Arama sonuçlarınız

1. TUGAY58

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr) Öncelikle Dostlar sofrasına hoşgeldiniz. Dileğimiz herşeyin gönlünüzce gelişip bir motokaravan sahibi olmanız, Karavan yapımında her işini yarım bırakan,Acemi bir karavancı olarak dicem tek şey malzemenizi gayet...

2. TUGAY58

2. Erdek (kapıdağ Yarımadası), 23 Nisan Ve 1. Abdi Uçar (dalgıç) Anısına Buluşma

Ynt: 2. Erdek (kapıdağ Yarımadası), 23 Nisan Ve 1. Abdi Uçar (dalgıç) Anısına Buluşma Dostlar tarafından ANILMAK yalan dünya İşte sana bıraktığı tek varlık. Ruhun şad olsun Abdi UCAR ( dalgıç ) Abi İlhan abi Ayhan abi ellerinize sağlık...
  3. TUGAY58

İzmir'e Nişana Gittik, Dönüşte Yolu Kaybettik.

Dede darısı başımıza Sevgi ve Saygılar Tunay & Tugay

4. TUGAY58

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (ta2rx) Hocam kolay gelsin ne zormuş şu banyo işi bende alt kısmı bi hızla yaptım öylece kaldı ha hayırlısı takipdeyim
  5. TUGAY58

Adapazarı'nda Yeni Kamp Dışı Konaklama Alanı

Ynt: Adapazarı'nda Yeni Kamp Dışı Konaklama Alanı Merhaba Mustafa gördüğüm sayılı doğa hayranı insanlardansın kardeşim dileğimiz hayatınızın gönlünüzce olması Sevgi ve Saygılarımızla...

6. TUGAY58

Yeni Karavanım 2008 15m3 Peugeut Boxer (gez-bil)

Ynt: Yeni Karavanım 2008 15m3 Peugeut Boxer (gez-bil) Vavvv kardeşim taşlar cıkarmışın maşallah dış dizayn harika olmuş güleeee güle kullan güleee gülede ne yaparsan artık

7. TUGAY58

Gelibolu´da Kuzu Çevirmesi

Ynt: Gelibolu´da Kuzu Çevirmesi Hüseyin abi merhaba nasılsınız. Kuzu cevirme,yi görünce direk girdim malumunuz benim Sivas,da koyun cifliğim var O bölgenin koyunları kuzuları kuyruksuz olur etleri cok lezzetlidir şansınızdan bu senede kuzu fiyatları baya düşük seyrediyo bilginiz olsun...
  8. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Abi yine güzel insanlarla güzel bir ortam akıl suyunuz bol olsun Sevgi ve saygılarımızla Tugay & Tunay
  9. TUGAY58

Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi”

Ynt: Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi” Merhaba şirin kardeşlerimiz Misafirimin gelmesi , Gezinizin 10. Sayfasında kalmama neden oldu gercekten cok harika bir anlatım ve görsellerle süslenmiş bir gezi paylaşımı O ücretsiz rehber, Mekadon türk gençler, 34 plakalı karavancılar , Türk asıllı...

10. TUGAY58

Simav Eynal Kaplıcaları Buluşmamız; 2013

Abiler böyle yarım bırakmazlar. Görselleri merakla bekliyoruz Katılan herkese Selam ve Saygılarımızla Tunay & Tugay

11. TUGAY58

Söke Doğanbey Ve Bafa Kapıkırı Gezisi 11-13 Nisan 2014

Ynt: Söke Doğanbey Ve Bafa Kapıkırı Gezisi 11-13 Nisan 2014 Bu saat itibariğle , Güzel insanların yine güzel bir buluşması katılan herkese ayrıca düzenleyen yönetime sevgi ve saygılarımızla...
  12. TUGAY58

İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014

Ynt: İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014 Yavuz abi desene işin zoru yine sana kalmış Güzel bir etkinlik olmuş katılan herkese sevgi ve saygılarımızla Tunay & Tugay

13. TUGAY58

Gezenbilir İlkbahar Buluşması; Pembe Kayalar - Kefken (19-20 Nisan 2014)

Leven bey yine güzel bir buluşma olacağından eminiz katılmayı cok isterdik kızımızın hayırlı bir işinden dolayı bu yıl buralarda cakılı kalırız gibi gözüküyor hayırlısı bakalım şimdiden katılacak tüm arkadaşlara sevgi ve saygılarımızla...
  14. TUGAY58

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Yine güzel bir dostların buluşması olacak katılan her dost,da Selam olsun Tunay & Tugay
  15. TUGAY58

Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Kardeşim nerelerdesin ha ben pasaklı Sali misali bi iş yapıyorum 6 ay sürüyor senin hızlı olman lazım hadi bakalım bekliyorum resimleri gerci benim ne internet kaldı ne telefon ttnetle mahkemelik olacam sanırım küfürden dolayı...

16. TUGAY58

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Uzak kalanlardan bir ses, Nede güzel olmuş Ablaların ,Abilerin birlikdelikleri Abimiz var dedik aman şurdan Simav yapılmazsa mazallah vay halimize dedik döndük hoş da oldu Ama gördük,ki Konya üzeri kacıldı Adanaya varsın olsun abimizdir...
  17. TUGAY58

Gezmeci; Bir Karavanın Doğum Belgeseli...

Ynt: Gezmeci; Bir Karavanın Doğum Belgeseli... Cuma bey nihayet zaman bulabildim malum koyunculuk ne cenazene ağlatır nede düğününe oynatırmış Yalaşık bir yıldır telefonla görüşmelerin sonucu bu işin kompedanları,nın sayesinde bu aşamaya gelindi,ya gerisi kolay. Cuma bey öncelikle...
  18. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bırakın bakalım garip Tugay,yı kıyılarda köşeler Tunay hanım Almanyada annesi ve kardeşi ile gezintide siz dostlar birlite Garip Tugay,da pas pas olmaya devam Tüm katılımcılara sonsuz sevgi ve saygılarımla

19. TUGAY58

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda ....Devam
  20. TUGAY58

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Kemal abi o kabiliyet ( Aka),ya ait bilmiyosun Bodrumdan o işin elini alırsak ancak o zaman Seyfettin hocam aynen öyle düştük samanlığa Ünal bey gercekten güzel bi iş olmuş umarım onun yarısı kadar olsa yeter Son astar atıldı sanırım bi esik iş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri