Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS
Abi bence dağ kurdun yol fordun diye bir laf varya bence dağda yolda fordun.Forda diyecek yok keçidende inatçı :) Ama dediğim gibi 6 vites yetmiyor.Araba 6.vites 180 de bas bas bağırıyo 7. vites diye :D
Ynt: FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS
Ya adaş uçurmak istemiyorum 6 vites yetmiyor araç daha fazla vites istiyor örneğin 1.viteste 1500 devirde 2 ye atmalısın yoksa 200 beygirin ne anlamı var :)
Merhaba gezenbilir ailesi bizde bir Ford Transit 200 Beygir 18+1 minibüs var araç 6 ileri inanın araç daha fazla vites istiyor.6 vites 200 beygire yetmiyor bunu yetkililere nasıl ulaştıracağız.Öerneğin wolksvagenin yeni çıkan sport arabalarının beygiri düşük ama 7 ileri.200 beygir araç 6 ileri...
Ynt: Rize'de Tırmanış Parkuru Arıyorum
Konuyu daha yeni gördüm.abi sen ne yapacaksın tırmanışı :) gel seni ayder galerdüzüne götüreyim kayadan iniş yap :)
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)
İlhan abi sanki bence bu basamağa hiç gerek yoktu.Çünkü diğer basamaklar yeterdi bence.Ama siz bilirsiniz.Yakışmış. Saygılar...