Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010)
4x4 bir etkinlik Allah tekrarına erdirsin... Cumhuriyetimizide sonsuza dek yaşatsın...
Ynt: Defender 110 Ruhsatları Sorusu
4+ 1 olarak yazıyorlar binek araç sınıfına alıyorlar. Yanlız 10 kişi yazılan ruhsatlarda var kısas şudur diye duydum öne bakan koltukların her birini bir sayıyorlarmış. 3 arka 1 yan 1 şöför 5 kişi (4+1)
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)
« Yanıtla #89 : Bugün 09:39:51 » Alıntı
--------------------------------------------------------------------------------
1- Esra Akeroğlu ( Renault)
2-...
Ynt: 92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici
teşekkürler... fakat nihayete kavuşamamış 2 ürün arıyorum platini ve meksefeyi kaldıran vede platinli sisteme adapte edilen yarın bakacağım lukasta bir iz üzerindeyiz bir kaç bağlantı ve bankalar caddesinde bir adres bir kişi daha 16 yıl...
Ynt: Yenisi olsaydı, hangi Defender'i alırdınız?
3.5 v8 + Lpg sıralı (Lavato-BRC) tadından yenmez fakat bu gaz ayarı illet bişey, yeniden yapmaksa ben 300TDİ diyorum.
Ynt: 83 Model Benzinli 2.5 İngiliz 110 Hakkında
Benzinde araç kesiklik yaşıyorsa gaz kesmek gibi çok kısa anlık platin........... açıklığını kontrol ettirin distrübitor içindeki burca mil adı her ne ise ona baktırın bir seyimli dönüş yapmasın bu ateşlemeyi dengesizleştirir buji ve en önemlisi...
1- 92 model benzinli defender için elektronik ateşleyici arıyorum. Lukas mopar vespa gibi markalarda bir kaç ürün olduğunu duyduk nasıl temin edilir. orjinal bir parca varmıdır aksessuar kitapcıklarında rast gelen oldumu
2- 92 model benzinli defender için platinli sisteme eklenen ve ateşlemeyi...
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
92-83 modele 40 bin harcamak tan çok çok iyidir keşke 3 yıl önce düşseydi bu dizeller :) alan hayrını görür benim tek derdim yakıt şu sıralar 400 krş altına düşsün lpg dizel fark etmez her yol 30 bini geçer 40 bin kavşağından döner keyif işi gerisi...
Ynt: Yurtdışından "G" Getirmenin Yolu
bu durum 3 ay kadar sürdü aracın turkiye için uygunluk belgesi istendi yanlız tüm evrakları ingilizce olduğundan turkçeye yeminli muşavir tercume burosu imzalı getirin dendi sonrada teknik üniversiteden bir rapor istendi vb. ayrıntıları çok bilmiyorum amma...
Ynt: Ses İzalasyonu ve Boya Koruyucu Sistemler & Malzemeler
Arkası kendinden yapışkanlı bu tip yalıtım malzemelerini istanbul karaköy de perşembe pazarı diye bilinen caddede karaköy yönünden girince sağda şişhane yönünden girince solda ki bir çok arasokakta bulmak mümkündür. ilk gördüğünüz...
Ynt: Gezenbilir Üyelerine Adrenalin'den Özel İndirim!.
Kış geliyor bot almak istiyorum indirim var bakırköy magazasında 39 numara ayakkabı yok hepsi 40 ve üstü. YANKI beyden rica ediyorum. İndirimi 39 larda görmeli... ufak tefek diye ezmeyelim :)
Ynt: Kanama Durdurucu
uygulamakta yürek ister fakat dediğiniz bu işlem galiba
http://www.dailymotion.com/video/x5q507_celox-emergency-hemostatic-agent_tech