Arama sonuçlarınız

1. AKMühendis

Rekvan Karavan

Bravo doğrusu.. Bu kadar pişkinseler ...

2. AKMühendis

Afyon Ztk Karavan Aldım..

Maalesef..
  3. AKMühendis

Şöyle memnunduk, böyle memnunduk.. Ama bir kaç yağmurdan sonra şasi paslanmaya başladı. Meğer kutu profil üzerine çok güzel bir boya çekmişler. Bir kaç kullanım ve şasiye çarpan taşların sıyırdığı boyalı yerlerin paslanması ile bunu anladık.. Olmadı Ferhat usta.. Üç kuruş ucuzluk için bu...

4. AKMühendis

Alman Qdk 470 Şablonlu Karavanim Satilik

2020 yılında özenerek imal ettirdiğim karavanımı satıyorum. İmalat resimleri, bu sitemizde, kendi karavanını yapanlar başlığında var. 1200 Kg. 02 belgeli. İsteyen belgesiz de kullanabilir.
  5. AKMühendis

2 Kişilik Karavan Önerisi

Bence en uygun çözümü bulmuşsunuz.

6. AKMühendis

Çekme Karavanla Yurt Dışı Seyehatinde O1 Ve O2 Farkı

Bu O1 maskaralığını muhtelif şekillerde dillendirmiştim. oldukça beğendiğin full bir karavan aldım, Guya O1 belgeli, kantarda boş depo 960 Kg.. Üreticiye O2 belgesi için müracaat ettim, " Biz hep böyle satıyoruz, sorun olmuyor." mealinde cevap veriyor. daha doğrusu O2 belgesi yok ve alma...

7. AKMühendis

1973 senesinde İzmir İstihkam Okulunda Yedek Subay öğrenciyken, mevcudun %75-80 i mühendis takımındandı. Ama arada değişik mesleklerden arkadaşlarımız da vardı. Mesela bunlardan biri konservatuar mezunu idi. Yıl 73 Aziz Atatürkümüzün Cümhuriyetimizi kuruşunun 50 yılı dolyısıyle bu arkadaşımız...
  8. AKMühendis

İşimiz İnşallah, Maşallah ile Allaha kaldı... Sağol, ilgine teşekkür ederim. Dostluğu sağlam bir insansın.
  9. AKMühendis

Karavanı görüp İzmir bayiinde beğenerek almıştım. Buzdolabı vardı. Sonradan benim için olmazsa olmaz detay olan, ön camın açılmadığını fark ettim ve o tip bir karavan göndermesini istedim. Açılır ön camlı geldi, bu kere 90 Lt buzdolabı kayboldu..!? Uzun mücadeleler .. :)) sonucu zorlanarak...

10. AKMühendis

Mondial Rx3i Evo Abs

Güzel yurdumun cennet köşelerinden birinde yaşıyorsun. Yaş birazcık ( ! ) ilerledi.(74) Daha genç yıllarda olsa görmek istediğim yerlerin başındaydı. Genç yıllarımda niyetlenmrdim, pkk sorunu vardı. sağlıklı yaşamlar diliyorum. Yük.Müh. A. KIR / İzmir

11. AKMühendis

Monoblok Fiber Karavan Koku Problemi

Bu güne kadar böyle bir iddia hiç duymadım.. Sefertası gibi karavnları hiç sevmem.. En büyük iddiaları olan su geçirmez iddiasını da hemen bütün firmalar aştı gitti.. 15 sene kadar önce ilk karavanım olan GÜNEYin en ilkel imalatlı karavanı ile, Samsunda sağanak bir yağmura yakalanmıştım. O...
  12. AKMühendis

Hem Şehir Içi (genelde) Hemde Çekme Karavan Için Hangi Araç?

Sn. İzci bu kanıya nasıl vardınız bilmiyorum. Ben 30 yılı aşkın süredir diesel araç kullanıyorum, hiç bir ekstra masrafını görmedim, yapmadım. Benzinli araçlara yan gözle bile bakmam. Şu anda da otomatik 4x4 - 140 HP Ford Kuga kullanıyorum ve çok memnunum. Sağlıklar dilerim. Dinozor Dieselci...

13. AKMühendis

Karavancılığa Adım Atmak İstiyoruz. Bu Karavan Alınır Mı Veya Bu Fiyata Daha Iyi Bir Öneriz Var Mı

Yaz güneşi altında pişersiniz.. O perdeler göstermelik bir koruma yapıyor. Gölgede park ederek bu sorunu çözersiniz, ama güneş enerjiniz varsa çalışmaz..
  14. AKMühendis

Karavancılığa Adım Atmak İstiyoruz. Bu Karavan Alınır Mı Veya Bu Fiyata Daha Iyi Bir Öneriz Var Mı

E ERBA uzun yıllar 1500 Kg lık gülle 5.25 karavanı 750 KG. diye satmıştı...
  15. AKMühendis

Ben ztk dan açılır ön camlı, önü oval olmayan tipde ful bir karavan aldım. Karavandan çok memnunum. Yalnız Ferhat bazı küçük ekstralarda bizi yordu. Mesela hala bize 90 Lt buzdolabı yollayacak. (İnşallah..) Başta sipariş özelliklerini netleştireerk ZTK alın derim, güzel karavan..

16. AKMühendis

Amin.. Firmayla bir olumlu, iki de olumsuz notum var. OLUMLU NOT: İzmir de aşırı yağmurlar oldu, maşallah 1 gr. su almadı. OLUMSUZLUKLAR: 1-Ful karavan aldığımı zannediyordum, 90 lt lik 220V buzdolabının yeri ve fişi var, kendisi yok !!! 2-Çok ikaz etmeme rağmen fatura yollamıyor. Firma...
  17. AKMühendis

Merhaba. Karavanı henüz kullanmadım. Yanıltıcı bilgi vermeyeyim. Bayramda alışkın olduğum büyük karavanımla gezdim, yakın bir yerlere gittik. ZTK yı kullanınca iyi kötü yanlarını yazarım.
  18. AKMühendis

Çekme karavan da Afyon deyince hep çekinirdim.. Çok baş ağrıtan karavan imalatcısı vardı. Fakat hayrettir, gidip İzmir bayiinde bir ZTK karavanı gördüm, inceledim ve şaşracaksınız oldukça çok beğendim ve hemen satın aldım. Güneş panelli, invertörlü, çift akülü tenteli, küçük şirin bir karavan...

19. AKMühendis

2023 Yazına Karavanlanmak İçin Tavsiye

Merhaba. Monoblok karavanlara karşı allerji duyuyorum. Bana sefertası gibi geliyorlar. Çekme karavanlarda su sızdırma sorunu, büyük ve aşılmaz bir mesele değil. Ciddi markaların hepsi bu sorunu çoktan aştı gitti. Ben yıllar önce bu günkinden çok daha ilkel üretim yaptığı dönemlerde, Güney...
  20. AKMühendis

Karavan Arayışı

Karavan deprem bölgelerinde,nispeten zarardan sizi uzak tutabilir. Ucuz karavanlar içinde Güney karavanı öneririm. Biraz ilkeldir,ama ihtiyaç görür. Geniş ve ferahtır. Aman özel yapım karavanlardan ve Afyon üretimi karavanlardan uzak durun. Bir de NK ve türevlerinden . Güzel Milletime geçmiş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR