Arama sonuçlarınız

1. doskuda_53

FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS

Ynt: FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS Abi bence dağ kurdun yol fordun diye bir laf varya bence dağda yolda fordun.Forda diyecek yok keçidende inatçı :) Ama dediğim gibi 6 vites yetmiyor.Araba 6.vites 180 de bas bas bağırıyo 7. vites diye :D

2. doskuda_53

Ynt: FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS Ya adaş uçurmak istemiyorum 6 vites yetmiyor araç daha fazla vites istiyor örneğin 1.viteste 1500 devirde 2 ye atmalısın yoksa 200 beygirin ne anlamı var :)
  3. doskuda_53

Merhaba gezenbilir ailesi bizde bir Ford Transit 200 Beygir 18+1 minibüs var araç 6 ileri inanın araç daha fazla vites istiyor.6 vites 200 beygire yetmiyor bunu yetkililere nasıl ulaştıracağız.Öerneğin wolksvagenin yeni çıkan sport arabalarının beygiri düşük ama 7 ileri.200 beygir araç 6 ileri...

4. doskuda_53

Çık Çıkabilirsen........

Ynt: Çık Çıkabilirsen........ Ekskavatör kazmış vinç aracı koymuş :D:D:D:D

5. doskuda_53

Rize'de Tırmanış Parkuru Arıyorum

Ynt: Rize'de Tırmanış Parkuru Arıyorum Konuyu daha yeni gördüm.abi sen ne yapacaksın tırmanışı :) gel seni ayder galerdüzüne götüreyim kayadan iniş yap :)

6. doskuda_53

Wolsvagen LT 28 - LT 35 Hakkında bilgi.

Ynt: Wolsvagen LT 28 - LT 35 Hakkında bilgi. Lt 35 in motor sesi yeter. Krın Krın :)) Bence LT 35 güzel bir araç...Saygılar
  7. doskuda_53

1966 Model Jip Yaza Hazırlıyorum

Bu aracı hamza dereciye mi sattınız.Ondada böyle bir jip var.Eğer araç oysa merak etmeyin aracın hakkını veriyor :)
  8. doskuda_53

TERTEMİZ NİSSAN SKYSTAR KASA KABİNİ SATILIKTIR...

Ynt: TERTEMİZ NİSSAN SKYSTAR KASA KABİNİ SATILIKTIR... SATMAKTAN VAZGEÇTİM...

9. doskuda_53

Satmaktan vazgeçtim

10. doskuda_53

Rize Gezisi; Kayıp Şelale

Ynt: Rize Gezisi; Kayıp Şelale
  11. doskuda_53

sökenin muhteşem lada nivası

Ynt: sökenin muhteşem lada nivası Güzel olmuş kazasız belasız...

12. doskuda_53

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp) İlhan abi sanki bence bu basamağa hiç gerek yoktu.Çünkü diğer basamaklar yeterdi bence.Ama siz bilirsiniz.Yakışmış. Saygılar...
  13. doskuda_53

tertemiz nissan skystar kasa kabini satılıktır...

Ynt: tertemiz nissan skystar kasa kabini satılıktır... Güncel
  14. doskuda_53

Ynt: tertemiz nissan skystar kasa kabini satılıktır... FİYAT 1400 TL'YE DÜŞMÜŞTÜR

15. doskuda_53

Ynt:FİYAT DÜŞTÜ ACİL SATILIK NİSSAN SKYSTAR KASA KABİNİ (FULLBOX) SATILIKTIR...
  16. doskuda_53

Ynt: tertemiz nissan skystar kasa kabini satılıktır... Güncel...
  17. doskuda_53

Ynt: TERTEMİZ NİSSAN SKYSTAR KASA KABİNİ SATILIKTIR... Güncel

18. doskuda_53

Ynt: TERTEMİZ NİSSAN SKYSTAR KASA KABİNİ SATILIKTIR... Konuyu yanlışlıkla yanlış yere açtım.Nasıl silebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim :) Saygılar
  19. doskuda_53

TERTEMİZ NİSSAN SKYSTAR KASA KABİNİ SATILIKTIR... Merhaba Nissan Skystar Bagaj Kabini Satılıktır.Fiyat: 1600 TL Pazarlık Payı Vardır... İletişim: Ali Kestioğlu Tel: 0534 373 31 31 Rize Çamlıhemşin Topluca Köyü Saygılar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri