Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Abi şöyle diyeyim Kavrun Yaylasının yolu merdiven gibi.Örneğin bu karavanın basamağı size engel olur.Yoldaki ırmakların hemen hemen hepsinde vurursunuz.Örneğin ford minibüslerin orjinal basamakları olur bizim...
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi
Abi siz bununla offroad yapmayın rampada gaza bastığınızda şaha kalkar ve geriye doğru devrilir :) Birde o egzoz bence yetmez bir soba borusu takın :D :D :D
Ynt: TÜV'de Şase Numaralarının Yanlış Kayıt Edilmesi
Bende sağlık karneleri kakmadan önce aynı sorunu yaşadım. :) T.C. Kimlik numaramın bir rakamı yanlı yazılmıştı bunun yüzünden kaç sefer ilaç alamadım.Reçetesiz almak zorunda kaldım ve buda bana pahakıya patlıyordu her sseferinde :) Allahtan...
Ynt: Suzuki Vitara 2.0 V6 Ön Tampon Bull Bar yapımı ve Vinç Montajı
Yapan usta galiba Ardeşen'li çünkü ben Çamlıhemşinliyim bizde sepet kalati anlamına geliyor. :D Ama güzel oldu biraz değişiklik lazım :) :D :)
Ynt: Bu Hilux Nasıl Yapılır?
Adamlar orjinal arabaya hiç mi hiç acımıyorlar kesip biçiyorlar ve bu hale getiriyorlar işte videsu.İzlerken ben acıdım :)
http://www.youtube.com/watch?v=KZiThu1JTh0&feature=related
Ynt: Suzuki Vitara 2.0 V6 Ön Tampon Bull Bar yapımı ve Vinç Montajı
En son resimde tamponun üzerinde tutisteri yazıyor.Siz laz mısınız? :) Tutisteri lazcada ayı gibi anlamına geliyor :) Ondan sordum...
Ynt: FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS
Abi sana şöyle diyeyim araca diyecek yok.Yakıt tüketimi fazla değil.Örneğin 130 beygir bir jumbo minibüs daha fazla yakıyor çünkü kasa ağır motor taşıyamıyor bu nedenle daha fazla yakıyor.Ancak 200 beygir kasayı fazlasıyla rahat taşıyor.Bu nedenle düşük...
Evet ford yeni ürettiği minibüslerin 1 koltuğunu koymuyor :) 14+1 olan minibüsleri 13+1 , 17+1 olanları 16+1 olarak piyasaya sürüyor.Ancak 13+1 minibüs alan kişi isterse acil çıkış boşluğunu servisten koltuk alıp(Ücretsiz diye biliyorum) doldurabiliyor. :)...
Araca diyecek yokta tek sorun dedğiniz gibi 6 vitesin yetmemesi.Ayrıca sıfır araba muayeneden niye geçmedi neyi eksikti :)