Arama sonuçlarınız

1. abtarim

Yeni Grand Vitara'ya kıyılır, LPG takılır mı ?

Ynt: Yeni Grand Vitara'ya kıyılır, LPG takılır mı ? 118 Km. sonunda tankı fulledim ve 16 Lt. LGP aldı. Buna göre sonuç: 100 Km. Şehir İçi Tüketim : 13,5 Lt. LPG 1 Lt LPG Fiyatı (Eskişehir) : 2,3 TL 100 Km. Şehir İçi Tüketim Bedeli : 31,5 TL Yorumlarınızı bekliyorum...

2. abtarim

Carbon Vinyl Kapladım Yorumlarınızı Bekliyorum

Ynt: Carbon Vinyl Kapladım Yorumlarınızı Bekliyorum Estağfurullah teveccühünüz... Yıllardır özlemini çektiğim bir araca en sonunda sahip olunca böyle oluyor işte insan. Açıkçası motor, yürüyen, elektrik v.b. aracın ustalık gerektiren işler haricindekiler ve özellikle görünüm güzelleştirme...
  3. abtarim

Ynt: Yeni Grand Vitara'ya kıyılır, LPG takılır mı ? Teleflex GFI montajını 2.100 TL maliyetle yaptırdım. Montaj hemen hemen iki tam gün sürdü. Uzamasının baş müsebbibi emme manifoldu. Teleflex GFI montajını yaparken emme manifoldunu sökmeleri gerekiyor. Bu durum montaj süresini uzatmasının...

4. abtarim

Çiçeği burnunda 2009 Grand Vitara 2.0 aracımı LPG montajı için bu gün Teleflex GFI servisine bıraktım ve çevremden LPG hakkında aldığım tavsiyeler : "Aslan besleyen, yemini hazırlar...", "Bunlar magnezyum supap, 30.000 km sonra motoru kucağına alırsın...", "Yahu nasıl kıyıp LPG takarsın..." v.s...
  5. abtarim

Ynt: Carbon Vinyl Kapladım Yorumlarınızı Bekliyorum Orijinalinden daha güzel göründüğü kesin :) ...

6. abtarim

Ynt: Carbon Vinyl Kapladım Yorumlarınızı Bekliyorum Hazır havalar sıcakken görelim bakalım, ne olacaksa yakın zamanda olsun. Yoksa bu görüntünün kaybolmasına dayanamam... Aslında internette derinlemesine araştırınca gerçek karbon fiber kaplamanın (kumaş+epoxy) nasıl yapıldığını öğrendim...

7. abtarim

Ynt: Carbon Vinyl Kapladım Yorumlarınızı Bekliyorum Kaplama malzemesi olarak 3M markasını kullandım. Yüzeyi kabartmalı olduğu için orijinal bir görüntüsü var. Nereden bulduğuma gelince: Öncelikli olarak e-bay ve gittigidiyor'dan araştırdım. e-bay'deki ürünlere kargo ücreti de eklenince...
  8. abtarim

Ynt: Carbon Vinyl Kapladım Yorumlarınızı Bekliyorum
  9. abtarim

Ynt: Carbon Vinyl Kapladım Yorumlarınızı Bekliyorum Ve fotoğrafların devamı...

10. abtarim

Ynt: Carbon Vinyl Kapladım ... Montajlarını yarın sabah tamamlayıp, araç üstündeki fotoğraflarınıda koyacağım. Şimdiden değerli yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

11. abtarim

Arkadaşlar Grand Vitaramın ilk sahibinin parmağındaki bir yığın yüzük vites topuzunun kaplamasını epeyce çizmiş durumdaydı. Ben de Carbon Vinyl ile kaplamayı düşünüyordum. Ancaaak bu iş çok zevkliymiş, dur durak bilemedim... :)
  12. abtarim

Çok Acil Tavsiyeye İhtiyacım Var

Ynt: Çok Acil Tavsiyeye İhtiyacım Var İmdadıma öyle bir yetiştin ki Allah razı olsun. Hemen aradım Grand Otodan Ahmet Ustayla görüştüm. Yanlış anlamadıysam 2009'un ilk yarısından sonra 6 kalemede iyileştirme yapmışlar, 2009'u tavsiye etti. İnşallah pazartesi baktırmaya götüreceğim. Onayı verir...

13. abtarim

Çok Acil Tavsiyeye İhtiyacım Var

Arkadaşlar sonunda gözümü karartıp 66.000 Km. 2004 Vectramı sattım. Bu sabah Eskişehirden İstanbula geldim ve iki Grand Vitaraya baktım. 1. Araç : Grand Vitara JLX-AL AT, 2008 Model ve 20.000 Km., Hasar kaydı yok. Fiyat: 48.500 TL 2. Araç : Grand Vitara JLX-AL AT, 2009 Model ve 30.000 Km...
  14. abtarim

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Kenan Bey bu 1100 km boyunca uzun yol konforu nasıldı ? Ben de şu an Grand Vitara yeni kasasınının ikinci elini takip ediyorum. Açıkçası sedan aracımı satıp almayı planlıyorum. Grand Vitaranın arazi performansına diyecek yok ama aldıktan sonra da uzun yolda...
  15. abtarim

Turbosu Garantideyken 2 Kez, Garanti Bitiminde Bir Kez Daha Bozulan Vitara DDiS

Ynt: Turbosu Garantideyken 2 Kez, Garanti Bitiminde Bir Kez Daha Bozulan Vitara DDiS Öcelikle geçmiş olsun. Prostofly'ın dediklerine aynen katılıyorum. "Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun" u internetten de indirip inceleyebilirsiniz. Kesinlikle hakkınınızı kanuni yollardan aramanızı tavsiye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR