Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)
Murat bey İlginize ve alakanıza karşılık ne kadar teşekkür etsek azdır. Aramızda olamamasından dolayı üzüldüğümüz kişilerden biri oldunuz umarım seneye herşey daha güzel olacak Gezenbilir ailesi içinde 4. seferimizde...
güzel bir örnek :) bizim logo içinde kompozisyon olarak uygun belki bizim logo arma gibi olması sebebiyle sıkışır dağıtırız bayrak kollara gezenbilir arması gögüse araç logoları sağ kola resim ve yazılar arkaya gibi
son logo bu idi genel katılım için araç logosuz araçlar için kendi amblemlerinde hazırlanmış logolar olacak boyutlar konusunda arka sağ ve sol camda ve en arka kapı sağ ve solunda yer belirlene bilir tahmini logo boyutu...
Tarık , yine tam gaz ve tam hazır nazır bir haldesin kaldı 14 gün bakalım bu günlere neler sığdıracaksın ilgiyle takip ediyorum :) bravo kardeşim eline sağlık çok güzel olmuş KIRAT ın...
tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Sizler gibi abilerimizin dostlarımızın bizi desteklemesi bizi daha da heycanlandırıyor evet son günler kaldı 2 hafta, katılamayacak olmanız bizi üzüyor amma inşallah seneye...
Listenin son şekli budur. Lütfen hafta sonu düşünerek son kararlarımızı verelim ona göre bizde artık yolumuza çıkmak için son hazırlıkları tamamlayalım....
Katılımcı Listesi (Güncel)
İSTANBUL
1-Bülent DEMİR...
t-short için benim kullandığım severek giydiğim bir model var bunu karadenize nasıl uydururuz bilmiyorum amma fikir verir
can ın son kararı benide üzdü fakat amaç gezmekse araç sayısı çokta önemli değil araçları birleştirip maliyetleri kısmakta bir yöntemdir. Yozgat Ahmet ile araçları birleştirmeyi planlıyoruz bu bir alternatif plan tek...
bir garip aptalca diyebilceğim şekilde hafta sonumdan oldun 2 salak adam yüzünden (afedersiniz) içime öyle oturduki bu buluşmayı üzun zamandır bekliyordum ve her şeyimi hazırlamıştım bagajıma böyle olmamalıydı. seneye...
orhan abi iyi dileklerin için teşekkür ederiz. Aladağ da festivalde bulunacaklarla kısmetse görüşeceğiz zaten.
(bir aksilik olmaz ise ben yola işlerimin yoğunluğu sebebiyle cumartesi akşam üstü çıkıcam, cumartesi...