Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Doğu Karadeniz Turumuz (1-9 Temmuz 2011)
Doğa olarak bende sanmıyorum başka yerlerin bu derece tatmin edeceğini.
İlk tatil fırsatımda yine karadeizi düşünüyorum.
O güzelliklere bir sefer yetmez :)
Ynt: Atv Tavsiyesi
Arkadaşlar, acayip bi şekilde ATV ye merak salmış bir durumdayım
Sapancada yazlıkda kullanmak için keseme göre bişey almak istiyorum ama çokda kararsız durumdayım.
KArarsız olduğum durumlar;
1- Öncelikle limitim max 3000TL (biliyorum çok az ama malesef imkanlar..)
2-...
Ynt: ATV alırken dikkat
Arkadaşlar, acayip bi şekilde ATV ye merak salmış bir durumdayım :)
Sapancada yazlıkda kullanmak için keseme göre bişey almak istiyorum ama çokda kararsız durumdayım.
KArarsız olduğum durumlar;
1- Öncelikle limitim max 3000TL
2- Arazide kullanacağımdan beni yolda...
Ayder de Yukarı Kavron yaylasından yukarıya doğru küçük bir tırmanış yapıyorsunuz.
Karadenize gidipte burayı görmeden hatta bu suya girmeden hatta o sudan içmeden dönülmez.
Bu güzel siteninde asıl amacıda budur zaten, herkesin yiyip içtiği kendine gezip gördükleri tüm üyelere :)
Merhaba arkadaşlar.
Geçenlerde bir arkadaşımda ilgimi çeken bir ürün gördüm.
Kendisi teknik servisde işi gereği pratik amaçla kullanıyormuş.
Benimde aklıma kamplarda ateş yakmada zorlandığımız günler geldi (nemli dal parçaları)
ve bu küçük şirin aleti zoraki kendime hediye ettirdim :)
Oldukca...
Ynt: İnsan Günde Kaç Km.Yürüyebilir.?
Herkese merhaba,
Bende ayrı bir konudan bir katkıda bulunacağım.
US. personeli ile Ö.kuvetler, SAT, SAS ve SAR ların intikalleri konusunda aralarında uçurumlar vardır.
Çünkü onlar teknolojinin ve paranın madurlarıdır. Bir US. askerinin bizim kadar çok...
Tesekkur ederim. Bizlerde uzun zamandir hayalini kuruyorduk. Ama sonunda gerceklestirebildik :-)
O gole kadar gidip girmemezlik yapazdik. Suyun nede derece soguk oldugunu anlatmayacagim;-)
Herkesin hayatinda en az bir defa gidip gormesi gereken yer.