Arama sonuçlarınız

1. AKMühendis

Çeki Demiri Tse Ve Tüvtürk Saçmalığı.

Kayseri'den konaklamadan ve de süratle geçmiştim yıllar önce. Zannederim 12-13 yıl önceydi.. İmar planı var mı yok mu bilmiyorum ama, gördüğüm kadarı ile düzgün bir şehir idi.

2. AKMühendis

Hayatımda Bu Kadar Iğrenç Bir Forum Sayfası Daha Görmedim.

Vatandaş neden şikayetçi anlayabildiniz mi ..!!!
  3. AKMühendis

Çeki Demiri Tse Ve Tüvtürk Saçmalığı.

Evvel Allah en ufak delikten geçip gidiverme konusunda üstümüze yoktur.. Bu nedenle uygulamların sıkı olmasını ben de doğru buluyorum..

4. AKMühendis

Fren Sistemi Çalışmaması Hakkında.

Amortisörü temin cihetine gideceksiniz. 0544 874 32 35 tlf. dan gerekli yardımı alabilrsiniz . BU ARADA BU MESAJ VESİLESİ İLE SİTE ÜYELİĞİMİ SONLANDIRACAĞIMI BELİRTEYİM. YALNIZ ÜYELİK SONLANDIRMA KONUSUNDA SİTEDE BİR LİNK BULAMADIM. YARDIMCI OLACAK OLANLARA TEŞEKKÜR EDERİM. BİZİ SEVEN...
  5. AKMühendis

Captiva'lar 4x2 mi 4x4 mü

Biz 2011 de 2 Tane 4x4 almıştık, biri kendime, diğeri kızıma.. Chevrolet Türkiyeden tamamen çekiliyor lafı çıkınca ben biraz da aceleyle sattım ve bir müddet sonra da 2.0 - 4x4 Ford Kuga Titanyum a geçtim.. Kızım hala kullanıyor. Captiva karda kışta,kaygan zeminlerde, çok iddialı olmazsanız...

6. AKMühendis

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

Çok sert ruzgarlı havada ne yaparsanız yapın, bu gölgelik yırtılır veya uçar gider. Ama az rüzgarlı havalarda, ayakların altına 50 Lt lik şemsiye bidonuna kum doldurup sabitlerseniz, rahat gölgelik görevini yapar zannediyorum..

7. AKMühendis

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

HARİKA bir karavan seçmişsiniz. Çok iyi günlerde kullanmanızı temenni ediyorum.
  8. AKMühendis

Öncelikle Merhaba Ve Bir Rica.. Çekirdek Aileye Karavan Tavsiyesi

Doğru bir yargı bu. İmkanı olan bu tercihi yapmalı.
  9. AKMühendis

Öncelikle Merhaba Ve Bir Rica.. Çekirdek Aileye Karavan Tavsiyesi

Benim eşim de yüksek tansiyon hastası. Bu beni çok korkutuyor. Siz hem doktor, hem de Nasrettin Hoca nın dediği gibi, damdan düşmüş birisiniz. O nedenle tavsiyeniz önemli.. Doktora gidin demeyin, gitmediğimiz doktor kalmadı desem, az yalan olur.. :smiley: Tecrübi değerlere çok önem veririm...

10. AKMühendis

Bozcaada Belediyesinin O2 Belgeli Tinyhouse Römorkları Adaya Sokmaması Hakkında

Demirel, ne hikmetse çok değer verirdi bu taksici esnafına .. Bu adamlar ya çoook değerli fikirlere sahip, ya da çook ikna kabiliyetine sahip.. Üstad ( ! ) bunları hiç kırmazdı..

11. AKMühendis

750 Kg Altı Karavan

Esprili bir ilave yapayım: Sizin araç GÜNEY KARAVAN ı rölantide çeker .. :)
  12. AKMühendis

750 Kg Altı Karavan

GÜNEY İlk kullandığım karavandı. Konforu biraz azdır, ama fonksiyoneldir. Bence yeni markalarla maceraya girmeyin. Yıllar önce almıştım, ilk karavanımdı. Bende unutulmaz anıları vardır. GÜNEY KARAVANı öneririm. Çok hafif ve yola basışı sağlam bir karavandır.

13. AKMühendis

Mazot Zammı Ve Güncel Mazot Fiyatları, Karavancılığın Geleceği

... ... Ah o günler, o günler Şimdi yabancı gibiler Bir günlük mutluluğa Bir ömür alıp gittiler Ne günlerdi ah o günler ... ...
  14. AKMühendis

Böyle Mi Olmalı?

Severiz....
  15. AKMühendis

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Çok kereler belirtmiştim. Çekme karavan motokaravana göre çok daha uygundur.. Bir sürü sebep sıralanabilir. Karavanı çekiye bindirince, motokaravanınız hazır. Motokaravan ile her yere giremezsiniz, ama karavanı bırakınca, binek aracınızla her yere gidersiniz. Yıllık bakım v.s. derdi yoktur...

16. AKMühendis

Bozcaada Belediyesinin O2 Belgeli Tinyhouse Römorkları Adaya Sokmaması Hakkında

Aynen iştirak ediyorum Sn. Malinovski'nin yorumuna.
  17. AKMühendis

Bürstner Premio Life 430 Ts Mi Yoksa Weinsberg 390 Qd Mi? Yardım Lütfen

O güdük kaz görüntülü karavandan sonra çok güzel bir model seçimi olmuş. İyi günlerde kullanın..
  18. AKMühendis

Bürstner Premio Life 430 Ts Mi Yoksa Weinsberg 390 Qd Mi? Yardım Lütfen

Bu fiyat normal. Avrupada motorin şu anda 1.60 € civarında diye biliyorum.

19. AKMühendis

Gezi Araçlarında Eberspächer Isıtıcı

Çok doğru bir uyarı.. 3 Kuruşluk bir masraf hayatınızı kurtarır..
  20. AKMühendis

Gezi Araçlarında Eberspächer Isıtıcı

Merhaba. Üst mesajlrda bahsedilen çıt çıt sesi bunda var mı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri