Arama sonuçlarınız

1. AKMühendis

Karavanı Doğru Yüklemek !

Çok çok önemli bir konu. Yüklemelerde, karavanın belirtilen azami yüklü ağırlığını aşmamak; çeki demirine muhakkak yaklaşık 60 Kg civarında yük bindirmek, yüklemede sağ sol teker yük dengesini bozmamak, üzerinde önemle durulması gereken hususlardır. Bunlara dikkat edilmezse, düzgün ve sağlıklı...

2. AKMühendis

Afetten Dolayı, O1 Belgeli, 750kg Altı Çekme Karavan Tavsiyesi

Doğru soru .. osu busu önemli değil. Ciddi bir üretici mi, bilinen bir marka mı o önemli. Özel yapımsa, istenildiği kadar övülsün, kale almayın. Kimse yoğurdum ekşi demez...
  3. AKMühendis

Karavan Şasesi Imalatı

Konu hakkında bu kadar az bilgi ile şasi imalatına girmenizi, tecrübeli bir karavancı ve imalat mühendisi olarak doğru bulmuyorum. Hem kendi canınız hem de seyir anında başkalarının canı için böyle bir işe girişmeyin derim. Kararınız hayılı olsun.

4. AKMühendis

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

Ebru Hanım Kızımız, Almanya'ya bir karavan yollamış.(GÜNEY) Açık bir kamyonet üzerine bindirmişler ve yola çıkarmışlar. Hayırlısı. Alman mevzuatı bizim karavana kullanım izni verecek mi.. Ben olsam buradaki bedeli ve Almanyaya kadar, epey tutacağını zannettiğim nakliye ücreti ile beraber...
  5. AKMühendis

Carpento 360 Karavan Hakkında

Böyle bir iddiada bulundum mu ?

6. AKMühendis

Ortiz 3.90 Karavan Deneyimleri

ORTİZ estetiği çok zayıf bir karavan. Çok daha güzel karavanlar var.Takılıp kalmayın. GENCER çok daha güzel karavanlar yapıyor. İncelemenizi öneririm. Daha başka güzel imalatlar da var. Kararınız hayırlı olsun. Çekme karavancılık güzeldir. Motokaravana göre daha geniş ve rahattır.

7. AKMühendis

Altea 472 Pu, Brüstner Premio 455 Ts Hobby Deluxe 495wbf Yorumları

Tebrik ederim, meslektaşız.. Ben makinenin üzerine, End. Müh. dalında ilave bir ihtisas yapmıştım, fi tarih ül evvelde.. (1971/1973) Sağlık ve başarılar diliyorim . Akın KIR
  8. AKMühendis

Hangisi

Zihniyetimize ters... " Bişşe olmaz abim.." 😁 :p :confused:
  9. AKMühendis

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Tevfik FİKRETİN bu güzel şiirini, arsız yüzsüzce, FIRSAT BU FIRSAT deyip çekma karavan fiyatlarını uçuran BOZUKLARA atfediyorum..YİYİN EFENDİLER, YİYİN.. FIRSATI KAÇIRMAYIN.. KIRAÇ seslendirmiş: Video: https://www.youtube.com/watch?v=ibg1Oi_EdBs

10. AKMühendis

Carpento 360 Karavan Hakkında

Biraz fazla dostça ve yandaş ( :smiley: ) yorum gibi geldi bana .. Hiç rastlamadım İzmirdeki karavan parklarda ..

11. AKMühendis

Çekme Karavan Tavsiyesi

İkinci ellere yönelmeniz gerekiyor. Yalnız çok çok dikkatli olun, bu ortamda bile dolandırıcılık yapan şerefsizler var. Karavanı görün, inceleyin, beğenirseniz, noter kanalı ile satın alın. İncelemelerde, işin ustası olmasanız bile, karavanın altına yatın, şasinin pas durumunu görün, hortumla...
  12. AKMühendis

Altea 472 Pu, Brüstner Premio 455 Ts Hobby Deluxe 495wbf Yorumları

Tebrik ederim. Çok detaylı ve ayağı yere basan bilgiler vermişsiniz. İhtisasınızı merak ettim. Selamlar.

13. AKMühendis

Lodgy Mi 4x4 Dustermi

Dağ bayır gezecekseniz, kesinlikle, markası ne olursa olsun 4x4 alın. Önden çekiş, düzde iyi gider, yokuşta ıslak ve toprak yolda çektirmek için çok ama çok uğraşırsınız.. Tecrübe ile sabit ... :) :( Nasrettin hoca damdan düşünce, etraftan yardıma gelip, farklı nasihatlerde bulununca...
  14. AKMühendis

Afetten Dolayı, O1 Belgeli, 750kg Altı Çekme Karavan Tavsiyesi

NK'dan durup durup kaçın.. Şu anda Bursada (gizli) bir ortaklıkla karavan imalatına devam ediyor. Diğer markalar, Güney hariç konforlu karavanlar, ama çok pahalılar. Güney bile, zannederim 180B civarı fiyat çekiyor.. Karavanlar devamlı konaklama için pek tavsiye edilemez. Biraz kütüktür...
  15. AKMühendis

Umarsan Capsule 740kg

Doğru bir karar. bir çok yerde yazdım, söyledim.. 750 Kg, iddiası teknik bir maskaralık.. Güney de 4 m civarı karavanlara 750 kg diyor ama kapı yanına önemli bir NOT EKLİYOR : Yük ve yolcu taşımaz. Olur, zati eşyamızı, mutfak eşyalarını arabada taşıyalım.. Karavan efendi arkadan sallana...

16. AKMühendis

Volkswagen Crafter İlk Karavanımı Yapıyorum

Maşallah, karavana çok uygun oldukça büyük ferah bir araç almışsınız. Kısa sürede işlerini bitirip, güzel seyehatlerde kullanmanızı diliyorum.
  17. AKMühendis

Milletimi severim, milliyetçi bir insan olduğumu, beni iyi kötü tanıyan üyeler, bilir.. Fakat içimizde öyle süzmeler var ki.. İnsanı çileden çıkarıyor.. Sarı siteye bir bakın. Utanmazlar, deprem fırsatını kaçırmıyor..!!! Fiyatlar tavan yapmış diyeceğim ama.. Bu zibidi takımı tavan da...
  18. AKMühendis

https://www.gezenbilir.com/konu/4-80-m-680-kg-lik-hafif-cekme-karavan-yapiyorum-insallah.104799/ Merhaba, yukarıdaki linkte bazı yapım aşamaları v.b bilgiler var.

19. AKMühendis

Çekme Karavan Tavsiyesi

Güney karavanı değerlendirin. Biraz ilkeldir ama, gerçekten hafif ve oldukça fonksiyonel özellikleri vardır. İlk kullandığım karavandı ve hafifliği ve iç aydınlığı, eşimle birlikte hala aklımızdadır.
  20. AKMühendis

Karavan Fuarı

Maalesef, mebzul miktarda mevcut bu tiplerden.. Hatırlarım, yıllar önce Aydın otobanı yapılırken, " Ee o zaman Selçuk'a uğrayan çok azalacak. Buradaki çöpşiş esnafının hali ne olacak.. Otaban yapılmasın.." diye kıymetli fikirlerini serdeden bir çok aklı evvel vardı..😁😂🙄

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR