Arama sonuçlarınız

1. Jimny_Mehmet

Yurt Çapındaki Şenlikler ve Festivaller Hakkında Yardım?

Arkadaşlar merhabalar bildiğiniz üzere ben Aydınlık Gazetesinde çalışıyorum. Bu yaz için kafamda düşündüğüm projeyi hayata geçiriyorum ve hem Ulusal Kanal da program olarak hemde Aydınlıkta tam sayfa olarak festival ve şenlik haberleri ve programları yapacağım. Sizinde bildiğiniz, Televizyonda...

2. Jimny_Mehmet

1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat

Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat baya bir vakit geçti ancak daha yeni cevaplayabiliyorum :) evet santralde araç :)
  3. Jimny_Mehmet

39 Yıl Önce Solan Güller.

Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan

4. Jimny_Mehmet

Defender Ön Göğüs

Ynt: Defender Ön Göğüs yarın geri dönüş sağlayacağım size.
  5. Jimny_Mehmet

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi FMV Işık----Ana, ilk, ortai lise İstanbul Bilgi Üniversitesi----Lisans

6. Jimny_Mehmet

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? e iki tanesi fazla geliyodu bide Range Rover var ikiside külfet oluyodu birini yolladık : ) ama çokta güzel keyifli anıların geçti bu arabada yinede satarken gözlerim dolmadı değil. : ((

7. Jimny_Mehmet

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
  8. Jimny_Mehmet

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' ahh şu işler güçler yoğun olmasaydı öylesine gelmek istersim ki...
  9. Jimny_Mehmet

4 adet 6.5 inch Ofsetli Off road jantı

Ynt: 4 adet 6.5 inch Ofsetli Off road jantı güncel fiyat : 350 TL

10. Jimny_Mehmet

5 Aralık 2010 Pazar günü Ayazağa gezisi hazırlığı

Ynt: 5 Aralık 2010 Pazar günü Ayazağa gezisi hazırlığı yarın okulda etüdüm çıktı gezi iptal....

11. Jimny_Mehmet

Ynt: 5 Aralık 2010 Pazar günü Ayazağa gezisi hazırlığı karma derken? yani normal gezi : ) markasız
  12. Jimny_Mehmet

Arkadaşlar malumunuz bu hafta suzukici arkadaşlarımızın gezisi var bende çok özendim : ) bizlerde bir gezi düzenleyelim dedim. Ayazağa bahçeköy çevresinde ufak çaplı gezi ve kirazlıbentlerde piknik yapalım dedim ne dersiniZ? listeyi oluşturmaya başlayalım kesin liste ve program cumartesi günü...

13. Jimny_Mehmet

17 Yıl Önce Bugün Madımak

Ynt: 17 Yıl Önce Bugün Madımak Düzeltme yapmak istedim Ergenekon demeyelim. SÖZDE ERGENEKON. diyelim ve Türkiyedeki bu faili meçhul saldırı ve suikastlerin arkasında kimlerin olduğu çok açık. ABD, Super Nato, Türkiyedeki gladyo ve mayrokrasi(Mafya Tarikat derin devleti) dir gerçi bu gizli...
  14. Jimny_Mehmet

Istanbul da Suzuki usta tavsiyesi

Ynt: Istanbul da Suzuki usta tavsiyesi nesim usta derim atatürk oto san. 2 kısım 21 sokak 713 numara maslak ist 0535 971 85 82
  15. Jimny_Mehmet

4x4 suzuki vitara veya jimny aranıyor

Ynt: 4x4 suzuki vitara veya jimny aranıyor 2007 model 50 binde mavi bir jimny im var bu hafta muayenesini yaptıracağım haftayada satışa çıkaracağım...

16. Jimny_Mehmet

Polis Memuru

Ynt: Polis Memuru ben biraz işim gereği çoğu polis arkadaşta puxing telsizlerden var ve bunu kullanmak daha mantıklı çünkü emniyetteki eski aselsanlar son demlerini yaşıyor ve bozulduğunda veya kaybolduğunda ise memura soruşturma açılıyor bence en mantıklısını yapmışınız
  17. Jimny_Mehmet

DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor''

Ynt: DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor'' Nesim usta maslak 2.kısım 21.sok 973 no
  18. Jimny_Mehmet

4 adet 6.5 inch Ofsetli Off road jantı

Ynt: 4 adet 6.5 inch Ofsetli Off road jantı GÜNCEL

19. Jimny_Mehmet

Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler

Ynt: Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler Bayram abi piyasaya yine süper bir ürün kazandırdın. senin sayende uygun fiyatlı ve kaliteli bir vince sahip oluyoruz çok teşekkür ederim....... Hayırlı işler....
  20. Jimny_Mehmet

10 Kasım Anısına ATATÜRK Belgeseli

Ynt: 10 Kasım Anısına ATATÜRK Belgeseli Tamamiyle orjinal, Atatürk'ün el yazıları ve Hakimiyet-i Milliye yazılarından alıntı yapılarak hazırlanmış bir belgeseldir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri