Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar
Igo'dan ziyada (kendileri muthiştir amma velakin Here varken...)
Here indirin
Türkiye haritasını indirin(500mb oto indirir)
Internetsiz özgürce kullanın (harita indirin)
Ve en önemli özelliği BEDAVA
Kullanan bilir eniştem bile sırf kullanmak için zamanında 1320 almıştı(lumia)
Şimdi...
Demek defender 110 ha?
Hayallerim hala süslemekte kendisi...
Konudan şaşmadan ufak bir bilgi sıkıştırayim şu köşeye
Kesinlikle benzinli motorlara bulaşmayın
V8 motorda aynı şekilde
Araç sürekli 4 çeker bu yüzden ş. içinde 30 kuruştan az yakmasını beklemeyin
Alacaksanız kesinlikle dizel
Ve...
Hocam hayırlı olsun
İsuzular sağlam araçlardır sizi üzmez. Ve karavan için uygundur alt kısımda bolca alan mevcut su atık depoları için. Hatta sahibinden.com da görmüştüm aracın içine atv sokuyorlardı 110.000 istiyordu. Çatıya 2 tane 2m2 lik güneş paneli 250+250 temiz kirli su deposu 3lü...
Biraz bütçeni aşıyor ama pazarlıkla alamayağacağın şey yok
1992 Land Rover Defender 110 2.5 TDI 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 218118526
Saf off-road aracıdır defenderler :)
Ve ek olarak off road modifiyeleri en çok bu araca yakışıyor[bence]
şimdi forumlarda araç tavsiye konularında...
@kgezer
Dün telefondan yazmıştım biraz kısa oldu bu gün bilgisayarı ele geçirebildim :) yani uzun uzun anlatabilirim :)
20.000₺ alacağınız bir arazi aracı biraz eski olacaktır elbet küçükler hemen hemen aynıdır samurai wrangler çakması gibidir görünüşü aynı sayılır aksamlarıda öyle tabi japon...
Merhaba,
Öncelikle belirtmek isterim ki bütçeniz makul ne fazla ne az. Alacağınız aracı sırf arazide kullanacaksınız ve ne fazla yakmasını nede az kaçmasını istemezsiniz elbet(ki bende alacak olsam istemem) şimdi önünüzde tabiri caiz ise hayvan kadar seçenek mevcut bunlar;
-Lada niva
Iki kapılı...
Merhabalar iyi forumlar,
Öncelikle seçtiginiz araç kore yapımı bir araç ama mercedes motoru kullanmakta herhalde bu konuda parça sıkıntısı olmayacaktır(Tuzlu olacak haliyle mercedes yani boru değil) ek olaraktan araziye çok düşkün olduğunuzu belli ediyorsunuz benim size önerim ya rodios (onun...
Merhabalar,
Şimdi devamlı yasamaktan bahsediyorsunuz ama bunun ikamegahı var bir devlet dairesinde adres verirlen sıkıntı çıkarması muhtemel. Hadi bunları geçtik elinizdeki bütçe en önemli şey devamlı kalacağınızdan dolayı küçük camper tarzı bir araç kattiyen olmaz.
Size en uygun çözüm şu;
Iveco...
Öncelikle hayırlı olsun hocam,
Ben bu modellerin 4×4 modellerinin (Özellikle panelvanlarının) türkiyede bulunduğunu bilmiyorum. MaaşALLAH temizlenmiş paklanmış birde beyaz olsa off-...
XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ynt: Off Road Aracı Yardım
Yada nostalji yap ve gidip lada niva al küçük ama iş görür hani derler ya bacak kadar boyu var türlü türlü huyu var diye o terime uyuyor.
Ynt: Satılık 4 Adet Defender
Of of of ateş ediyor resmen kara şimşek yanında halt yemiş :D. Param olsaydı alır kullanırdım(Ehliyette yok ama :))temiz araca benziyor iyi satışlar.
Ynt: Duster Niçin Satılır?
Eğer 4x2 ve boş paketse 4x4 dolu paket bütün aksesuarlarıyla birlikte almak için satılır.
En dolu paket ise tabiki yeni model için :D
Ynt: Transit Karavan Dönüşümü Yorumlarınız
Merhabalar;
Bak bak en sevdiğim araç ve en sevdiğim konu bir araya gelmiş çok sevindim. Aracınız jumbo model mi 15+1 mi. Şu anlık jumbo olduğunu varsayıyorum kapı sanırım evyenin arkasında kalıyor benim size tavsiyem evye mutfak ne varsa banyo/Wc ile...
Ynt: Ducato İçin Örneği Görülmemiş Bir Kurulum Düzeni
Aslında imkansız diye birşey yoktur ama,biraz abes kaçmamış mı ? Örnek olarak evli bir çift nasıl kalacak bu karavanda. Küsmüş gibi olacak :D. Eğer 13m3 model ise size tavsiyem camper yapmanız. Tabi karar sizin ama banyoyu oturma grubunu...