Arama sonuçlarınız

1. YEVGENI

Hiç Böyle Lada Gördünüz mü???

Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü??? 95 sonrası işinizi görür. 95 ile birlikte makine 1700 cc, aktarma 1994 sonu 1600'den itibaren 5 vites. 97 sonrası tek nokta enjektörlü. 2003 itibariyle aktarma daha da iyileştirilmiş ve 4 nokta enjektörlü. 2006 ve sonrası 8 nokta enjektör, 2-3 mm...

2. YEVGENI

WJ İle Keçiborlu Barajı Baraj Geçişimiz..

Ynt: WJ İle Keçiborlu Barajı Baraj Geçişimiz.. O çamur tipi her marka ve cinste araç ve lastiği yutar. Çamur lastiği bile anında kabak lastik kıvamına geliyor..
  3. YEVGENI

Lada Niva Lastik Önerisi?

Ynt: Lada Niva Lastik Önerisi? Bilmiyorum. Eğer sadece kış lastiği ise istediğin bir çok markada uygun ebatta alternatif olmalı. Araziye de girersin diye BFG demiştim, ama asfaltta desen o kadar dert değil..

4. YEVGENI

Ynt: Lada Niva Lastik Önerisi? 4 tane 15" cant alacan..
  5. YEVGENI

Ynt: Lada Niva Lastik Önerisi? Bahsettiğim ölçünün uygulanmış hali, cant offset..

6. YEVGENI

Ynt: Lada Niva Lastik Önerisi? Standart cant 16"..

7. YEVGENI

Ynt: Lada Niva Lastik Önerisi? 16" değil ama 15" cant için ölçü var. 215/75 R 15 Bu ebadı çevirir..
  8. YEVGENI

Ynt: Lada Niva Lastik Önerisi? Her sert hamur gibi (ki OK144 sertten de öte tam bir kütüktür) asfaltta frenlemede (özellikle ıslak zeminde) dikkatli olmak gerekir. Gerçi uzun süre kullandım (asfalt+arazi) aracın kıçını başını kaydırmamayı becerdim ama yine de güven vermez..
  9. YEVGENI

Ynt: Lada Niva Lastik Önerisi? Ebat bu değil ama lastik bu evet. Ciddi çamura girmediğin sürece sana bir çok koşulda hizmet eder..

10. YEVGENI

Ynt: Lada Niva Lastik Önerisi? Bizimkilerden biri 15" canta BF Goodrich TA bulmuştu uygun ebat. Aslında tam senin ihtiyaçlarını karşılar..

11. YEVGENI

Ynt: Lada Niva Lastik Önerisi? Fabrika lastiği sizin orada kışın rahat iş görür. Volkan OK144 kullanıyor ve sürekli dağda, dolayısıyla OK da kullanabilirsin ama serttir çok. Bende Kumho 834 MT var, fiyatına göre iyice, ebat 205/80/16, offset cant üzerinde. Karda ne yapar bilmiyorum, yağmasını...
  12. YEVGENI

4x2&4x4 NİVA

Ynt: 4x2&4x4 NİVA Dursun Usta da yanıtlayacaktır lakin araya gireyim. Niva vitesleri kemikli, Vitara otomobil kıvamında. Niva sürekli 4 çeker sebebiyle daha az kıvrak, Vitara kıvrak. Vitara ile araziye girdim (ortalama, sert zemin karışık). Niva kullanıyor olmama rağmen yükseltme kitli...

13. YEVGENI

Rusya'da Chevy Niva ile Normal Niva Bakım Maliyet Karşılaştırması

Ynt: Rusya'da Chevy Niva ile Normal Niva Bakım Maliyet Karşılaştırması Chevy Niva'nın en çok çalınan araçlardan biri olma sebeplerinden (Rusya'da)..
  14. YEVGENI

Lada Niva - Ön Aks Sorunu Hakkında.?

Ynt: Lada Niva - Ön Aks Sorunu Hakkında.? Yükseltince ön aks açısı değişiyor. Ön diferansiyeli aşağı alınca (küçük bir ayar) sorun kalmıyor. Bu işin gurusu Reis28 mahlaslı Dursun Usta, detaylı bilgi verecektir. Kilit ise şöyle, KanurUslu mahlaslı Kaner (kendisi yetkili servis aynı zamanda)...
  15. YEVGENI

Niva (LSD) Kilitli Diferansiyel Montajı

Ynt: Niva (LSD) Kilitli Diferansiyel Montajı Örneklemek gerekirse, Niva'yı yandan kanala yatırdınız, içerideki lastikler dönmez, havada kalan diğerleri döner. Ön ve arka diferansiyel tutunan ama güç aktarılmayan kanaldaki lastikler sebebiyle boştaki lastikleri çevirir. Yani araç viraj almaya...

16. YEVGENI

Niva (LSD) Kilitli Diferansiyel Montajı

Ynt: Niva (LSD) Kilitli Diferansiyel Montajı Bahsettiğiniz orta diferansiyel kilidi. Sürekli 4 çeker araçlarda mecburen vardır (gücü öne ve arkaya uygun oranlarda dağıtmak için, misal Niva teorik olarak öne %40, arkaya %60 güç aktarır). Orta diferansiyeli kilitlediğinizde ön ve arka şaftları...
  17. YEVGENI

JIMNY HAKKINDA

Ynt: JIMNY HAKKINDA Arazide dolanmak caddede dolanmaktan daha keyifli (bana göre). Bu durumda öncelikle amcanızın XJ ile arazide dolanın bir süre, caddeden daha fazla keyif aldığınızı düşünürseniz ona göre karanızı verirsiniz. Benim tek aracım 4 ceker. Şehir içinde, uzun yolda, arazide aynı...
  18. YEVGENI

JIMNY HAKKINDA

Ynt: JIMNY HAKKINDA Fiyatlar hakkında bir bilgim yok. Suzukilerinde muhtelif revizyonlar yapan arkadaşlar sağlıklı bilgi vereceklerdir..

19. YEVGENI

JIMNY HAKKINDA

Ynt: JIMNY HAKKINDA Eklemeliyim, sahibi aracı bu haliyle günlük araç olarak kullanıyor ve İstanbul'da her gün kilometrelerce yol da tepiyor..
  20. YEVGENI

JIMNY HAKKINDA

Ynt: JIMNY HAKKINDA Arazide bazı revizyonlar gerekli. Hele ki, amcanızın XJ'sinin peşinden gideceğinizi de düşünürsek gerekli ekipmanı Jimny'ye yüklemek gerekir. Sabit kilit için normal reflekslerinizi değiştirmeniz gerekiyor o kadar. Kilit takmanız şart değil ama aracın yeteneklerinin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri