Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Market Ve Akaryakıt İstasyonlarında Karavancı Üniteleri Yapımı
Mesut bey, aynı fikirdeyim.. önümüzdeki haftalarda küçük bir girişimde bulunacağız.. sözettiğiniz gibi burası küçük bir yer. çevre araştırması yapmaya başladık... selamlar.
Ynt: Market Ve Akaryakıt İstasyonlarında Karavancı Üniteleri Yapımı
Yazınıza alıntı yaptım ama kısalttım sadece son sözleriniz için. Hiç dert etmeyin hepimiz doğa dostlarıyız ve olumlu düşünceli üreten kişilerden de rahatsız olmayız. Bizde sizin gibi emekliyiz ve sağlığımız olduğu sürece de...
Antalya Kamp ve Karavan Derneğimiz Üyesi karavancılar dostlukları pekiştirdiler... Mevsim tanımıyorlar her hafta sonu geziyorlar... Keyfiniz bol olsun arkadaşlar... :D :D
Bizde Motorsikletle gittik yanlarına ;-)
Leyla Özdağ / Akil Özdağ
Ynt: Siz Hangi Karavan Derneğine Üyesiniz.....
1996 yılllarından beri İst.KKD. üyesi idik. 2008 yılından bu yana Antalya Kamp ve Karavan Derneği üyesiyiz... Eşim Akil Özdağ ve ben ... :)
Selamlar, saygılar,
Herşey gönlünüzce olsun......
Ynt: Antalya Kamp Ve Karavan Derneği Olağan Genel Kurulu
Ercüment bey, merhabalar öncelikle teşekkür ederim... Sarısu mesire yeri - Antalya'dan Kemere giderken liman ı geçergeçmez. soldaki benzinciden sonraki ilk ışıklardan hemen sonra sola dönünce çok belirgin şekilde şehir...
Ynt: Market Ve Yakıt İstasyonlarında Karavancı Üniteleri Yapımı
Mesut bey, teşekkürler çok önemli bir konuyu olumlu tespitlerinizle açığa çıkardığınız için.. Akdeniz sahilinde Kamp yerlerinin olmaması konusunda Belediyelerle ve Kamp yeri sahipleri ile sözlü görüşmeler yaparken ...
Akdeniz Motosiklet Kulübü , Rüzgarın İzinde Serkan Söğüt'ün Eylul -2013 te yaptığı Nordkapp gezi sunumuna Antalya'da bulunan tüm motosiklet sevdalılarını davet ederek ev sahipliği yaptı.. keyifli bir sunum oldu paylaşmak istedim...
https://www.facebook.com/ruzgarinizinde...
Üyesi bulunduğumuz Akdeniz Motosiklet Kulübü/Antalya hemen hemen her hafta sonu 20-25 motorsiklet katılımlı yaptığımız gezi fotoğraflarımızı sizlerle paylaşmak istedim... senede 1-2 kez uzun yol olarak yaptığımız festival katılım fotoğraflarımızı da zamanı gelince paylaşmak isterim...
Değerli Karavancı ve doğa sever dostlar,
2007 yılında kurulan Derneğimiz 2011-2013 dönemi olağan Genel Kurulu' nu Karavanlarla kalabileceğiiz Sarısu C Tipi mesire yerinde Mersin,Alanya,Antalya 'da ikamet eden üyelerimizin çoğunun katılımı ile zevkli bir hafta sonu tatili yaparak...
Enver Dede'ye katılıyorum .. Genç Milletvekili misi kampı açılışı sonrasında program dışı olmasına rağmen bize vakit ayırıp sohbet etmişti. Önem verip konularımızı Meclise taşımayı başaran Başkanımız Erdal bey'le bu buluşmayı yaptıkları için minnettarız.
Her ikisine de teşekkür eder başarılar...
Ynt: Çöl Kartalı'nın Kültür Ve Sanat Turları, Gezileri Ve Resim Sergileri
Merhaba , Bülent & Yeşim Misi kampında tesadüfen aynı parseli paylaşmamızla :D tanıdık sizleri.. Samimi ve esprili halinizle . Müzikle ilgilendiğinizi öğrenmiştik ama dinleme fırsatını bulamamıştık. Resimlerinizi...
Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013
Açılışa Enver dede.nin karavanı ile gittik , bize ayrılan özel yerde( :D :D ) çadırımızla kaldık.... Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederiz.. Heyecanınız ve samimiyetiniz hiç bitmesin.Herşey çok güzeldi. Başarılarınız daim olsun.
Darısı biz...
Ynt: 2. Antalya Karavan Şenliği (15-18 Ekim 2013)
2. Antalya Kamp ve Karavan Şenliğimize katılan tüm Karavancı dostlarımıza ve Ukkf Başkanımızın sürpriz plaketine teşekkürlerimle anı resimlerimizi sizlerle paylaşmak isterim... Tekrarında görüşmek dileğimizle sevgiyle kalın . ...
Leyla...
Evettt.... Şenliğimiz yarın başlıyor. Karavan duayeni Sn. Koray Tezcan, Ukkf Başkanı Sn. Erdal Ötügen ve Başkan Yard. Sn. Ali Demirkol ile 1 gün önce gelip karavancı dostlarımızı karşılayacağız.... Tüm Karavancı dostlarımızn bayramı...
Antalya' mızda Sivil toplum Kuruluşu olarak faydalı adımlar atmak , karavancı dostlarımızı biraraya getirip karavancılık keyfini paylaşmak adına yaptığımız 1 nci etkinliğimizde yaptığım röportajı sizlerle paylaşmak istedim...
http://www.masculine.gen.tr/masculine.html 64 ve 65...
Canlı müzik ilk şenliğimizde de süpriz olmuştu bize ;) gerçekten bu sefer de bilmiyorum varmı .... her duruma karşı biz hazırlıklıyız gitar ve saz var karavancı dostlarımızda getirecekler.. Enver dede iyiki hatırlattın bu sefer...
Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013
Evet gerçekten sevindirici haber ... Kısmet olursa 27.10 de ordayız...
Haklısınız darısı İstanbul ,Ankara ve Antalya'mıza ... Bu arada Antalya belediye başkanı ile yaptığımız Sarısu projesi ile gelişmeleri haber ve duyurulardan sizlere...
Telefonla aldığımız bilgilere göre şimdilik etkinlik katılım listesi ; Güncellll ;) :)
Karavanlı Karavansız
1-M.Baykal 1- Seda ve eşi .
2-Cengiz Kaya...
Karavancı dostlarımız ; şimdiye kadar karavan rally 'si olarak hep kamp alanlarında beraber olmuştuk biz ilk defa 2011 yılında değişik bir yerde olsun doğa ile birlikte olalımdan hareket ettik Antalya'da buna müsaitti. Araştırmalarımız...