Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?
Birçok kez Sırbistan ve Makedonyada araba kullandım. Herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Herkesin gönül rahatlığıyla gitmesini söyleyebilirim.
Ynt: Italya'dan vize alma ihtimali hakkinda
1 yıllık schengen'im var ve üzerime kayıtlı gözüken hiç birşeyim yok ayrıca hesap ekstreside vermeden aldım
Ynt: [kemav] Duyuru - Kültür ve Doğa Sporları Şenliği Tarih Değişikliği
Doğa sporlarından anlamayan, bu işi sadece yaptım demek için yapan güzel memleketimin ''büyükleri'' 2 şenlik yapmamak için hala direniyorlar. Eskiden Mayısta yapılan ve doğa sporlarına uygun olan hava koşullarını ne yazık...
Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ
Hayatımdaki ilk yurtdışı seyahatini Danimarkaya yapmıştım babamla daha 11 yaşındaydım ve inanın o yaşlarımda bile hayran kalmıştım Danimarkaya ve gitme sebebim ise en güzeliydi Galatasaray - Arsenal maçı için orada bulunmuştum. Şuan düşünüyorumda tam bir nostalji. Hatta...
Ynt: LR Discovery 2 TD5 bakım nasıl yapılmalı ?
Şenol ağabey;
Telsiz için en doğrusu tabi eğer mıknatıslı anten bence. Ön panele montaj yapıp anten kablosunu paspasın altından gizleyerek bagajın üstündeki lastiğin içinden geçirerek arkaya kadar kabloyu uzatabilir mıknatıslı antenide oraya...
Ynt: jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir
Saygi duyarim ta ki dinamo ya kadar. 40 beygir arttirabilor misiniz makinayi? bunlari yaptiginizda en fazla 8 beygir fark eder.
Ynt: jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir
Her eşşeğin bir yük haddi vardır. O yüzden yok şu takılınca yok bu takılınca efendime söylelyim şöyle artar denilmesine kulak asmayın. 2 tane Jimny eskittim. eğer performansı memnun etmiyorsa ya araç değiştirin yada olduğuyla...
1.Gün
Sırt çantaları hazırlandıktan sonra soluğu İstanbul Büyük otogarında aldık. Akiam saat 19.00 otobüsü biletimizi aldıktan sonra saat 22.30 civarında İpsala gümrük kapısına geldik. Burada pasaport işlemlerimizi yaptırdıktan sonra Yunanistan'ın KIPI gümrük kapısından Yunanistan'a giriş...
Ynt: LAND ROVER CEP TELEFONU
Degerli arkadaslar bu cihazi 2.000TL ye almistim fakat tekrar yurt disina gidecegim icin satiyorim cunku oradan yeni modelini alma sansim var bu nedenle fiyat 1.200TL ye indi.
Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI
Yazıma önce ÇÜŞ diyerek başlamak istiyorum. Doğu kökenliden alışveriş yapma yazılmış ve desteklenmiş. Ben bu kadar şovenist bir fikri savunulmasına anlam veremiyorum. Oldu olacak Fırat sınır olsun ötesindekiler de...
Burakla yazışıyorduk zaten
01- Cenk SARIKAYA
02- Burak Dokur
03- Sedat Açıl
04- Mehmet Can AKYILDIZ
Ankarada ki ''yasaklanan'' kutlamalara gitme ihtimalim var gitmezsem yine kortejde olacağım.
Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI
Teröre lanet mi?
Hangi terör? yada hangi lanet?
Şehitlerin kelle olduğu. Teröristlerin Sayın, komutanların terörist olduğu, Suriye'de özgür suriye ordusu denilen teröristlerin desteklendiği ve kardeş Suriye halkına...