Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sonunda...
Evet sonunda onca zamandır ertelediğimiz (elde olmayan nedenlerden) doğu karadeniz turumuzu gerçekleştirdik.
Gördüğümüz o güzellikler karşısında elimizi denklanşörden bir türlü çekemedik :) ve sonucunda da 1000 civarından bir resim albümümüz oldu.
Bunlardan birazını paylaşabiliyorum...
Ynt: Kampda Yaptığınız Değişik Yemek Pişirme Şekilleri Neler ?
Arkadaşlar bunca güzel yemeklerden sonra şyle hazır ateşde varken tatlı bişeylerde yenmezmi:)
Gerçi sadece yemekten sonra değil kendi başınada hatta sabah kahvaltıdan sonrada yenilebilir.
Malzemeler;
1- Bir miktar köz
2-...
Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi
Resimlerde sanirim bir goz yanilgisi olusmskta. Kalem ile boyutlandirma acisi sanirim yaniltiyor. Son resme bakildiginda oldukca guzel gorulmekte.
Fiyatini ve temin etme durumunu ogrenebilirmiyiz
Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)
Teşekkür ederim Zafer bey, inşallah Allahdan bir mani çıkmaz ise oradayım.
Sabırsızlıkla bekliyorum.
Ynt: Dalgıçlar ve Anneleri :):):)
Askere gidene kadar hep serbest atlayışla uğraşdım. Bir yandan da dalış ilgimi çekiyordu fakat iç işleri bakanımız annemden bir türlü izin koparamadık.
Hatta şöyleki, dalış kursuna gidersem hakkını helal etmiyeceğini söylemiş idi.
Askere gider ikende bir...
Ynt: Motorlu Delta Kanat veya Paraşüt Aranıyor
Siteye çok fazla giriş yapamıyorum.
Bu nedenle aşağıda belirttiğim adresden bana ulaşabilirsiniz.
isasoydan1@gmail.com
Ynt: Doğu KARADENİZ Turu
Öncelikle paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
Uzun süredir bu sayfaya girmemişdim. Çünkü epeyce bekledim kimsen ses çıkamyınca bidahada bakmadım konu başlığına.
Temmuz başı gibide Karadeniz seyhatimize çıktık ve 8 gün içerisinde epey yer gördük.
Resimlerimi halen iş...