna da "demir"i çağrıştırır çoğumuzda (Ortaokul, lise yıllarınızı anımsayın). Kiruna fotoğrafları, ortaokul, lise ve...