Arama sonuçlarınız

1. fosilbulent

Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek sanırım bu link ilginizi çeker http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43536.0

2. fosilbulent

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010) 4x4 bir etkinlik Allah tekrarına erdirsin... Cumhuriyetimizide sonsuza dek yaşatsın...
  3. fosilbulent

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010) 26. dakika

4. fosilbulent

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) geçmiş olsun...
  5. fosilbulent

Defender 110 Ruhsatları Sorusu

Ynt: Defender 110 Ruhsatları Sorusu hususi yolcu nakli 11 kişi bende yazan ve çok rahat 1. köprüyü kullanıyorum çünki aksi çok saçma Q7 BMW x3 5 kullanıyorsa bende kullanırım. gelde anlat kimine kamyonet kimine binek yazınca yetkili evrakta yazana bakıp cezayı kesiyor kime derdini anlatacaksın

6. fosilbulent

Ynt: Defender 110 Ruhsatları Sorusu ruhsatta kamyonet yazdımı 1.köprüyü unutun gitsin....

7. fosilbulent

Ynt: Defender 110 Ruhsatları Sorusu Şirketimizin sigorta Danışmanından ; kasko sigortasında kişi sayısına göre ferdi kaza güvencesi yapıldığından kişi sayısı arttıkca ferdi kaza teminatı primide artacaktır. zorunlu trafik sigortasında 1+ 4 ten sonraki araçlar hususiden çıkıp (kamyonet...
  8. fosilbulent

Ynt: Defender 110 Ruhsatları Sorusu 4+ 1 olarak yazıyorlar binek araç sınıfına alıyorlar. Yanlız 10 kişi yazılan ruhsatlarda var kısas şudur diye duydum öne bakan koltukların her birini bir sayıyorlarmış. 3 arka 1 yan 1 şöför 5 kişi (4+1)
  9. fosilbulent

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) « Yanıtla #89 : Bugün 09:39:51 » Alıntı -------------------------------------------------------------------------------- 1- Esra Akeroğlu ( Renault) 2-...

10. fosilbulent

92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici

Ynt: 92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici teşekkürler... fakat nihayete kavuşamamış 2 ürün arıyorum platini ve meksefeyi kaldıran vede platinli sisteme adapte edilen yarın bakacağım lukasta bir iz üzerindeyiz bir kaç bağlantı ve bankalar caddesinde bir adres bir kişi daha 16 yıl...

11. fosilbulent

Yenisi olsaydı, hangi Defender'i alırdınız?

Ynt: Yenisi olsaydı, hangi Defender'i alırdınız? 3.5 v8 + Lpg sıralı (Lavato-BRC) tadından yenmez fakat bu gaz ayarı illet bişey, yeniden yapmaksa ben 300TDİ diyorum.
  12. fosilbulent

83 Model Benzinli 2.5 İngiliz 110 Hakkında

Ynt: 83 Model Benzinli 2.5 İngiliz 110 Hakkında Benzinde araç kesiklik yaşıyorsa gaz kesmek gibi çok kısa anlık platin........... açıklığını kontrol ettirin distrübitor içindeki burca mil adı her ne ise ona baktırın bir seyimli dönüş yapmasın bu ateşlemeyi dengesizleştirir buji ve en önemlisi...

13. fosilbulent

92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici

1- 92 model benzinli defender için elektronik ateşleyici arıyorum. Lukas mopar vespa gibi markalarda bir kaç ürün olduğunu duyduk nasıl temin edilir. orjinal bir parca varmıdır aksessuar kitapcıklarında rast gelen oldumu 2- 92 model benzinli defender için platinli sisteme eklenen ve ateşlemeyi...
  14. fosilbulent

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları teşekkürler....
  15. fosilbulent

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri 92-83 modele 40 bin harcamak tan çok çok iyidir keşke 3 yıl önce düşseydi bu dizeller :) alan hayrını görür benim tek derdim yakıt şu sıralar 400 krş altına düşsün lpg dizel fark etmez her yol 30 bini geçer 40 bin kavşağından döner keyif işi gerisi...

16. fosilbulent

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Doğaya Yakışan bir araç....
  17. fosilbulent

Yurtdışından "G" Getirmenin Yolu

Ynt: Yurtdışından "G" Getirmenin Yolu bu durum 3 ay kadar sürdü aracın turkiye için uygunluk belgesi istendi yanlız tüm evrakları ingilizce olduğundan turkçeye yeminli muşavir tercume burosu imzalı getirin dendi sonrada teknik üniversiteden bir rapor istendi vb. ayrıntıları çok bilmiyorum amma...
  18. fosilbulent

Ses İzalasyonu ve Boya Koruyucu Sistemler & Malzemeler

Ynt: Ses İzalasyonu ve Boya Koruyucu Sistemler & Malzemeler Arkası kendinden yapışkanlı bu tip yalıtım malzemelerini istanbul karaköy de perşembe pazarı diye bilinen caddede karaköy yönünden girince sağda şişhane yönünden girince solda ki bir çok arasokakta bulmak mümkündür. ilk gördüğünüz...

19. fosilbulent

Gezenbilir Üyelerine Adrenalin'den Özel İndirim!.

Ynt: Gezenbilir Üyelerine Adrenalin'den Özel İndirim!. Kış geliyor bot almak istiyorum indirim var bakırköy magazasında 39 numara ayakkabı yok hepsi 40 ve üstü. YANKI beyden rica ediyorum. İndirimi 39 larda görmeli... ufak tefek diye ezmeyelim :)
  20. fosilbulent

Kanama Durdurucu

Ynt: Kanama Durdurucu uygulamakta yürek ister fakat dediğiniz bu işlem galiba http://www.dailymotion.com/video/x5q507_celox-emergency-hemostatic-agent_tech

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

SON KONULAR

Geri