Arama sonuçlarınız

1. doskuda_53

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Abi şöyle diyeyim Kavrun Yaylasının yolu merdiven gibi.Örneğin bu karavanın basamağı size engel olur.Yoldaki ırmakların hemen hemen hepsinde vurursunuz.Örneğin ford minibüslerin orjinal basamakları olur bizim...

2. doskuda_53

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Abi siz bununla offroad yapmayın rampada gaza bastığınızda şaha kalkar ve geriye doğru devrilir :) Birde o egzoz bence yetmez bir soba borusu takın :D :D :D
  3. doskuda_53

ACİL...İhtiyaçtan dolayı masaüstü bilgisayarımı satıyorum-700 tl

Ynt: ACİL...İhtiyaçtan dolayı masaüstü bilgisayarımı satıyorum-700 tl Resimlerini ekler misiniz??? Saygılar...

4. doskuda_53

Gezenbilir Plakalık

Ynt: Gezenbilir Plakalık Bencede olur plakalıktaki yazıyı falçatayla kazıyıp üstüne gezenbilir yazısı yapıştırılabilir.Saygılar...
  5. doskuda_53

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Gerçekten güzel olmuş.Hayırlı olsun.Saygılar...

6. doskuda_53

TÜV'de Şase Numaralarının Yanlış Kayıt Edilmesi

Ynt: TÜV'de Şase Numaralarının Yanlış Kayıt Edilmesi Bende sağlık karneleri kakmadan önce aynı sorunu yaşadım. :) T.C. Kimlik numaramın bir rakamı yanlı yazılmıştı bunun yüzünden kaç sefer ilaç alamadım.Reçetesiz almak zorunda kaldım ve buda bana pahakıya patlıyordu her sseferinde :) Allahtan...

7. doskuda_53

Toyota Hilux Baştan Başa Bakım

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Kesinlikle katılıyorum.Saygılar
  8. doskuda_53

Suzuki Vitara 2.0 V6 Ön Tampon Bull Bar yapımı ve Vinç Montajı

Ynt: Suzuki Vitara 2.0 V6 Ön Tampon Bull Bar yapımı ve Vinç Montajı Yapan usta galiba Ardeşen'li çünkü ben Çamlıhemşinliyim bizde sepet kalati anlamına geliyor. :D Ama güzel oldu biraz değişiklik lazım :) :D :)
  9. doskuda_53

Bu Hilux Nasıl Yapılır?

Ynt: Bu Hilux Nasıl Yapılır? Adamlar orjinal arabaya hiç mi hiç acımıyorlar kesip biçiyorlar ve bu hale getiriyorlar işte videsu.İzlerken ben acıdım :) http://www.youtube.com/watch?v=KZiThu1JTh0&feature=related

10. doskuda_53

Suzuki Vitara 2.0 V6 Ön Tampon Bull Bar yapımı ve Vinç Montajı

Ynt: Suzuki Vitara 2.0 V6 Ön Tampon Bull Bar yapımı ve Vinç Montajı En son resimde tamponun üzerinde tutisteri yazıyor.Siz laz mısınız? :) Tutisteri lazcada ayı gibi anlamına geliyor :) Ondan sordum...

11. doskuda_53

Çakı ve Bıçak Seçimi

Bence 1. bıçak.Rize Çamlıhemşinden selam ve saygılar.
  12. doskuda_53

Lift Yükseltme Kitleri - Pick Uplar için

Takip..Uygulama yaptığınız araçların resimlerini bekliyoruz.

13. doskuda_53

FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS

Ynt: FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS Abi kazalı bir 200 beygirden belki bulabilirsiniz :)Defender uçak olur valla :)
  14. doskuda_53

Ynt: FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS Abi sana şöyle diyeyim araca diyecek yok.Yakıt tüketimi fazla değil.Örneğin 130 beygir bir jumbo minibüs daha fazla yakıyor çünkü kasa ağır motor taşıyamıyor bu nedenle daha fazla yakıyor.Ancak 200 beygir kasayı fazlasıyla rahat taşıyor.Bu nedenle düşük...
  15. doskuda_53

Ynt: FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS Evet ford yeni ürettiği minibüslerin 1 koltuğunu koymuyor :) 14+1 olan minibüsleri 13+1 , 17+1 olanları 16+1 olarak piyasaya sürüyor.Ancak 13+1 minibüs alan kişi isterse acil çıkış boşluğunu servisten koltuk alıp(Ücretsiz diye biliyorum) doldurabiliyor. :)...

16. doskuda_53

Ynt: FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS :D :D :D Bizim araç 2008 geri vites ikaz sesi yok ama muayenede sorun çıkarmadı :D
  17. doskuda_53

Ynt: FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS Araca diyecek yokta tek sorun dedğiniz gibi 6 vitesin yetmemesi.Ayrıca sıfır araba muayeneden niye geçmedi neyi eksikti :)
  18. doskuda_53

Ynt: FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS Demekki sesim Avusor'dan Elevit'e kadar gelmiş :)

19. doskuda_53

Ynt: FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS :) Doğru kafiye tam uydu o zaman Abi senin sözünü dinliyorum bundan sonra yavaş gidiyorum :) bu kafiyede uydu :)
  20. doskuda_53

Ynt: FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS Abi ben hergün dağlara karşı tulum dinleyim ohohohohohohohohhoohohooooooooooooooooooooooooo fiye bağırıyorum :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri