Arama sonuçlarınız

1. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Studebaker 4x4 Pickup..

2. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Buyrun devam edin, benden pas..
  3. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Foden C Type Steam Wagon..

4. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Anadol A6 Böcek..
  5. YEVGENI

Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları Onur'un eski Vitara, Şahin Deresi, Kaz Dağları..

6. YEVGENI

Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?

Ynt: Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? Gerçek fiyat kasko değeriyle eşdeğerdir. Bakarken buna dikkat edin, yeterli olur. Gerisi teferruat. Bu bütçeyle de 2003 ve üzeri bulabilmeniz lazım..

7. YEVGENI

Lada Niva Hakkında Yardım Lütfen

Ynt: Lada Niva Hakkında Yardım Lütfen Suzuki. SJ, Vitara, ne bulursan (bu bütçe dahilinde tavsiyem budur)..
  8. YEVGENI

Niva İçin OK144 Dışında Arazi Lastiği ?..

Ynt: Niva İçin OK144 Dışında Arazi Lastiği ?.. Lastiğin hamuru sert. Kazık fren sevmiyor ıslak zeminde. Ani bir şekilde debriyaj ve freni aynı anda köklerseniz tutunamayabilir. OK144 ile bir düstur edindim, durmaya yakın ana dek debriyajsız dolayısıyla aracı boşa almadan frenliyorum, sorun...
  9. YEVGENI

Niva İçin OK144 Dışında Arazi Lastiği ?..

Ynt: Niva İçin OK144 Dışında Arazi Lastiği ?.. Aracı yükseltip, küçük çamurluk ağzı rötüşları yapmadan takabileceğiniz tek uygun ebat çamur lastiği Lassa OK144. Offset cant takıp yükseltmeden devam etmek isterseniz, küçük çamurluk rötuşları ve yine OK144. Yükseltip, offset 6/16 (ya da 6.5/16)...

10. YEVGENI

İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009)

Ynt: İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009) Oradan 2 kez inmiştik önceki yıllarda. Bu yıl çıkmaya niyetlendik. Lakin aşağıya yakın bir virajda zeminden taş sökülmüş, yağış yüzünden değil, birileri uğraşıp dekorasyon vs amaçlı taş çıkarmışlar. Yer...

11. YEVGENI

İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009)

Ynt: İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009) İyiyim, teşekkür ederim. Bu arada Erdal Beyler son demleri yakalamışlar. Mayıs-Haziran itibariyle güze kadar ciddi toz toprak. Zaten yangın mevsimi başlıyor ya da başladı..
  12. YEVGENI

Ynt: İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009) Nejat Abi, o bölüm senin bahsettiğin yer değil..

13. YEVGENI

Bir Dijital Makineyle Kaç Poz Çekildiğini Nasıl Anlarız?

Ynt: Bir Dijital Makineyle Kaç Poz Çekildiğini Nasıl Anlarız? Görünüşe göre 2 yıllık kullanımda 22.942'lik bir değerle yarı ömrünü doldurmuşuz fotograf cihazının. PreviewExtractor faideli oldu, teşekkürler..
  14. YEVGENI

Ynt: İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009) Şahmehmet'e yukarıdan mı indiniz?
  15. YEVGENI

Lada Niva Sürekli Dörtçeker mi ?

Ynt: Lada Niva Sürekli Dörtçeker mi ? 1997'den itibaren tek nokta enjektörlü, normal direksiyon. 2003'ten itibaren 4 nokta enjeksiyon, normal direksiyon. 2006'dan itibaren 8 nokta enjeksiyon, normal direksiyon, görece kalınlaştırılmış ve güçlendirilmiş aktarma organları. 2008'den itibaren...

16. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap 8.1 litre, V8 diyelim. Hatta üreticisinin 1. Dünya Savaşı'ndan beri (hemen hemen 1 yüzyıldır) askeri araç ürettiğini belirtelim..
  17. YEVGENI

Niva'lar Kaz Dağlarında (23 Nisan 2009)

Ynt: Niva'lar Kaz Dağlarında (23 Nisan 2009) Gezinin rotaları http://www.nivatr.com/rotalar/kazrotasi2009.zip linkinden indirilebilir..
  18. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Normalde hiçbirini bilmiyorum. Google'dan araştırıp buluyorum. Bu da öyle oldu..

19. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap UAZ Simbir..
  20. YEVGENI

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Sorusu olan varsa devam edebilir..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri