Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Büyük Demirkazık: 3.756M. – Küçük Demirkazık: 3.425M. Tırmanışı
evet hocam ben tarih konusunda pek iyi degilim zamansız yaşıyorum partnerime sorup bdk da 27 eylül diye attığım tarihi kdk da 27 ekim diye atmışım bu durumda 27 ekimde bir kez daha çıkıp bu seferde 27 eylülün tarihini atıp...
Teşekkürler Müdürüm artık diyorum ki teknik malzemesi olan bir partner bulsam da teknik rotaları çıksak
Ertürk hocam teşekkürler evet bdk3 kdk2 oldu sanıyorum. Ceranus hanım gerçekten daha fazla fotograf yüklemek istedim ama 5 taneden fazla yükleyemeyecegimi söyledi sayfa.
Valla elimden geleni yapıyorum ama oluyormu bilmiyorum fotograf konusunda amatörüm
Mangırcı Tepe
Aladağlar/Niğde
07-08 Mayıs 2010
Kamp : Sarımemedin yurdu.
Rota : Mangırcı vadisi klasik - Karlı
Dönüş : Kuzey batı rotası - Karlı
Hava :Güneşli sıcak
Ekip : Fatih Sinan ÇİMEN
Hakan ESEN
Sevgili hemşerim Hakan Sudan’dayken karar verdik bu tırmanışa. Hakan Sudan bayrağı getirecek...