Arama sonuçlarınız

1. TUGAY58

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Abi gelişmeler süperrrr olmuş,Yakışıklıda olmuş. Ellerine sağlık Hani derlerya, Almancının inşaatı bitmez hersene bir yeri yıkar yaparlar ya.., Biz karavancılarda onlara benzedik hayırlısı bakalım seneye ne değişiklikler yaparız...

2. TUGAY58

Yeni yapacağımız HEROES karavan

Ynt: Yeni Yapacağımız Heroes Karavan Merhaba,Öncelikle hoş geldiniz ve aracınız hayırlı olsun. Dost acı söyler,le başlayım. 1..110 / 60 mutfak,100 / 40 olursa koridor baya acılır, 60 / 80 oturma gurubu 50 / 80 4 kişi icin masa daha geniş olur 2.. 13m3...
  3. TUGAY58

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Teşekkürler Levent kardeşim.. Evet dostlar sizlerin ve GEZENBİLİR, sayesinde artık bizimde ruhsatlı bir karavanımız oldu.. Yardımları gecen tüm Abilerimize,Ablalarımıza,Kardeşlerimize Sonsuzzzzz sevgi ve saygılarımızla..İYİKİ VARSINIZ...

4. TUGAY58

Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Alaylı sözlerle dolu bin,Bilginin bin yolunda ilerleyeceğime... Onurlu tek bir bilgisi olan bilginin bir yolunda durmayı tercih ederim... Söz gümüşse,suküt altındır.....
  5. TUGAY58

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Teşekkürler..... İlhan abi, Adil abi,Bekir hocam,gez-bil, Evet bizimde bi karavanımız oldu.... Sonsuz teşekkürler GEZENBİLİR Dostlarına Evet benim kalıp biraz kaba oldu ama cıkışı...

6. TUGAY58

Haftasonu Kısa Midyat Turu

Ynt: Haftasonu Kısa Midyat Turu Merhaba Vehbi bey uzun zamandır haberleşemedik,Nasılsınız.. Tam bana göre mutfak Suriyelilerin dediği gibi ( Lazım gitmek ) Paylaşım icin teşekkürler,Takip,deyiz Selamlar Tunay & Tugay

7. TUGAY58

2013’e Güle Güle, 2014’e Hoş Geldin Yeni Yıl Programı

Ynt: 2013’e Güle Güle, 2014’e Hoş Geldin Yeni Yıl Programı Süper bi gece olmuş.. Herkese selam ve saygılar Tunay & Tugay
  8. TUGAY58

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Kardeşim süperrrrr cıkmış Benim,ki daha bi kaba oldu bende hevesleniyordum,ki süper bi iş cıkıyo diye senin,kinin yanında benimki yayınlanmaz ama durya bende yayınlayım be adım hıdır elimden gelen budur hani abimiz inanamamış ya...
  9. TUGAY58

Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak Ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum Merhaba genç arkadaş bir hoş geldinde bizden... 2 yıl önce,ki 5 / 25 tl 2 yıl sonra 10 / 30 cıkmış hadi hayırlısı bence oğuz beyin yazdıklarını hatırla derim...

10. TUGAY58

5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013)

Ynt: 5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013) Malum kış, kışın uyuyan dört ayaklı misali bu gün uyku bastı yarin bakarız yarin bu yönetici yine düşük derece,de yaktırıyor ev soğuk ben yatıyorum,lar misali diye diye 5,maltepe buluşmasını kacırmışız. Yine güzel...

11. TUGAY58

Yeni Bir Yıla 2014'e ''merhaba'' Derken

Ynt: Yeni Bir Yıla 2014'e ''merhaba'' Derken SAĞLIK,LI VE MUTLU YILLAR Tunay & Tugay
  12. TUGAY58

2013’e Güle Güle, 2014’e Hoş Geldin Yeni Yıl Programı

Ynt: 2013’e Güle Güle, 2014’e Hoş Geldin Yeni Yıl Programı Misi kampa katılan ve katılamayan tüm dostlara... Yaşam kaynağı sevgi ise,sevgi bir tutku,tutku bir amaç,amaç bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa,paylaşmak dostluk,dostluk hatırlamaksa eğer hep aklımızdasınız yeni yılda,da...

13. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Hıııımmm hangi oltaya gitsem !!!! ooo şu oltada genç ve taze yem var diğeri biraz ama biraz yaşlı biraz,cık,da yem bayat hem o emekli zamanıda var bir kac yıl daha beklesin...
  14. TUGAY58

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Afiyet olsun arkadaşlar, Ne mutlu sizlere hadin dendimi bir ortam oluşuyo,şimdiden bol sohbetler dileriz, Her kese sevgi ve saygılarımızla Tunay & Tugay
  15. TUGAY58

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Ynt: Benim Kamp Aracım ''tralleis'' Devamı ? Selamlar Tunay & Tugay

16. TUGAY58

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent hayırlısı olsun eee yakışır yiğido,yada yeni bir karavan (Lütfen makam odasına ve dinlenme odasına özen gösteriniz )...
  17. TUGAY58

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (aka) Müjde abi bodrum belediyesi tivit atmış cok katlı yat parkı icin ihale acacakmış Ha bu arada beni unutma yat parkı icin malum varı yoğu satlığa cıkardık...
  18. TUGAY58

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (aka) Her zaman olduğu gibi bu çocuk yine daha gerçekçi gibi geldi bana Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75368.1010#ixzz2oQ2YFiLg Sizler demezmisiniz öğretmenim cocukdan al haberidiye...

19. TUGAY58

İveco Daily 35-10 Motorkaravan Dönüşüm Proje Aşamaları.37 Dt 656

Ynt: İveco Daily 35-10 Motorkaravan Dönüşüm Proje Aşamaları.37 Dt 656 Kamyondan inip,de kücük arabaya binince insanın araclar arasında makas atası gelir doğrudur bende cok yaşadım,daaaaa... Yaş kemale gelince arkada kalası geliyo insanın bir gün daha yaşayım diye.
  20. TUGAY58

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3 Öncelikle hoş geldiniz ve hayırlı olsun,Bu işde bu site 12,den vurmak Isıtıcıdaki kararınızda,da 12,den vurmuşsunuz güle güle kullanın

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri