Arama sonuçlarınız

1. AKMühendis

Çekme Karavan Fi̇yatlari Uçtu ..!!!

HAVADA UÇAN BİR KARAVAN

2. AKMühendis

Karavan Mı, Konteyner Mı???

KAMELYA mı .. MANOLYA mı ? ayın hallerini izlemek için bahçelere bağlara yeşillere allara inşa edilen yarı açık bir kiosk çeşidi. hafifi bir strüktür ile genellikle ahşaptan, oturma yerleri falan, çatılı bir yerdir. nedense genellikle sekizgen olur. yurdum insanı kamelya der bu mekana, aynen...

3. AKMühendis

Bir ilave : Bu tip sefertası gibi karavanları hiç sevmiyorum. Karavanlarda su alma sorunu çoktan çözüldü. Bunun için altı üstü polyester kabuk kullanma gereği yok artık.. Görüntü çok çok sevimsiz geliyor bana..
  4. AKMühendis

Karavan'da Geri Görüş Kamerası Tavsiyeleriniz

Tavsiyeye teşekkürler. Görünüşe göre arzulanan kamera bu.. ama çok çok pahalı.. Bizim gibi sanayicilerin, özel ihtiyaçlarını karşılama konusunda, cebinde AKREP vardır. özellikle benim ... Bu ürün için elimi cebime sokamam, AKREP SOKAR .. :(

5. AKMühendis

Seyir anında aç/kapa botonla kumanda edilebilen bir geri görüş kamerası tavsiyesi bekliyorum.. ( Çok bekler miyim acaba :eek: )

6. AKMühendis

Acelesi olmayanlar için güzel bir alet, benim gibi sinirli aceleci tipler için de lanet bir alet.. Tipinize göre karar verin.. :smiley::p:D
  7. AKMühendis

Yerli Şase

Daha evvel bu konuda epey detaylı bigiler vermiştim/verilmişti.. Çok fazla önemli değil, yeterki firma bu konuda yeterli bilgi ve deneyime sahip olsun.. O çok beğenilen AL-KO şasiyi çıplak görseniz korkar kaçarsınız.. O kadar zayıf zavallı bir görüntüsü var ki, şaşkına dönersiniz.. Ama...
  8. AKMühendis

Bürstner Premio Life 430 Ts Mi Yoksa Weinsberg 390 Qd Mi? Yardım Lütfen

Karavan kullanmamışların, bu konudaki yorumlarının, hiç bir kıymet-i harbiyesi olmaya ... Bekara karı boşamakla, aynı değerdedir.. :tonguewink: :confused: :yum:

9. AKMühendis

Teoman Bey güzel gezmişsin maşallah. İsterdim ama, bizden yaş olarak geçti artık.. İlgi duyanlar için; Teoman Bey'in gezdiği yerler..

10. AKMühendis

Ben o hatayı bir kere yaptım ve 2 ay sonra sattım.. Çekme karavan çok daha iyidir.. Karavanı taktın mı, motokaravan; çıkardın mı, binek araç.. Motokravanla her yere giremezsin. Çekme karavanda , karavanı bırakınca , binek aracınla her yere gidersin. Benim tecrübi yargım bu..

11. AKMühendis

Üstteki yorum doğru.. Konuyu önemsemeyenlere 01 , ciddiye alanlra 02 belegesi verilebiliyor demek ki.... İnşallah yakın zamanda bu 750 Kg zırvalığı ortadan kalkar. 750 Kg hareket halinde çok büyük momentum meydana getirir. Asla es geçilecek bir ağırlık değil. Bu baraj 250 - 350 Kg bandına...
  12. AKMühendis

Bu da fiyat olarak bence, havada uçuyor... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-monoblok-cekme-karavan-mono-karavan-orion-modeli-978647069/detay 4.25 İÇİN FİYAT ÇOK
  13. AKMühendis

Çekme Karavan Da Seyyar Kablo Ne Olmali

Bence akıllı bir uygulama olmuş. Yeni alacak arkadaşlarımız için de bir önerim var: Bir an önce gidip alın, çünki dünya üzerinde bakır üzerine oynanan oyunlar dolayısı ile bakır bulmak gittikçe zorlaşıyor ve fiyatı acaip artıyor. Biz soğutma cihazları üreticisi olarak bunun çok sıkıntısını...

14. AKMühendis

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

" Oğuz.p : Uzun süredir bu forumun sessiz okuyucusuydum sanırım artık ses verme zamanı geldi. :smiley: İstanbul-Büyükçekmece den Oğuz ben. Güney Mini boş olarak sipariş etmeyi düşünüyoruz eşimle hafta sonları çevrede gezebileceğimiz videolar çekip anılar biriktirebileceğimiz bir karavan almak...
  15. AKMühendis

Dizel Isıtıcı Açık Unutulursa Ne Olur?

Ben böyle bir sorunu hiç yaşamadım. Mazot depom karavanda baza içinde. Ne koku ne de bir tehlike oluşmuyor..
  16. AKMühendis

Çekme Karavan Satma Hi̇kayeleri̇... :) Kesin Doğrudur ..

😂😜😁Başka sebep aramayın... ---------------------------------------------------------------------------------------- Başka bir yatirim için nakite ihtiyacim olduğu için satıyorum. Standart Donanımlar Destek Ayağı 2 Adet ( AL-KO, KNOTT, SCHLEGL ) Torsiyonlu Frenl Dngl 750-1000 ( AL-KO...

17. AKMühendis

Açık Kasa Kamyonetten Karavan Yapılır Mı?

Bildiğim kadarı ile, yapamazsınız; yapsanız da ruhsat alamazsınız. Sadece bir kaç markanın, bazı modelleri için bu izin var.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri