Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence;
En lüks: Sprinter,Crafter,Master
En ekonomik: J9,Ducato,Jumper
En performanslı: TRansit,J9
En geniş(ferah): Daily
Sent from my iPad using Tapatalk
Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları
Aslında Skoda Pick-up ada aynı sistem ile ortaya çok güzel şeyler çıkabilir.
Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları
Bence;
En lüks: Sprinter,Crafter,Master
En ekonomik: J9,Ducato,Jumper
En performanslı: TRansit,J9
İyi akşamlar gezebilir forumunun abileri/ablaları.
Öncelikle herkese merhaba. Birkaç gün yoktum. Malum Sınavlar vardı. Ama bir yandan da foruma ne yazayım diye düşünüyordum. Sonra 90 model panelvan transit görünce aklıma bir konu geldi;
Öncelikle etrafınızda bulunan...
Ynt: 2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..
Hayırlı olsun. Bana, göre fiyatı ve durumu iyi gibi. Masrafının fazla olmayacağın düşünüyorum.
Ynt: 91 Defender'la 86 Kapalı Kasa Suzuki Samurai Takası
Son birkaç şey daha yazayım. Öncelikle defender ile 5 kişi değil dolmuş(Biraz abartılı oldu ama)hattı bile işletebilirsiniz. Şu ana kadar(üye olmadan önceki zamanlarda)defenderden şikayetçi kimse görmedim.
İyi akşamlar.
Sent from my...
Ynt: 91 Defender'la 86 Kapalı Kasa Suzuki Samurai Takası
Suzukiyi daha önce hiç araştırmadım ama Aracın resminden çok uğraştığınız belli oluyor. Performansı hakkında da bir bilgim yok ama defender inde sizi üzeceğini zannetmem dediğim gibi defender bu. Adı yeter.
Ynt: Antalya'da bildiğiniz...
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Peki bu profillerden koçtaş banio gibi büyük marketlerde bulmam mümkün mü ? Fiyat hakkında bir bilginiz var mı ?
Yinede siz bilirsiniz mecnun abi. Yanlış yaşına göre güzel bir araç gibi gözüküyor. Defenderler benim gözümde çok iyi bir araç olduğu için büyütüyor olabilirim.
İyi akşamlar mecnun abi.
Benim önerim eğer defender 110 modelinin sw versiyonu ise bence takas yap. Ama sanırım 110 larda hidrolik direksiyon yoktu. Ama bence değer sonuçta 110 boru değil :D.
Edit: Telefondan girdiğim için resimleri görememiştim şimdi gördüm. Aracınız çok güzel ama defender da...
Ynt: Bitkisel Yağı Akaryakıt Olarak Kullanmak
Öncelikle iyi akşamlar mustafaak abi.
Bize bu gün geri dönüşüm konusunda bir slayt izlettiler. Bu slaytta 3 kereden fazla kullanılan kızartma yağlarının "BiyoDizel" adlı yakıtlara dönüştüğünü söylemişlerdi.
Geçen ay da bir haberde görmüştüm. Tır...
Öncelikle iyi akşamlar gezenbilir forumunun değerli abileri/ablaları.
Antalya da bildiğiniz demir profil kesen veya üreten(resmi aşağıda)bildiğiniz yer veya kişi var mı ?
Yanıtlarınız için teşekkürler.
Öncelikle iyi akşamlar gezenbilir forumunun değerli abileri/ablaları.
Şimdi sorum veya sorunumda diyebilirim şu;
Benim aklımda 4 tekeri ufak motoru olan tek kişilik bir taşıyıcı(Araba değil)yapmak vardı. Hatta konu açıp görüş ve düşüncelerinizi de almak istedim. Ama gelgelelim Oğuzhan3434 adlı...
Ynt: Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4
Öncelikle iyi akşamlar
YouTube deki "T3 camper" videolarını incelemenizi öneririm. Hayırlı olsun
Ynt: Bir sorum olacaktı ama..
Oğuzhan3434 abi fikrini çok beğendim dediğin şeyi yapmaya çalışacağım fikrin için teşekkürler. Yapım aşamalarını paylaşırım. Bu fikri uygulayan var mı forumda ?