Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
elimde fazla olan malzemeleri değerlendirmeye karar verdim.
maglite siyah el feneri:20tl.
maglite mavi el feneri:20tl
açık mavi el feneri:15tl.
deri maglite kılıf:15tl
2 adet leatherman tools deri kılıf:25tl
gerber bıçak çin malı:10tl
amerikan eagle bıçak üçlü:15tl
casio protrek prg-110 pusula altimetre barametre termometre.. v.s her yeri çalışıyor ancak çok kullanıldığından kayışı değişmesi gerekmektedir.hafif çatlaklar var.prg -500 aldığım için satıyorum. fiatı:190tl.
Ynt: A/B - C denilen ruhsat tam olarak nedir ve aralarındaki fark nelerdir.
mors ile ilgili sorular uygulamalı değil test şeklindedir. örneğin '' ... _ _ _ ... '' aşağıdaki lerden hangisidir? a) T O T b) S O S c) O S O gibi...kıyı emniyeti nin sayfasına girerseniz...
Ynt: Dağcılık için telsiz önerisi
yaesu FT-60 tavsiye ederim.li-ion pil ile çok uzun süre kullanabilirsiniz.VHF-UHF dual band olarak çalışır.sağlam ve sorunsuzdur.350 gr gibi bir ağırlığı var buda bataryasından kaynaklanmaktadır.masa üzeri şarjı ve pili her yerde bulabilirsiniz.tofaş...
Ynt: Samsung B2100 Outdoor Telefon
http://www.letsgomobile.org/tr/incelemesi/0129/samsung-b2100/ ürünü burdan detaylı inceleyebilirsiniz.peşin 286tl dir fiatı.ama 5 taksitle de açıktelekomdan alabilirsiniz.
Arkadaşlar uzun zamandır sonim xp3 telefonun peşindeydim.Böyle suya toza darbeye dayanıklı bir telefon almak istiyordum.Fakat Türkiyede satışı yok ve getirmesi , servisi beni düşündürüyordu.Daha önce ericson pro 250 ve r310 kullanmıştım.Fakat artık onların miyadı doldu ve batarya...
Ynt: Yeni Telefon Nokia'dan
Arkadaşlar paniğe gerek yok.Samsung b2100 Explorer türkiyede satışa çıktı ve bir çok özellik bakımından diğerlerinden üstün gözüküyor.ayrıca motorola tundra da çok sağlam bir telefon.Ama henüz satışa çıktımı türkiyede bilmiyorum...