Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bir sorum olacaktı ama..
Öncelikle görüş ve önerileriniz için teşekkür ederim. İlk olarak bu araçla trafiğe çıkmayı düşünmüyorum. Zaten yasak. Eğlencesine mahalle aralarında. Tali yollarda. Gibi gibi. Ama yani amacım eğlenmek. Ulaşımımı yürüyerek,bisikletle,otobüsle hallediyorum.
Ynt: (ilk Konum)fiat Ducato Tecrübem
Doğru söylüyorsunuz hazır Alınca keyfi çıkmıyor ama kendin yapınca onu kullanırken ne zorluklara katlandığını düşünüp onun keyfini çıkarabiliyorsun. Aslında araba kullanmayı bilmiyorum ama bir abi var o bana tali yolda öğreticekti ama daha zaman ayıramadı...
Öncelikle iyi akşamlar gezenbilir forumunun değerli abileri/ablaları ben aslında daha küçük olmama(14 yaşındayım)rağmen karavanlara gerçekten hastayım. Ama ne yazık ki ne yaşım ne de zamanım var. Aslında benim bir projem mevcut tek kişilik pratik 4 tekerlekli kabini olan küçük bir araba değilde...
Merhaba gezenbilir forumunun değerli abileri/ablaları. Bugün size servis aracım(okul servisi) olan crafter 2013 21+1 araç hakkındaki Görüşlerimi size aktaracağım.
Öncelikle araçın dış yapısı hakkında konuşmak istiyorum. Aracın tasarımı onu aerodinamik bir araç yapıyor hız konusunda bir...
Bi 6 yıl sonra bende bi karavan işine girmek istiyorum aslında şu an tek kişilik mobilet motorlu 4 tekerlekli bir araç üzerinde çalışıyorum ama mağlum sınavlar bayaa fazla o yüzden askıya almak zorunda kalmıştım neyse iyi akşamlar abi/amca.
Zevkler ve renkler tabi tartışılmaz mesela bana ne alırsan al parası benden deseler gider sıfır murat 124 alırım yaşımın 14 olmasına rağmen zeki müren Müslüm Gürses ümit Besen dinleyen alaturka seven ve 84 teki darbeyi araştıran nadir kişilerdenim(yaşıtlarım...
Şimdi abi şöyle birşey senin 12m3 ducatoya sığan herşey transportera da sığıyor diye yani daha kompakt olur daha pratik olur diye önermiştim ama sizin ducatoda az değildir hani yani panelvan sizin söylediklerinize göre aracı bir nevi çadır niyetine...
Zaten karavan olarak 13m2 den pek fazla yaşam alanı çıkacağından emin değilim olsa olsa alkovenli yada yarı alkovenli birşey yapabilirsiniz şaseyi uzatarak ancak o zaman 40-50 bin civarı tutabilir diye düşünüyorum.
Belki yaşım küçük diye beni ciddiye almayacaksınız ama size bir önerim olacak. Bunu sattınız diyelim 10 bin ₺ ye, gidip bir tane t3 (transporter) alıp 5 bine temiz. İçinide 5bine döşetirsiniz istiyorsanız biraz youtube bakın t3 leri çok güzel döşüyorlar. Hem...
Galiba dediğiniz araç bunun fiat versiyonu bu araçlar çok iyi idi fiyatına göre ama yeni fiatlar biraz kaliteden yoksun gibi tabi ne kadar ekmek o kadar köfte değil mi.
Kardeşinden kastınız sanırım pejo boxer. Neyse gıcırdama/gacurdama işi şöyle birşey araç dönerken içteki plastik parçalar sanırım kalitesiz olduğundan dolayı sesler çıkartıyor.
Edit: Sizin aracınız minibüs mü yoksa motokaravan mı ?
Merhaba abilerim/ablalarım
Bu akşam antalyada oturanlar bilir özdilek alışveriş merkezini. İşte bu alışveriş merkezinin servisine bineyim dedim hem otobüs parasından kurtulur hemde biraz tecrübe edinirim diye. Ben iveco m25 beklerken meğer araç ducato(16+1) imiş. Bende istemeye...