Arama sonuçlarınız

1. TUGAY58

Yeni Karavanım 2008 15m3 Peugeut Boxer (gez-bil)

Ynt: Yeni Karavanım 2008 15m3 Peugeut Boxer (gez-bil) Vay özü sözü bir mütevazı kardeşim karavani sattın biz haberi nerelerden duyyoruz sana dedim demi sen bunu içine sindire sindire yaptın sen satamazsin Bu karavan kendi kendini sattirir diye. Kardeşim alan arkadaş her kimse...

2. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bedava su bulan bulana
  3. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Çalışanlar ve kacanlar ayrıca balık ile akıl suyunu bırakıp torun arkasına düşenler ne acı bi olay ( Seyyah 54 ) abicim aramızda olsaydınız

4. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? !,,,
  5. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Kayseri, den beklenen ( Misafir dicem artık ) Kapadokya izcilik ve gençlik federasyonu ekibimiz, Erdek, de Şans, dan mıdır nedir yine bir düğüne denk geldik işin ilginç yanı iki düğüne birden hatda üç dicem, de yuh be yav demeyin biri kemer ilcesinde diğeri Erdek...

6. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Lapseki,deyiz Sahil kenarı Marina cafe önünde....

7. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Hüseyin abi inanın biz de cok cok mutlu olurduk siz ve sizin gibi bir dost abilerle ablalarla kardeşler, le birlikte yemekten Dileğimiz bir gün bir yerlerde karşılaşıp bu balıkları anımsayarak balık yemek...
  8. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Ahmet abi rahmetli babamın vadi (Oğul, larım bilmediğiniz bir iş yapıyorsanız o işi bilenin ayak izlerine basarak gidin ) diye Valla tanıdığım abilerimin arasinda sadece sen varsın abi ( Kız babası olarak ) bende size bakıyorum ve Tunay hanıma karşıda Büyük kozumsun abi...
  9. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bakıyoruz kardeşim malum birgün bu kollar direksiyon ceviremicek günlerdeki yaşamın nerde son bulacağı yerlerede bakıyoruz

10. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Abi kenetledim valla direnişi ogrenciligimizdede iyi yapardik ama yinede dayağı yiyen yine biz olurduk sanırım buda ona benzicek Sağolsunlar baliksiz birakmiyorlar tabi bende dolasmis misina acmak ve motor yagi degisimi ayrica ağ tamirinde deneyimli kalfa oldum...

11. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Teşekkürler Ferhat , Eyvallah Ahmet abi , Sanırız öyle Ülker abla çakıldık limana balıkci teknelerinin tamir işlerine malum tekne motorları bizim kullandığımız su motorları oldugundan indir bindir işleri iyi kötü elimizden geldiğinden takildik bakalım arkadaslara Kız...
  12. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bizmi gökçe adayı cok sevdik yoksa balıkçı arkadaşlarlarla bol bol tekne tamirlerinden sonra onlarmi bizi cok sevdi bilmiyorum sanırım Sivas, Kayseri kırsalından sonra galiba biz adayı cok sevdik hala buradayız

13. TUGAY58

Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 Öncelikle Cengiz bey ve diğer karavanci dostlar bu görselleri izleme fırsatı verdikleri icin cok cok teşekkürler Leyle hanım sizinde ellerinize sağlık Gökçeada, dan takip, deyiz Bu arada dostlarinda yolu açık olsun sağlıkla gezilerini...
  14. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Ahmet abi aynayi karşıma aldım Ayna ayna söyle dünyada kaç Dede var diye dedi yeterince var sen daha dur yeni olanlar biraz tadını çıkarsın dedi. Salih kardeşim aman dikkat
  15. TUGAY58

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 Ülker abla Yavuz abi geldik sizlerin eski mekanlariniza selam soyledik taşına toprağina sizlerinde selamini ilettik Gökçeada Kalekoy limanina aldilar selamimiz hosgeldiniz sefa getirdiniz dediler ve hemen sizi sordular.?????? Uzaklarda cok uzakdalar dedik...

16. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Ilhan abi Ahmet abi Enver Dedem Teşekkürler izinizden gidenlerdeniz Gençlerin dilek balonuna Tunay ablalarini davet etmeleri ( Bana göre teyze ) demeleri gerekti ama sanırım Kibarlık yaptılar Sevgiler...
  17. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Ve cevirdik rotayı Gökçe adaya Dostca karşılandı gimiz bir karavanci genç aile Mira, sopi.ve yine küçük mira ile hosca bir gunun ardindan suruyoruz Laz koyuna
  18. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Canlarını veren Kanlarını bu topraklar icin döken aziz sehitlerimizi Şükranla anıyoruz.! ! !

19. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Yavuz abi, Ahmet abi, Murat bey Teşekkürler 02.06.saat 16,30 , dan şu, ana kadar GEZILECEK GORULECEK DEĞİL BİR DEVRIN BATTIGI YERDEYIZ
  20. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Yavaş yavaş hem öğreniyoruz hemde elimizden geleni yapıyoruz siz büyüklerimizin izinde asıl teşekkür bizden Ahmet abi Felaket bir yağmur altında Çanakkale Kepez, deyiz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR