Arama sonuçlarınız

1. livan08

Sinop - Bartın Civarı Kamp Önerileriniz.?

Ynt: Sinop - Bartın Civarı Kamp Önerileriniz.? sinop martı kamping:(sinop havaalanı yanı akliman) işletme olarak saygılı ,güzl ve bu işi iyi yapan bir yer.ben konaklarken 3 tane yabancı karavan konaklıyordu ve hallerinden memnundular.elektrik,sıcak su ,wc,duş,çamaşırhane gibi imkanları...

2. livan08

Ynt: Sinop - Bartın Civarı Kamp Önerileriniz.? arkadaşlar yolculuğum dün itibari ile bitti.1700 km yol yaptım.Artvin-ordu-samsun-sinop-ayancık-cide-çakraz-amasra-inkumu-ayancık-bursa.sinop-ayancık-çakraz ve inkumunda çadır kurduk.güzel yerlerdi.artvine döndüğümde fotolarıda paylaşırım.
  3. livan08

Ynt: Sinop - Bartın Civarı Kamp Önerileriniz.? tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.martı kamping ve tezel ile görüştüm sanırım oralarda kalırız.

4. livan08

Selamlar.Eşimle birlikte yolculuğa çıkıcağız.Rotamız Sinop-Ayancık-Amasra(çakraz veya inkum)-Akçakoca(bolu).bu noktalarda bildiğiniz çadır atabileceğimiz güvenli yerler var mı?
  5. livan08

Karadeniz Kamp Hakkında Bazı Sorular Ve Paylaşımlar

Ynt: Karadeniz Kamp Hakkında Bazı Sorular Ve Paylaşımlar artvin merkeze 8km uzaklıkta (asfalt yol) kafkasör yaylası var.kafkasör dağ evleri diye bir işletme var.sahibi yavuz ince çadır atmanızda yer konusunda yardımcı olur.kahvaltı ve yemek ihtiyacınızı oradan karşılıyabilirsiniz.artvih/hopada...

6. livan08

Sivas Off-Road Grubu Ailecek Gezisi (30 Kasım 2009)

Ynt: Sivas Off-Road Grubu Ailecek Gezisi (30 Kasım 2009) teşekkürler şimdilik 1.kasa terios arıyorum

7. livan08

Karadeniz Gezisi (1-15 Ağustos 2009)

Ynt: Karadeniz Gezisi (1-15 Ağustos 2009) arif bey gezinizi çok beğendim.ta istanbul'dan kalkıp böyle güzel bir gezi yapıp bizlerel paylatığınız için teşşekkür ederim.eminim bir çok arkadaşada ön ayak olmuşsunuzdur.ben artvin ardanuçluyum.şuan borçkanın bir dağ köyünde(macahel gibi)...
  8. livan08

Sivas Off-Road Grubu Ailecek Gezisi (30 Kasım 2009)

Ynt: Sivas Off-Road Grubu Ailecek Gezisi (30 Kasım 2009) land çok güzel olmuş
  9. livan08

Unimog 1300 L Turbo 1982 Model

Ynt: Unimog 1300 L Turbo 1982 Model süperr

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes