Arama sonuçlarınız

1. AKMühendis

Captur 1.3 Otomatik Ve Çekme Karavan

Burada aracın teknik verileri var. Torku hafif karavan çekmede sorun yaratmayacak gibi gözüküyor. Ama bir kullanıcı tecrübesine ulaşabilirseniz, bence daha iyi olur.. https://www.epey.com/araba/2022-renault-captur-1-3-tce-140-bg-edc-touch-4x2.html

2. AKMühendis

Araç Önerisi 4x4 (şehir Içi, Arazi)

Merhaba. 2015 yılında 2012 model 55.000 Km. de 2012 model 4x4 140 HP Diesel bir Kuga almıştım.. Şu anda 90 Küsür binde. Çok çok memnunum.Akıllı kullanırsanız yakıtta çok hesaplı.. 1200 Kg lık çekme karavan çekiminde de kullanıyorum. Temiz bir 2012 bulursanız almanızı öneririm.
  3. AKMühendis

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Çok iddialı bir satıcı cevabı olmuş.. Yokuşta kesinlikle hissedersiniz, o sıkıntıyı da vites küçülterek halledersiniz. Düz yolda, satıcı cevabı doğru. Karavanlara gelince, ikincisi yani Weinsberg 390QD (860kg) harika bir karavan. Zannederim ilki ile fiyat farkı var, ama karavanı bir kere...

4. AKMühendis

Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan??

Çekme karavan bence gayet doğru bir seçim.. Motokaravan, az gezenler için çok gereksiz bir yatırım.
  5. AKMühendis

Çekme Karavan

Çok doğru cevaplar. Bravo, açık, net ve yönlendirici.. tebrikler, selamlar.

6. AKMühendis

Serm & Barr Karavan

Çok direkt ve de doğru bir soru olmuş, tebrikler ..

7. AKMühendis

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Çeker çekmesine de dik yokuşlarda , biraz AAHH çeker.. Şaka bir yana 250 nm iyiye yakın bir tork. Fakat 1300 Kg. lık karavan için, dikkatli sürülmesi gerekir. Bende hem 140 HP Ford Kuga var, hem de 1.3 Multijet Doblo. Yıllar önce 1080 Kg.lık bir karavanı Sakarya'dan almaya gittim. Kuga...
  8. AKMühendis

Milyonlarca Liralık Karavan Dolandırıcılığı Iddiası...

MıNıK karavan ve türevleri..

9. AKMühendis

Frenli̇ Çeki̇ Başlığı Sorunları...

Siteye eskisi gibi fazla girmiyorum, bu nedenle geç gördüm sorunuzu. Ankara Kahraman Kazan da Mehmet usta var, bu konunun uzmanı. 0546 144 06 41 nolu telefondan ulaşın, yardımcı olur. Bu tip problemi olan arkadaşların tümüne tevsiye ederim

10. AKMühendis

Yolda Salınmaya Başlayan Çekme Karavan Nasıl Durdurulur ?

Çoğu " Bu işte para var" zihniyetiyle işe girmiş, başlangıçta bu işle hiç alakası olmayan Firmalar.. Örnek Ortiz.(Ana işleri fason sanayi boyacılığı)... Bir diğeri aldığı karavanı inceleyip,ben de bu işi yaparım diyen ve imalat konusu bu işle ilgisi olmayan Güney (Muhtelif dükkanlara masa, raf...
  11. AKMühendis

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Kesinlikle doğru yargı. Son senelerde Afyonda, mebzul miktarda karavancı çıktı.. Bu işte para var yaa..

12. AKMühendis

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Fazla gezmeyenler için genişlik, tabiki ferahlık demektir. Güle güle kullanın.
  13. AKMühendis

Korkuteli Hakkında

Merhaba. Korkuteli'ne yerleştinizmi? Benim Ata memleketim, ama ben İzmir'liyim ve burada yaşıyorum. Yıllar önce bir kere gitmiştim, ferah güzel serin bir yerdi. Antalyalıların yaylak yeri ..
  14. AKMühendis

Cumhuri̇yet Bayramimiz Kutlu Olsun ...

99 YILINI İDRAK ETTİMİZ BU GÜZEL GÜNÜMÜZ, NİCE BİN YILLAR SÜRSÜN.. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. YATTIĞIN YER NUR OLSUN GÜZEL ATATÜRKÜM . SAYGI ve ŞÜKRANLARLA ANIYORUZ.

15. AKMühendis

Maksimum 200.000 Tl. Ücretli Çekme Karavan Tavsiyesi

Tecrübeli bir çekme karavancı olarak SALY yi öneririm.. Ben 4.06 sını kullanmıştım ve çok memnundum. Kendim Weinsberg QDK 4.70 tipi bir karavan topladığım için satmıştım. Erdal ustanın karavanları sağlam ve kullanışlıdır. Kızı Müjgan Hanım ilgilniyor satışla. ( 0533 330 46 00)
  16. AKMühendis

Cekme Karavanla Moskova

Merakla bekleniyor..Hele bol fotograflı olursa, tadından yenmez ..
  17. AKMühendis

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

Evet ÇOK İLKEL bir tedbir.. Zahmet edip, aynı görevi görecek ve pahalı olmayan Al. profil ile sorun giderilebilir.

18. AKMühendis

Fiyat biraz fazla abartılmamış mı......
  19. AKMühendis

" Çekme karavan 4.40 Favorilerime Ekle Yazdır Facebook ile paylaş Twitter ile paylaş E-posta ile gönder Büyük Fotoğraf Video 1/10 Fotoğraf Araç Hasar Sorgula 238.000 TL

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri