Arama sonuçlarınız

1. Jimny_Mehmet

Suzuki Samurai Arıyorum

Ynt: Suzuki Samurai Arıyorum Gündelik + off road mı yoksa sadece off road amaçlı mı?

2. Jimny_Mehmet

Defender Ön Göğüs

Ynt: Defender Ön Göğüs evet montajı istanbul içi soner abi yapıyo. şehir dışında herkes kendi imkanıyla : )
  3. Jimny_Mehmet

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52705.new#new arkadaşlar fiyatlarımız güncellenmiştir...

4. Jimny_Mehmet

Defender Ön Göğüs

Ynt: Defender Ön Göğüs Arkadaşlar fiyatar güncellenmiştir. Düğmesiz şekliyle üst parça alt parça ve montaj parçaları toplam fiyatı 350 TL Mehmet Can AKYILDIZ 0532 593 47 00
  5. Jimny_Mehmet

2004 2.0 Otomatik Grand Vitara Stop Lambası

Ynt: 2004 2.0 Otomatik Grand Vitara Stop Lambası 0532 593 47 00 bana ulaşırsanız yardımcı olabilirim...

6. Jimny_Mehmet

Sevdiğimiz meyhaneler...

Evet arkadaşlar muhhabet ile şenlenen sofralarımızı, genelde zevk alarak gittiğimiz mekanları burada paylaşalım... Bana göre şuanda istanbulda gidilecek tek yer Beyoğlundaki ''Krependeki İmroz'' meyhanesidir... sizce nereler...

7. Jimny_Mehmet

2008 Jimny ön sağ aks

Ynt: 2008 Jimny ön sağ aks yarın sizin için stoklara bakacağım...
  8. Jimny_Mehmet

Bütün Uzakdoğu Araçlarının 0 Yedek Parçaları

Ynt: Bütün Uzakdoğu Araçlarının 0 Yedek Parçaları güncel
  9. Jimny_Mehmet

Grup Vitamin

Hepimizin hatırlayacağı gibi bir zamanları kasıp kavuran ancak hala insanın aklına gelince neşelendiği şarkıları söyleyen Grup Vitamin.... gerçi biraz reklam olacak ama Vitamin selçuk dayım olur : ) 90ların en iyi reklam filmi müziği seçilen şarkı Takmayacaksın tak açacaksın...

10. Jimny_Mehmet

Galatasaray UEFA maç bileti...

Ynt: Galatasaray UEFA maç bileti... durumu çok temiz ilk günkü gibi özelden malinizi atarsanız fotoyu yollarım

11. Jimny_Mehmet

Galatasaray UEFA maç bileti...

Arkadaşlar bundan 10 sene önce babamla beraber Kopenhag'a Galatasaray - Arsenal UEFA finaline gitmiştik. ve bu muhteşem zaferin 10.yılında iki biletimden birini hayırlı bir işe kullanmak için satmaya karar verdim. Buram buram tarih ve kokan biletin fiyatı....... normalde paha biçilemez ancak...
  12. Jimny_Mehmet

Satılık Bfgoodrich Lastik Ve Jant

Ynt: Satılık Bfgoodrich Lastik Ve Jant bayram abim hayırlı satışlar...

13. Jimny_Mehmet

Araç kaplama ve döşeme

Ynt: Araç kaplama ve döşeme http://www.sertacotodoseme.com/ Buradan bakabilirsini...
  14. Jimny_Mehmet

6 Mayıs Sabaha Karşı . . .

Ynt: 6 Mayıs Sabaha Karşı . . .
  15. Jimny_Mehmet

Ahırkapı Hıdrellez Şenlikleri 5 Mayıs 2010

Ynt: Ahırkapı Hıdrellez Şenlikleri 5 Mayıs 2010 1- Hakan Bulu (xano) 2- Hakan Özkaya (kasif) 3- Mehmet Can AKYILDIZ (Mehmet_Can)

16. Jimny_Mehmet

1 Mayıs Kutlu Olsun

Ynt: 1 Mayıs Kutlu Olsun Forumda kutlamayı biraz geç yazıyorum ancak Dünya Proleteryasının Mücadele ve birlik günü 1 Mayıs Tüm Dünya Emekçilerine Kutlu olsun... Söz - Müzik : Sarper ÖZSAN http://www.youtube.com/watch?v=ac90A8Jchak
  17. Jimny_Mehmet

Erzincan Kemaliye Kamplı Off Road... (15-16 Mayıs 2010)

Kemaliye Uluslararası Doğa Sporları şenliği kapsamında herkesi kampımıza bekliyoruz. özellikle çevre illerden ve Tüm Türkiyeden katılım bekliyorum... irtibat: Mehmet Can AKYILDIZ 0532 593 47 00 Uploaded with ImageShack.us 01.Mehmet Can AKYILDIZ...................................1 Kişi
  18. Jimny_Mehmet

Super Swamper Off Road Lastikleri

Ynt: Super Swamper Off Road Lastikleri Biz yurtdışından tanesini 400USD + Kargo ile getirdik oda tanıdıklar vasıtasıyla ayrıca Türkiyeye girişi baya zor bir ürün.

19. Jimny_Mehmet

İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)

Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010) haldun babaa süpersin yine 2 hafta içinde benim Samurai'nin hayata dönüşünü kutlama gezisi yapalım yeni boya kaporta yaptım kendi ellerimle :) şimdi bide şu motoru yapılsun takla atmaya devamm....
  20. Jimny_Mehmet

Extreme Unimog

Ynt: Extreme Unimog hayırlı olsun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes